Etalarea şi interpretarea runelor, 26 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 26 august 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – ODIN. Atunci când apare runa Odin în extragere, ea anunţă faptul că urmează un moment plin de posibilităţi la care, ca să ajungi, este nevoie de o încredere şi credinţă absolută. S-ar putea să fie nevoie să faci un salt în credinţă, cu braţele total deschise şi fără nimic în palme. Tot ce este mai bun te aşteaptă dincolo de acest salt. Eşti în stare?


Taur:

Runa etalată – ALGIZ. Aceasta este runa ce simbolizează protecţia divină, sanctuarul în care eşti în siguranţă, puterea familiei şi străbunilor ca energie ce te protejează şi îndrumă. Algiz înseamnă împreună şi are simbolul coarnelor de elan. Algiz reaminteşte că suntem interconectaţi(te) şi că supravieţuirea fiecăruia(eia) depinde de ceilalţi oameni iar acesta este adevăratul noroc al vieţii. Algiz îţi vesteşte noroc bun în afaceri, în riscurile pe care ţi le asumi pentru a obţine succesul şi asta pentru că norocul îţi vine prin alţi oameni.


Gemeni:

Runa etalată – EIHWAZ. Eihwaz este runa apărării şi are un simbol magic semnificând înţelepciunea găsită în adversitate. Ai puteri de defensivă şi de atac la nevoie. Ai protecţie, răbdare şi strategie în faţa atacurilor subite. În superstiţia anglo-saxonă, se plantau anumiţi copaci pentru a ţine la distanţă animalele nedorite. Nu trebuie să te temi de această rună pentru că ea semnifică şi rezistenţă, şi continuitate. Are puteri protectoare magice - deci când apare semnifică faptul că eşti în siguranţă în faţa unor atacuri şi ai arme puternice de apărare.






Rac:

Runa etalată – URUZ. Această rună aduce mesajul unei schimbări semnificative în viaţă. Dacă eşti bărbat, aşteaptă-te la o schimbare a puterii masculine. Dacă eşti femeie, în viaţa ta apare un bărbat care te poate transforma.


Leu:

Runa etalată – WUNJO. Faţetele lui Wunjo pe care le experimentăm în viaţă prin micile plăceri sunt minore în comparaţie cu ceea ce le promite Valhalla adevăraţilor(telor) luptători(are): puritatea plăcerii şi a mulţumirii spirituale. Acesta este înţelesul spiritual pe care runa Wunjo îl are.


Fecioară:

Runa etalată – ANSUZ (inversată). Dacă există un blocaj, o foarte posibilă cauză este comunicarea eşuată. Ţine minte că tot ce se întâmplă acum face parte din dezvoltarea ta, chiar şi ceea ce tu numeşti eşec, pentru că înveţi din fiecare moment ce ai de făcut diferit. Dacă fântâna este înfundată, ocupă-te să o cureţi.






Balanţă:

Runa etalată – ISA. Runa îţi transmite să nu fii nesatisfăcut(ă) de tine sau de destinul tău. Ce se întâmplă acum în viaţa ta este o perioadă naturală şi necesară. O situaţie îţi permite să înveţi dezvoltarea proceselor vieţii, în anticiparea următoarelor etape de renaştere. În acest timp, învaţă să iubeşti perioadele dure dar minunate ale vieţii.


Scorpion:

Runa etalată – LAGUZ. Apariţia lui Laguz poate indica o femeie foarte importantă din viaţa ta. O femeie care are o puternică influenţă asupra ta, aşa cum ciclurile Lunii influenţează valurile oceanului. O recunoşti?


Săgetător:

Runa etalată – PERTHRO. Această rună este simbolul unui vas, al unei cupe şi este deseori asociată cupei din care se aruncă zarurile. De aceea se consideră că simbolizează norocul şi soarta. Forţe intense cer schimbarea. Nu trebuie să te îngrijorezi, căci schimbarea este în bine.






Capricorn:

Runa etalată – EHWAZ (cu faţa în sus). Runa indică faptul că este posibilă o schimbare de plan, o schimbare de locaţie sau o călătorie. Această schimbare nu pare a fi o surpriză şi tu te-ai gândit deja la ea sau te-ai pregătit să se întâmple. Această rună anunţă faptul că schimbările vor fi gradate în locul uneia mari şi uriaşe. Această parte a călătoriei tale prin viaţă este una pozitivă deci bucură-te de ea, oricât de înfricoşătoare pare a fi la început.


Vărsător:

Runa etalată – ISA (inversată). Eşti independent(ă) de unul(a) singur(ă) şi îţi iei puterea din clipele de solitudine. Ai nevoie de aceste momente deci trăieşte-le împăcat(ă) cu tine şi cu viaţa pentru că după gheaţă vine căldura şi primăvara, fie că vrei, fie că nu. Următoarea etapă de înflorire va veni însă acum e vremea de odihnă, aşa cum natura se odihneşte în tăcere iarna. Isa semnifică forţa primară a gheţii şi a solitudinii. Energia de izolare sau de independenţă este legată de runa Isa. Isa spune povestea gheţii, a frigului şi ce înseamnă să fii singur(ă) dar şi cum poţi trăi bine.


Peşti:

Runa etalată – LAGUZ. Uneori, se poate întâmpla astfel: ai un vis care te entuziasmează, îţi evocă emoţii puternice, o stare specială mentală, dar nu înţelegi de ce. Nu analiza cu mintea conştientă. Rămâi cât poţi de mult în aceeaşi stare ca de somn peste zi, adică cu mintea conştientă tăcută, doar observând lumea detaşat ca şi cum încă eşti în stare de vis şi urmează direcţia pe care o primeşti în această stare; acela e glasul intuiţiei. Altfel, trăieşti în stări inevitabile de tensiune şi dizarmonie interioară.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS