Horoscopul banilor, 23-29 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 23-29 august 2021


Horoscop bani 23-29 august 2021, Berbec:

Ai obiective clare, deși uneori pierzi urma și uiți unde să mergi. Lucrează la capitolul concentrare, fii mai grijuliu(e) la locul de muncă și ascultă sfaturile colegilor(elor) cu experiență. Ca lider(ă) de echipă, lucrează la comunicarea cu colegii(ele) tăi(ale) sau subalternii(ele) tăi(ale). Trebuie să fii mai convingător(are). Lucrezi bine cu investitorii(arele) străini(e). Vei reuși să-ți menții banii în siguranță. Îți vine să cheltuieşti, dar vei număra până la zece înainte de a folosi cardul. Vei fi surprins(ă) de abilitățile tale de autocontrol.


Horoscop bani 23-29 august 2021, Taur:

Vei fi mai competitiv(ă) la locul de muncă în această săptămână. De asemenea, buna ta dispoziție va fi cea mai bună aliată a ta. Expui cu grație chiar și cele mai dificile situații, oferi argumente bune pentru a găsi soluții și ai idei grozave care te vor scoate în evidență. În ceea ce privește banii, nu vei întâmpina probleme. Depistezi golurile prin care se scurg banii tăi și iei măsuri la timp.


Horoscop bani 23-29 august 2021, Gemeni:

La locul de muncă dai dovadă de mai multă perseverență. Nu te lași până nu îți duci sarcinile la bun sfârșit și nu ieși pe ușă până nu termini tot. Eforturile tale vor fi apreciate, chiar dacă momentan doar verbal. Situația ta financiară nu îți creează probleme, dar simți că meriți mai mult decât câștigi acum. Ia în considerare deschiderea unei afaceri proprii sau mai așteaptă un timp și cere o mărire de salariu.






Horoscop bani 23-29 august 2021, Rac:

Săptămâna aceasta te vei vedea nevoit(ă) să-i ceri unui(ei) coleg(e) ceea ce tu nu poți face de unul(a) singur(ă). Dacă îți face această favoare, ține-o minte, astfel încât să îi poți face și tu o altă favoare atunci când va avea nevoie. În această săptămână, vei cere mai multe favoruri, de data aceasta legate de bani și îndreptate prietenilor(elor) și familiei. E posibil să nu ai suficiente economii pentru a-ți renova locuința. Nu te preface că primești totul gratuit și că nu trebuie să mai returnezi nimic, deoarece persoanele respective se vor simți ofensate, indiferent cât de apropiate ți-ar fi.


Horoscop bani 23-29 august 2021, Leu:

Dacă ești implicat(ă) în afaceri, săptămâna aceasta va fi presărată cu numeroase discuții și dezacorduri cu partenerii(ele) tăi(ale) privitoare la puterea din companie. Te vei vedea nevoit(ă) să iei o decizie drastică. Dacă ai o funcție de mare responsabilitate, ar trebui să acționezi manierat. Subalternii(ele) tăi(ale) vor fi un pic cam agitați(te) și ar trebui să-i(le) liniștești, nu să-i(le) zgândări. Dacă abuzezi de puterea ta, vei pierde respectul pe care îl au alții(tele) pentru tine. Dacă ești șomer(ă) sau lucrezi pentru alții(tele), norocul va fi de partea ta. Aștrii prezic transformări benefice care îți vor îmbunătăți situația financiară. Este foarte posibil să obții un nou loc de muncă sau o promovare.


Horoscop bani 23-29 august 2021, Fecioară:

Nu vei întâmpina nicio problemă importantă la locul de muncă. Dacă de obicei te deranjau numeroasele mesaje, de data aceasta te vei simți în largul tău să răspunzi tuturor. Vei profita la maximum de programul tău și vei avea suficient timp cât să le faci pe toate. Încearcă să rezolvi problemele de la serviciu în cel mai bun mod posibil. Astfel, vei evita să iei acele probleme acasă. Încearcă să-ți concentrezi atenția și energia asupra câtorva obiective în mod special, pentru a obține profitul la care aspiri. Ai nevoie de bani pentru a-ți susține familia.






Horoscop bani 23-29 august 2021, Balanţă:

La locul de muncă, punctul cheie va fi să îți evaluezi punctele forte și punctele slabe. Acest lucru te va ajuta să iei decizii mai bune pentru a-ți îmbunătăți atât performanța profesională, cât și situația financiară. Spre mijlocul săptămânii, este posibil să fii foarte confuz(ă). Nu lăsa îndoielile și frica să te tragă în jos. Ignoră motivul care îți încetinește ritmul sau vei avea probleme. La sfârșitul săptămânii, lucrurile se vor calma, deci nu vor mai exista schimbări majore în mediul de lucru. Te vei simți mult mai activ(ă) și mai capabil(ă) să rezolvi toate problemele și provocările care urmează.


Horoscop bani 23-29 august 2021, Scorpion:

Dacă te gândești să începi noi studii, este momentul perfect să o faci. Mintea ta este sincronizată perfect cu lumea ta interioară și, drept urmare, calmul și armonia îți vor permite să te dezvolți în cele mai practice aspecte. Dacă ai o afacere, săptămâna aceasta va fi foarte profitabilă. Vei primi probabil o ofertă care s-ar putea dovedi a fi o nouă șansă financiară pentru realizarea visurilor tale. Dacă traversezi o perioadă în care lupți pentru a progresa financiar, zilele acestea vor apărea oportunități grozave.


Horoscop bani 23-29 august 2021, Săgetător:

Începi săptămâna cu toată energia de care ai nevoie pentru a avansa în plan profesional și financiar. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu vei întâmpina și dificultăți. Vei înceta să mai muncești degeaba sau fără să primești apreciere și vei vrea să ocupi o funcție mai importantă în cel mai scurt timp. Aștrii te favorizează. Lucrurile se vor relaxa mai mult spre sfârșitul săptămânii, îți vei face munca într-un mod eficient și calm.






Horoscop bani 23-29 august 2021, Capricorn:

Aștrii îți vor spori posibilitățile de succes atunci când faci afaceri. Vei obține numeroase beneficii, dar nu ești scutit(ă) de dificultăți și episoade de neîncredere. Să faci afaceri, să semnezi contracte, să vinzi imobile sau diverse obiecte, toate aceste acțiuni vor asigura stabilitatea financiară a familiei. Dacă ai aplicat pentru un nou loc de muncă, în curând vei obține ceea ce cauți, dar trebuie să nu îți pierzi speranța.


Horoscop bani 23-29 august 2021, Vărsător:

Acordă o atenție deosebită aspectelor legale, pentru a te asigura că toate documentele tale sunt la zi și că ești la curent cu toate problemele birocratice necesare pentru ca afacerea sau munca ta să fie transparentă. De asemenea, ai putea prelua controlul asupra banilor, situația ta financiară revenind la normal. Nu se poate spune că o duci excelent, însă ai tot ce îți trebuie. Lasă-ți intuiția să te îndrume, ea știe cel mai bine ce ai de făcut în acest moment.


Horoscop bani 23-29 august 2021, Peşti:

Vor apărea unele schimbări la locul de muncă și este foarte probabil ca acestea să îți afecteze programul. Nu vei avea opțiunea de a contesta sau negocia acest lucru, deci, dacă vrei să-ți păstrezi statutul la serviciu, va trebui să adopți un zâmbet fals și să dai din cap. Relațiile profesionale sunt deja destul de tensionate, în special dacă lucrezi cu rude. Fiecare dintre voi are propria opinie și sunteți foarte departe de a ajunge la un acord. Vei avea un al șaselea simț pentru a detecta oamenii care vor să profite de tine, să te fure sau să te saboteze. Acest lucru îți va proteja mult economiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS