Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 23-29 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 23-29 august 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – BERKANA (inversată). Se pare că există o interferenţă în creşterea ta într-un anumit domeniu. Dacă te simţi descumpănit(ă) că nu ai urmat acţiunea potrivită acum, relaxează-te. Vei avea ocazia să acţionezi din nou. Examinează-ţi mai bine motivele pentru care vrei ce vrei. Îţi pui ambiţiile cumva înaintea nevoilor şi binelui altora?


Taur:

Runa etalată – EIHWAZ (inversată). Trebuie să îţi exprimi potenţialele aflate în stare latentă şi inactivă. Ceea ce pare a fi periculos poate fi uşor depăşit prin efortul tău focalizat şi prin răbdare. Eihwaz este runa apărării şi are un simbol magic semnificând înţelepciunea găsită în adversitate.


Gemeni:

Runa etalată – GEBO. Runa Gebo înseamnă cadou şi ca orice cadou, mesajul runei poate fi înţeles şi altfel. Cadourile sunt în general lucruri pozitive, atât pentru cel(a) ce dă cât şi pentru cel(a) ce primeşte. În multe culturi totuşi, cadourile şi favorurile poartă cu ele şi obligaţia de a răspunde înapoi într-un fel similar. De aceea, în acest caz, această rună este un simbol că prin cadou se întăreşte o prietenie, o căsnicie, o alianţă sau orice legătură între oameni sau organizaţii. Gebo este o rună puternică ce transmite că uniunile tale sunt la fel de puternice. Mai mult, această rună nu este reversibilă, exact ca şi prieteniile adevărate care nu pot fi destrămate uşor sau deloc.






Rac:

Runa etalată – JERA (cu faţa în sus). Runa indică faptul că încă va fi nevoie să depui efort şi să nu stai culcat(ă) şi să aştepţi. Asigură-te că eşti bine pregătit(ă) pentru pasul următor. Fă tot ce poţi din această oportunitate astfel încât viitorul să îţi fie excelent în toate planurile.


Leu:

Runa etalată – KENAZ (cu faţa în sus). Kenaz îţi sugerează că un cadou se anunţă în viitorul tău apropiat. Poate fi vorba de un cadou fizic concret sau de un cadou de cunoştinţă, cunoaştere. Fie îl dai, fie îl primeşti. Cel mai bun cadou pe care îl poţi da cuiva este experienţa şi cunoaşterea. Nu te aştepta la nimic în schimb, altfel cadoul nu mai este cadou.


Fecioară:

Runa etalată – MANNAZ. Apariţia lui Mannaz semnifică frecvent intensificarea şi îmbunătăţirea relaţiilor unei persoane cu oamenii din comunitatea sa. Acest lucru se referă adesea mai degrabă la relaţiile sociale, decât la cele de afaceri sau sentimentale. Apariţia acestei rune sugerează că factorul important nu este neapărat individul, ci comunitatea din care face parte.






Balanţă:

Runa etalată – PERTHRO. Dacă decizi să iei legătura în mod conştient cu subconştientul tău, vei fi recompensat(ă) cu dedicare, cu reînnoirea vieţii. Sfatul oferit este să nu fii iritat(ă). Să nu ţipi, să nu dai vina pe nimeni pentru ce poţi găsi. Doar observă care sunt calităţile pe care subconştientul ţi le prezintă. Dă dovadă de un comportament corect care să nu reflecte numai conştientul (gândurile) ci şi subconştientul (intuiţia, revelaţiile).


Scorpion:

Runa etalată – THURISAZ (inversată). Eşti prea rezistent(ă) la schimbare şi nu îţi face bine. Ai obiceiul de a privi situaţiile doar în termen scurt şi să nu le vezi beneficiile în termen lung. Înţelege ce înseamnă aceste dezavantaje/sacrificii, pentru a nu se transforma în adevărate probleme mai târziu.


Săgetător:

Runa etalată – WUNJO (cu faţa în sus). Ar trebui să trăieşti o vreme de bucurie şi fericire. Este anunţată o perioadă foarte împlinită a vieţii tale şi valoarea ta reală va fi recunoscută de alţii(tele). Prieteniile vor deveni mai apropiate şi îţi vor oferi mai multă satisfacţie. Ţine minte să recunoşti şi să le recompensezi pe cei(le) ce te-au ajutat în trecut, indiferent de cât de mică a fost contribuţia lor.






Capricorn:

Runa etalată – ANSUZ. Runa semnifică energia de a întreba pentru şi a căuta adevărul în răspunsurile divinităţii. Ansuz îţi transmite să ai încredere în ce îţi spun zeii prin intuiţia şi semnele din natură pe care le primeşti. Următorii paşi ai călătoriei tale îţi sunt indicaţi acum.


Vărsător:

Runa etalată – DAGAZ (cu faţa în sus). O mică schimbare poate avea consecinţe de departe mari. O mică piatra aruncată în apă cauzează reverberaţii ce se răspândesc departe. Viaţa ta atinge viaţa multor altor oameni. Fii cât poţi fi mai bun şi fii o inspiraţie pentru cei din jurul tău.


Peşti:

Runa etalată – GEBO (cu faţa în sus). Relaţiile şi conexiunile dintre oameni sunt proeminente acum. Este un timp bun pentru a promova armonia şi echilibrul din familia extinsă. Este şi un timp ideal să oferi cadoul iertării şi smereniei celor pe care îi/le iubeşti şi la care ţii. Fii generos(asă) cu familia ta şi cu cei(le) iubiţi(te).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS