Horoscop indian, 2-8 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 2-8 august 2021


BERBEC, Mesha:

Aranjamentul planetar din această săptămână îţi conferă conjunctura necesară pentru spiritualitate. Din punct de vedere romantic, aşteaptă-te la momente fierbinţi, mai ales spre sfârşitul săptămânii. Planurile tale sunt destinate să aibă succes, bucură-te de întreg procesul realizării lor. Este o perioadă utilă pentru învăţat.


TAUR, Vrishabha:

Ai ocazia să începi un proiect nou, indiferent ce ar putea fi. În acest context, fie te muţi în apartamentul acela pe care îl visai, fie pleci în vacanţa aceea pe care o aştepţi de atâta vreme. Sau poate începi o relaţie sentimentală? Oricare ar fi varianta în cazul tău, începutul va fi promiţător.


GEMENI, Mithun:

Ai poftă de socializare, iar vestea că urmează să-ţi crească veniturile te bucură şi mai mult. Totuşi, ar fi cazul să nu îi risipeşti pe toţi şi să-ţi păstrezi ceva şi pentru zile negre. În această săptămână vei avea suportul necesar la birou pentru a depăşi un moment neprielnic, iar de aici ţi se vor deschide o mulţime de porţi. Spre sfârşitul săptămânii se anunţă momente romantice. Fii pregătit(ă) pentru ele!






RAC, Kataka:

Vei putea răsturna câteva mituri false care ţi s-au înmagazinat puternic în minte, încă din copilărie. Bucură-te de intuiţia pe care o ai, bucură-te de timpul petrecut alături de oameni spontani şi curioşi. Dacă iei în calcul să-ţi extinzi afacerea, este o perioadă prielnică să o faci. Urmează-ţi instinctele, iar ideile tale pot avea rezultate briliante.


LEU, Simha:

Vei fi atât de absorbit(ă) de munca ta, încât nu îţi vei mai dedica timp stării tale de sănătate. E în regulă să depui efort, însă nu este bine să te epuizezi. Ieşi în natură, bucură-te de aerul curat. Încarcă-ţi bateriile pentru a putea realiza ceea ce ţi-ai propus şi a avea rezultatele scontate. Spre sfârşitul săptămânii, se anunţă momente pasionale în dragoste.


FECIOARĂ, Kanya:

Întreaga săptămână va fi foarte agitată şi îţi poţi neglija sănătatea. Atenţie, evită epuizarea şi odihneşte-te! Îndreaptă-ţi atenţia şi asupra studiului. Îmbunătăţirea cunoştinţelor te poate face de neoprit. Atitudinea dinamică îţi va oferi multiple avantaje la birou. Deci fii mai activ(ă) şi vei depăşi concurenţa!






BALANŢĂ, Tula:

Eşti independent(ă), ambiţios(asă) şi orientat(ă) spre îndeplinirea ţelurilor. Săptămâna aceasta îţi merg toate ca pe roate. Vei primi ghidarea de care ai nevoie, dar trebuie să-ţi pui în valoare talentele. Cere mai multă claritate în mesajele pe care le primeşti dacă este nevoie. S-ar putea să experimentezi adevărate revelaţii. Ai grijă la birou, unii(ele) colegi(e) nu sunt ceea ce par şi îţi pot pune piedici.


SCORPION, Vrishchika:

Eşti o persoană curioasă şi câteodată îţi place să mistifici totul. Poate că este timpul să faci un pas în spate şi să te documentezi şi abia apoi să iei deciziile corespunzătoare. Găseşte moduri inovatoare să te dezvolţi. Învaţă să te fereşti de energie negativă, învaţă să-ţi canalizezi energia în direcţii constructive. Cheia este discernământul. Dacă vrei ceva cu adevărat, poţi avea succes!


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Ia în serios relaţia de cuplu şi aşteaptă-te ca partenerul(a) să îşi asume acelaşi timp de angajament şi seriozitate. Îţi place schimbarea, iar provocările ce decurg de aici le accepţi cu uşurinţă. Bea mai multă apă. Vei vedea că are efect terapeutic asupra ta. Concentrează-te asupra a ceea ce ai de făcut pentru a lua rapid decizii atunci când este cazul.






CAPRICORN, Makara:

Bucură-te de viaţa de familie. O influenţă dinamică te-ar putea încuraja să te angajezi într-o conexiune mai profundă cu persoana iubită sau cu un/o partener(ă) de afaceri sau cu un/o colaborator(are). Se prea poate să ţi se recunoască meritele în plan profesional, de către superiori(are). Nu sunt excluse schimbări care să aibă un impact major asupra vieţii tale. Asigură-te că sunt exact ceea ce îţi doreşti!


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Se anunţă perspective bune în carieră şi profituri substanţiale. Relaţia ar putea lua o altă întorsătură, mai ales dacă îţi doreşti mai multă intimitate în cuplu. Profită de contextual astral pentru a-ţi scoate la lumină ideile care să conducă spre dezvoltarea profesională.


PEŞTI, Meena:

Urmează câteva schimbări şi simţi că nu multă lume este aproape de tine. Şi, totuşi, fă ceea ce simţi că trebuie făcut, fără să te aştepţi la multe aplauze. Păstrează-ţi optimismul şi lucruri bune se vor întâmpla. Oamenii vin la tine pentru idei diferite. Ajută-i dacă poţi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS