Etalarea şi interpretarea runelor, 14 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 14 august 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – LAGUZ. Această rună reprezintă viaţa, apa, promisiunea. Laguz reprezintă apa curgătoare care vindecă, regenerează şi susţine viaţa, dar care poate fi şi periculoasă. Laguz aduce schimbarea şi incertitudinea. Orice se poate întâmpla. Totul este misterios, însă trebuie să mergi cu valul.


Taur:

Runa etalată – TIWAZ. Dacă eşti implicat(ă) în afaceri, apariţia runei Tiwaz semnalează faptul că te îndrepţi într-o direcţie bună. Dar, pentru a avea un succes, e nevoie de mai multă fermitate, fără să aplici forţă şi presiune.


Gemeni:

Runa etalată – ALGIZ (cu faţa în sus). Se poate ca în calea ta să fie prezente anumite pericole, dar să nu te temi pentru că ai o mare putere de protecţie în interiorul tău. Eşti în siguranţă atât timp cât nu eşti nesăbuit(ă). Algiz anunţă o zi sau perioadă bune pentru acţiuni riscante dar care la baza lor au fundaţii solide. Evită să ai o atitudine arogantă.






Rac:

Runa etalată – FEHU (cu faţa în sus). Runa indică faptul că succesul şi prosperitatea sunt în viitorul tău apropiat. Prosperitatea poate sosi spiritual sau fizic. Norocul poate apărea în calea ta şi îţi va spori bogăţia vieţii prin iubire, atât fizică cât şi spirituală. Iubirea ta va fi împlinită şi reciprocă.


Leu:

Runa etalată – EIHWAZ. Este runa ce simbolizează copacul vieţii, magia şi visarea. Runa este conectată cu energia lui Odin, zeul suprem. Are o energie pământească, asemănătoare cu a copacilor. Eihwaz îţi semnalează că ai energia de a construi un plan solid de acţiune şi de a ţine de proiect cu consecvenţă până când apar rezultatele dorite.


Fecioară:

Runa etalată – HAGALAZ. Ragnarök este varianta norvegiană a Zilei Judecăţii, când legendarul lup Fenris a devorat Soarele şi a cufundat lumea în întuneric. Lumea oamenilor şi lumea zeilor vor fi distruse de forţe indestructibile, iar de aici va începe un proces rapid de renaştere universal. Acesta este simbolul runei Hagalaz care aduce mesajul unei renaşteri în urma unei distrugeri. Nimic nu se pierde, totul se transformă.






Balanţă:

Runa etalată – ISA. Această rună te sfătuieşte să nu te dai cu capul de zid, să eviţi mişcări bruşte şi atacuri energetice. Conceptul „cine vrea să reuşească reuşeşte” acum îţi poate crea un mare deserviciu dacă îl urmezi. Acum, cel mai mult ai nevoie de răbdare, rezistenţă şi flexibilitate – nu încerca să forţezi şi să influenţezi o situaţie. Înţelege că există perioade de aşteptare, chiar de abandonare temporară a unui subiect la care te gândeşti.


Scorpion:

Runa etalată – JERA. Jera este runa rezultatelor benefice ce au legătură cu orice activitate sau interes al tău de la acest moment al vieţii. Ţi-ai pregătit solul şi ai plantat seminţele şi acum trebuie să le cultivi. Jera îţi oferă stimulentele spre succes. Nu te aştepta, totuşi, la rezultate rapide. Ca şi cu o cultură, este nevoie de un ciclu de cultivare sau de un proces de maturizare ca în sfârşit să fii în stare să culegi fructele muncii tale. Ai făcut o treabă excelentă iar acum Jera te sfătuieşte să perseverezi şi să ai răbdare.


Săgetător:

Runa etalată – LAGUZ. Ca un val care poartă o corabie vikingă spre un ţărm îndepărtat, Laguz reprezintă oportunităţile infinite ale apei. În nord, Laguz reprezintă puterea sălbatică a oceanului care, dacă nu este respectat poate aduce distrugere şi moarte. Laguz vorbeşte despre fricile primordiale, insecurităţile care te fac să te îndoieşti de anumite oportunităţi. În nord, oceanul poate conţine secrete, comori, promisiuni, dar şi pericole. Oceanul este viaţă, moarte şi arată cât de insignifiant este omul în faţa naturii.






Capricorn:

Runa etalată – OTHALA. O situaţie prezentă are două aspecte. Dacă eşti interesat(ă) în relaţia cu cineva, atunci este posibil să fie timpul ruperii relaţiei. Aţi trecut prin unele lucruri împreună. Acceptă că nu poţi face un om, doar pentru că te iubeşte, să devină ca tine, să îşi lase propria cale şi să meargă pe a ta. Şi nici tu nu ar trebui să o faci pentru nimeni. Sigur că e greu să te rupi de oamenii cu care ai avut momente frumoase în trecut, dar trecutul nu revine, nu ţine de el. Dă drumul la ce trebuie să plece fără să simţi furie sau amărăciune.


Vărsător:

Runa etalată – RAIDHO (întoarsă). Relaţiile personale sunt acum accentuate şi necesită atenţie din partea ta. Rupturile de relaţii pot aduce mai multă împlinire şi satisfacţie decât uniunile lor. Menţine-ţi un bun simţ al umorului, indiferent de ce se întâmplă. Chiar şi eşecurile sunt oportunităţi în care eşti redirecţionat(ă) spre drumul bun. Ai încredere în proces.


Peşti:

Runa etalată – THURISAZ. A te grăbi acum devine inamicul tău principal, indiferent care este situaţia, fie la muncă, fie într-o relaţie cu cineva. Concentrează-te pentru a avea ocazia de a-ţi analiza experienţele similare anterioare, altfel situaţia poate avea o evoluţie nefavorabilă. Sfatul este să meditezi mai mult, să aştepţi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS