Horoscopul banilor, 9-15 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 9-15 august 2021


Horoscop bani 9-15 august 2021, Berbec:

Aștrii îți oferă un impuls de energie la locul de muncă în această săptămână. Ai putea muta munții din loc dacă salariul tău ar depinde de asta. Nu te deranjează deloc să faci eforturi suplimentare. Dar, de asemenea, aștrii îți recomandă să îți ții gura. Cele mai absurde critici ar putea avea efecte negative dacă sunt scoase din context. Evită să dezvălui lucruri personale despre colegii(ele) tăi(ale), deoarece aceștia(stea) ar putea face același lucru în schimb. Este mai bine să menții liniștea, chiar dacă nu placi pe cineva.


Horoscop bani 9-15 august 2021, Taur:

În această săptămână va trebui să iei multe decizii la locul de muncă. Știi bine ce îți dorești și cum să îți atingi obiectivele, mai ales cele care au legătură cu banii. Cu toate acestea, aștrii îți recomandă să fii mai răbdător(are) și mai atent(ă). Ai cărți bune în mânecă, dar fii conștient(ă) că și rivalii(lele) tăi(ale) au propria lor strategie, așa că nu le subestima inteligența! Te vei descurca foarte bine în afaceri, iar situația ta financiară este în siguranță. Nu va trebui să îți faci griji din acest punct de vedere.


Horoscop bani 9-15 august 2021, Gemeni:

Aștrii te avertizează că această săptămână nu va fi deloc liniştită la locul de muncă. Vor exista zile în care vei simți că progresezi în carieră și altele în care simți că decazi drastic. Cheia pentru a face față acestei perioade de maxime și minime va fi răbdarea. Vei avea parte de zile în care totul va părea cu susul în jos, sarcinile cele mai ușoare devenind complicate. Vestea bună este că ai toate șansele să îți revină ceva ce ți se cuvine, cum ar fi o moștenire, un portofel pierdut sau un animal de companie care a fugit. De asemenea, poți recupera banii pe care i-ai împrumutat.


Horoscop bani 9-15 august 2021, Rac:

Previziunile aștrilor pentru această săptămână sunt pozitive. Vei avea toate instrumentele necesare pentru a face acțiuni precise. Așadar, se anunță vești bune pentru cele mai recente obiective ale tale. Colegii(ele) tăi(ale) îți vor lăuda cumpătarea și capacitatea de a judeca imparțial. Aștrii te încurajează să fii mai precaut(ă) atunci când efectuezi tranzacții financiare riscante. Când vine vorba de afaceri, rămâi calm(ă) și ridică din când în când piciorul de pe accelerație. Dacă mergi prea repede, îți vei pierde economiile în proiecte inutile. Axează-te asupra a ceea ce știi cel mai bine să faci și pe ceea ce ești specializat(ă). Nu este momentul pentru experimente.


Horoscop bani 9-15 august 2021, Leu:

La locul de muncă, un/o coleg(ă) sau șeful(a) tău(a) va încerca să-ți facă rău, dar îi vei descoperi la timp planul malefic. Acest lucru te va ajuta să acționezi în avans și să expui trucurile lui/ei celorlalți oameni din companie. Când vine vorba de încheierea unor noi contracte sau afaceri, latura ta răutăcioasă va ieși la iveală. Vei aduna cât mai multe informații despre noul contract și vei înregistra conversațiile, ca rezervă în cazul în care lucrurile nu vor merge bine în viitor. Nu înseamnă că așa va fi, doar că alegi să fii precaut(ă). Prietenii(ele) tăi(ale) te vor ajuta să crești profesional. S-ar putea să te conducă spre oportunitatea unui nou loc de muncă sau să te ajute să te pregătești pentru un interviu. Poți conta pe sprijinul lor, pentru că îți vor oferi sfaturi foarte bune.


Horoscop bani 9-15 august 2021, Fecioară:

Vei face tot posibilul să fie liniște la locul de muncă în această săptămână. Ultimele incidente și certuri te-au făcut să îți pierzi timpul și energia inutil. Dacă ești șomer(ă), vei începe să vezi luminița de la capătul tunelului. Vor apărea proiecte noi pentru viitor. Vei fi chibzuit(ă) și vei reduce cheltuielile zilnice pentru a îmbunătăți economia familiei. Al șaselea simț te va ajuta să alegi cele mai bune oferte atunci când faci cumpărături la supermarket. De asemenea, vei primi un cadou special din partea unei persoane de la care nu te aștepți.


Horoscop bani 9-15 august 2021, Balanţă:

Când vine vorba de viața ta profesională, vor apărea multe schimbări săptămâna aceasta și nu toate vor fi pe placul tău. De fapt, va fi o perioadă grea în acest aspect al vieții tale. Pe de altă parte, dacă desfășori o activitate independentă, vei fi mai norocos(asă), deoarece vei realiza progrese importante în afacerea ta. Îți vei face relații interesante și îți vei putea crește profitul. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, vei avea noroc. Poate că va trebui să aștepți până în ultimele zile ale săptămânii, dar la final vei găsi ceea ce cauți.


Horoscop bani 9-15 august 2021, Scorpion:

La nivel profesional nu ai de ce să îți faci griji. Vei întâmpina problemele obișnuite cu care ești familiarizat(ă) deja și anume lipsa comunicării cu colegii(ele). Cu toate acestea, acest lucru va fi prezent doar la începutul săptămânii. Miercuri sau joi vei simți o nouă scânteie în interiorul tău și vei dori să le propui un nou proiect superiorilor(arelor) tăi(ale) sau partenerilor(elor) tăi(ale) de afaceri. Nu vor fi pregătiți(te) pentru asta pentru că vor găsi unele nereguli. Mai lucrează la el și propune-l din nou în câteva săptămâni. Vei mai avea de așteptat până să obții stabilitatea financiară mult dorită, dar nu trebuie să renunți.


Horoscop bani 9-15 august 2021, Săgetător:

Previziunile tale în ceea ce privește munca dezvăluie că vei fi foarte ocupat(ă) în această săptămână. Vei avea mult de lucru și probabil va trebui să călătorești în interes de serviciu. Dacă lucrezi pe cont propriu, te vei gândi serios să îți extinzi afacerea. O oportunitate pe care nu o poți rata va apărea în curând. Cu toate acestea, ar trebui să știi exact cu cine urmează să te asociezi. Aștrii nu te vor favoriza prea mult săptămâna aceasta. Abilitățile tale de comunicare sunt esențiale, dar la sfârșitul săptămânii, negocierile vor fi dificile.


Horoscop bani 9-15 august 2021, Capricorn:

La începutul acestei săptămâni va trebui să te ocupi de sarcinile neterminate de săptămâna trecută. Din fericire, nu îți va lua mult timp. Șeful(a) tău(a) va fi foarte mândru(ă) de tine. Dacă locul actual de muncă nu te satisface din niciun punct de vedere, dar mai ales financiar, poate ar fi bine să iei în considerare o schimbare. Va trebui să iei o decizie foarte importantă. Gândește-te bine la toate opțiunile pe care le ai.


Horoscop bani 9-15 august 2021, Vărsător:

Progresul tău în plan profesional depinde de munca în echipă. Dacă acorzi prioritate acestei strategii, este posibil să îți mărești veniturile. Dacă ai propria afacere, vei primi ajutor din partea celor din jur. Fie sub formă de muncă, fie de investiții, oamenii vor sări să te ajute. Acest lucru îți va facilita progresul. De asemenea, ai face bine să nu te mulțumești cu ceea ce ai deja. Dacă dorești să continui să progresezi, nu trebuie să îți fie frică de schimbare. Fii mereu la curent și activ(ă).


Horoscop bani 9-15 august 2021, Peşti:

Aștrii îți recomandă să faci tot ce îți stă în putință pentru a-ți găsi un loc de muncă. Te-ai gândit să ceri o scrisoare de recomandare de la serviciul tău anterior? Acest lucru ți-ar putea deschide noi uși. Situația ta financiară este îngrijorătoare. Deși nu te vei gândi toată ziua la asta, problemele sunt prezente și îți apar în minte din când în când. Acest lucru îți va irosi o mare parte din energie și te vei simți foarte obosit(ă) la locul de muncă. Deci, dacă ai un loc de muncă stabil sau ești independent(ă), zilele de muncă vor fi o bătălie continuă. Probabil nu îți vei atinge toate obiectivele pe care ți le-ai propus și va trebui să lași câteva sarcini pentru săptămâna viitoare.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS