Etalarea şi interpretarea runelor, 31 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 31 august 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – SOWILO. Sowilo este runa energiei şi a revelaţiei, reprezintă energia soarelui, spiritul vieţii, tăria de caracter, energie fără limite, completitudine. Aduce darul înţelegerii, capacitatea de a învăţa. Este simbol pentru sport şi bună sănătate. Deşi Sowilo este cunoscută ca simbol de victorie, ea implică şi forţa atacului care e o forţă pozitivă, fiind puterea naturală a soarelui. În spiritualitate, runa este citită ca o viziune clară, victoria binelui asupra răului, a luminii asupra întunericului. Sowilo atenţionează să foloseşti puterile binelui că să învingi negativul.


Taur:

Runa etalată – URUZ. Runa germanică Uruz semnifică putere, tărie, finaluri şi noi începuturi şi este asociată cu principiile masculin-feminin ce se îmbină armonios într-o fiinţă. Această rună transmite faptul că vechiul trebuie să moară ca să facă loc noului dar că ce rămâne în urma vechiului va rodi solul pentru un nou început. Ţi se cere să înveţi să te adaptezi fluxului natural al vieţii, să dai dovadă de tărie în acest sens precum vitejii vikingi de odinioară care ştiau şi respectau aceste principii.


Gemeni:

Runa etalată – BERKANA. Berkana este runa rodirii şi creşterii fizice şi mentale. Reprezintă investiţie, profit, afacere în creştere. Anunţă noi începuturi înfloritoare. Cauzele pierdute pot fi reînnoite. Runa anunţă regenerare, reînnoire, vindecare, purificare, recuperare. Este runa casei, familiei şi naşterii. Naşterea poate fi şi simbolică sau literală, dar anunţă mereu un început pozitiv pentru orice nouă activitate şi idee.






Rac:

Runa etalată – EIHWAZ. Runa Eihwaz poate anunţa o schimbare majoră în viaţă. Poate pleci la facultate, poate te căsătoreşti, poate te pensionezi ori poate îţi schimbi locul de muncă. Această schimbare îţi poate da un sentiment de nesiguranţă, însă, uşor-uşor, te poţi acomoda cu întreaga situaţie.


Leu:

Runa etalată – GEBO. Gebo este runa iubirii şi a iertării. Cere iertare cu sinceritate şi îţi va fi dată. Un cadou poate veni sau este deja prezent în viaţa ta şi trebuie să îl vezi. Gebo anunţă o dezvoltare sau descoperire a unui talent sau îndemânare artistică ori creativă. Ai noroc în parteneriatele construite cu iubire. Manifestă compasiune. Anticii acceptau cadouri doar dacă li se permitea să dea înapoi un cadou, deci reţine: când apare Gebo să oferi şi tu dacă ai primit, fie de la o persoană, de la destin, de la zei. În afară de dragoste, Gebo înseamnă parteneriat şi uniune în afaceri. Iertarea este cel mai mare cadou dintre toate, fie că o dai, fie că o primeşti. Runa este utilizată şi ca simbol pentru un sărut sau pentru o mare afecţiune pe care o ai faţă de cineva.


Fecioară:

Runa etalată – JERA. Jera este simbolul recoltei. Ai timp pentru de toate. Urmează un eveniment anual important. Sau poate primeşti recompense pentru eforturile depuse până acum. O persoană cu o răbdare mare îţi face o promisiune.






Balanţă:

Runa etalată – KENAZ (cu faţa în sus). În curând ai putea fi beneficiarul(a) unui dar sau cel(a) ce dăruieşte un cadou de înţelepciune. Dacă tu primeşti cunoştinţe de la familia ta sau poveşti de familie care au fost transmise din generaţie în generaţie, asigură-te că asculţi cu atenţie şi stai liniştit(ă) ca să înregistrezi tot ce ţi se spune, ca să revizuieşti mai târziu, cândva, când va fi nevoie. Informaţia îţi va fi de preţios ajutor. Chiar dacă nu doreşti această informaţie acum, îţi va fi utilă în viitor.


Scorpion:

Runa etalată – MANNAZ (inversată). Trebuie să faci pace cu tine însuţi(ăţi) înainte de a-ţi îndrepta atenţia către exterior (prieteni/e, comunitate). Adeseori cauţi alinare la cei(le) din jurul tău, uitând că tu însuţi(ăţi) ai soluţia. Îndreaptă-ţi atenţia spre meditaţie şi autoreflecţie constructivă.


Săgetător:

Runa etalată – PERTHRO. Iată un sfat de la această rună: dorinţa de a rezolva şi soluţiona totul nu duce mereu la ceva bun. Realizează-ţi poziţia într-un moment atemporal, în care nu există trecut şi nici viitor, ca să rămâi aici şi acum. Doar aici poţi şti sigur că totul este în ordine. Doar de aici poţi accesa viitorul. Acest moment nu durează mult dar este necesar. Este bine să existe în viaţa ta puţină nesiguranţă ca să nu te mai ascunzi într-un trecut neproductiv. Acum, când un nou viitor se naşte, te vei bucura de un nou stil de viaţă. Nu forţa acest proces, dar nici nu interfera cu el.






Capricorn:

Runa etalată – THURISAZ. Runa germanică Thurisaz semnifică poarta în general şi poarta divină în particular. Această rună vesteşte faptul că există noi oportunităţi ce se deschid pentru tine. Mai întâi însă este nevoie să te opreşti şi să priveşti îndeaproape care este calea care te-a adus în acest punct şi ce ai învăţat din ea. Poţi merge mai departe dacă ai în desaga de drum învăţămintele valoroase de până acum ce îţi vor fi de folos în continuare.


Vărsător:

Runa etalată – URUZ (inversată). Uruz este numele unui bivol preistoric dispărut. Acest animal era puternic şi curajos şi a fost mereu scopul vânătorii oamenilor în vremurile preistorice. Întrucât runa este inversată la această extragere, simbolizează o lipsă de provocare sau o lipsă de suficientă pregătire în faţa unei provocări. Mesajul este să ajungi adânc în tine pentru a găsi puterea de care ai nevoie sau să ieşi din rutina zilnicinversată ca să faci faţă la ceea ce pare a fi o situaţie fără speranţă.


Peşti:

Runa etalată – ANSUZ. Această rună este un semn de la puterile înalte şi simbolizează un cadou spiritual pentru tine. Ascultă-te cu atenţie şi trăieşte zilele acestea în aşteptarea de a primi ceva frumos în viaţa ta. Ai încredere în intuiţia ta care îţi va semnala mesaje importante.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS