Horoscop indian, 9-15 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 9-15 august 2021


BERBEC, Mesha:

E o săptămână prielnică, mai ales dacă activezi în domeniul legal. Nu sunt excluse oferte de muncă printr-o relaţie. De asemenea, dacă ai vreun proiect la care te gândeşti de multă vreme, acum este un moment favorabil să-l demarezi. Dacă te gândeşti să începi o relaţie, ar fi indicat să te gândeşti cu seriozitate înainte de a face primul pas. Nu ai vrea să dezamăgeşti pe cineva dacă nu eşti serios(asă).


TAUR, Vrishabha:

Pot apărea câteva probleme în viaţa personală sau profesională, însă nu ar trebui să-ţi faci griji prea mari. Pregăteşte-te să le rezolvi una câte una, concentrându-te mai mult asupra soluţiilor decât la problemă în sine. Viaţa conjugală ar putea fi o adevărată binecuvântare. Săptămâna aceasta vă poate aduce o redescoperire.


GEMENI, Mithun:

Încrederea de sine poate fi zdruncinată în această săptămână. Încearcă să rămâi pozitiv(ă), amintindu-ţi de momentele tale bune. Ar putea apărea o călătorie într-un loc spiritual care să te facă să îţi mai ridici puţin starea de spirit. Nu este exclusă o achiziţie în familie, o casă nouă sau poate o maşină.






RAC, Kataka:

Paza bună trece primejdia rea. Mai ales în ceea ce priveşte finanţele în această săptămână. Dacă eşti prevăzător(are) şi nu arunci cu banii în stânga şi în dreapta ai toate şansele să utilizezi aceste resurse în alte scopuri. Dacă ai probleme în dragoste, acestea par a se rezolva în curând. Se prefigurează la orizont o nouă relaţie care să-ţi aducă împlinirea.


LEU, Simha:

Înţelegi că suntem interconectaţi(te), indiferent cât ai vrea să faci de unul(a) singur(ă) anumite lucruri. Fiecare decizie şi acţiune a ta influenţează şi pe alţii(tele), vrei nu vrei. Fii mai deschis(ă) la aceste concepte pe care abia acum le conştientizezi.


FECIOARĂ, Kanya:

Acasă toate lucrurile se anunţă într-o armonie care te linişteşte şi îţi încarcă bateriile. Pui la cale planuri care să-ţi mărească veniturile, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Dacă studiezi, ar fi bine să te pui la punct cu material. Vin examene în curând. Nu e cazul să fii luat(ă) prin surprindere. Mai ales că acum ai şi timp să înveţi şi nici n-ai voie să ieşi în lume.






BALANŢĂ, Tula:

Învaţă să ai încredere de sine. Bucură-te de ceea ce priveşti! Gândeşte-te la ce ai putea să faci ca să obţii la mult. Utilizează-ţi la maximum abilităţile fizice şi intelectuale pentru a găsi soluţii.


SCORPION, Vrishchika:

Nevoia ta de solitudine poate fi puternică. Este important să te mai şi răsfeţi după atâta efort. Ai grijă la alimentaţie, stabileşte-ţi obiective legate de menţinerea stării de sănătate în condiţii optime. Pune-ţi ambiţia şi perfecţionismul la lucru, în slujba organismului tău.


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Acordă mai multă atenţie alimentaţiei în această săptămână. Vei observa că şi starea de spirit ţi se va schimba dacă digestia se face corect. Evită alimentele la care eşti sensibil(ă), chiar dacă îţi este poftă.






CAPRICORN, Makara:

Atenţie la deciziile pe care le iei în această perioadă! S-ar putea să fii influenţat(ă) de starea de tensiune colectivă. Nu e cel mai prielnic moment pentru hotărâri care să-ţi schimbe viaţa la 180 de grade, mai ales că nici nu prea ai libertate de mişcare în acest moment. Îţi poţi creiona planuri, dar nu trece, însă, la punerea lor în practică.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Este posibil să primeşti o sarcină în plus la locul de muncă. Atenţie la cum îţi organizezi programul pentru a nu limita timpul petrecut cu cei(le) dragi care au nevoie şi ei(le) de tine! Se anunţă veşti bune în plan financiar! Succes!


PEŞTI, Meena:

Încearcă să fii mai răbdător(are) şi mai puţin critic(ă) cu cei(le) din jur. Şi ei(le) trăiesc aceleaşi patimi ca şi tine. Fii mai relaxat(ă) şi mai puţin anxios(asă). În plan financiar se anunţă mici schimbări. Nu e chiar ce-ţi închipuiai, dar tot e mai bine decât nimic.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS