Etalarea şi interpretarea runelor, 13 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 13 august 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – WUNJO (cu faţa în jos). Dacă ai dubii, decalează deciziile până când ai informaţii mai clare pe care să te bazezi. Asta este important pentru că poţi vedea că alţii(tele) implicaţi(te) ca şi tine în treaba ta nu sunt aşa de dedicaţi(te) şi interesaţi(te) aşa cum eşti tu acum. Ai grijă şi revizuieşte totul cu atenţie şi astfel vei evita necazurile!


Taur:

Runa etalată – ALGIZ. Aceasta este runa ce simbolizează protecţia divină, sanctuarul în care eşti în siguranţă, puterea familiei şi străbunilor ca energie ce te protejează şi îndrumă. Algiz înseamnă împreună şi are simbolul coarnelor de elan. Dacă străbunii puteau urma o turmă de elani, ei erau în siguranţă, puteau supravieţui şi aveau mâncare. Algiz reaminteşte că suntem interconectaţi şi că supravieţuirea fiecăruia depinde de ceilalţi oameni iar acesta este adevăratul noroc al vieţii. Ea este conectată cu zeul Odin, Tatăl Ceresc ce s-a sacrificat de copac pentru a aduce înţelepciunea runelor poporului său. Algiz îţi vesteşte noroc bun în afaceri, în riscurile pe care le asumi pentru a obţine succesul şi asta pentru că norocul îţi vine prin alţi oameni.


Gemeni:

Runa etalată – EHWAZ (cu faţa în sus). Imaginează-te stând călare pe un cal şi privind lumea dintr-o perspectivă diferită. Tu ai nevoie să ai încredere în cal şi în loialitatea lui faţă de tine, exact cum în viaţă trebuie să ai incedere în cei(le) din jur că îţi sunt loiali(e). S-ar putea să ai nevoie să îţi modifici planurile sau ideile ca să poţi înţelege şi cuprinde în totalitate amploarea schimbării anunţate. Acum este timpul să profiţi la maximum de orice oportunitate.






Rac:

Runa etalată – FEHU (cu faţa în sus). Runa indică faptul că succesul şi prosperitatea sunt în viitorul tău apropiat. Prosperitatea poate sosi spiritual sau fizic. Norocul poate apărea în calea ta şi îţi va spori bogăţia vieţii prin iubire, atât fizică cât şi spirituală. Iubirea ta va fi împlinită şi reciprocă.


Leu:

Runa etalată – HAGALAZ. Runa te sfătuieşte să nu încerci să intervii şi să exerciţi influenţe sau manipulări asupra a ce se întâmplă. Fii puternic(ă), fii ferm(ă). Dacă există o perioadă mai neagră în viaţa ta, aceasta se va încheia mai devreme sau mai târziu pentru că absolut toate etapele se sfârşesc, se schimbă cu ceva nou mai bun. Vei avea puteri şi abilităţi noi ca urmare a acestor transformări.


Fecioară:

Runa etalată – NAUTHIZ (cu faţa în sus). Ca să ai succes, este nevoie mai întâi să faci mici sacrificii, exact aşa cum maeştrii(strele) de şah trebuie să îşi sacrifice unele piese ca să câştige jocul. Ţine de sarcinile curente, ai răbdare şi lucrurile vor ieşi bine. Nu te îngrijora despre viteza lucrurilor, un ritm mai lent îţi va permite să ai timp să vezi ce este în jurul tău.






Balanţă:

Runa etalată – RAIDHO (inversată). Călătoriile pot fi deturnate, însă nu este neapărat ceva rău, chiar dacă aşa pare la prima vedere. O modificare în carieră, ruperea unei relaţii, eşecul - trebuie privite ca o modalitate de a evolua spiritual.


Scorpion:

Runa etalată – THURISAZ (inversată). Ceva rău poate fi depăşit graţie forţelor binelui. Un pericol nu este chiar aşa de mare. O bunătate poate veni spre tine. Ceva negativ este ţinut la distanţă de tine. Thurisaz este runa haosului, a tentaţiei şi a răului. Când ea este întoarsă, activează mesajele binelui.


Săgetător:

Runa etalată – ANSUZ (cu faţa în sus). Runa anunţă că există un sens şi o semnificaţie în totul din jurul tău. Încearcă să te asiguri că, canalele de comunicare dintre tine şi cei(le) dragi sunt deschise şi funcţionale. Acum este un bun moment să iei telefonul, să scrii un e-mail cuiva drag, în special dacă ai tot amânat asta până acum. Asta îţi poate aduce răspunsuri la întrebările pe care ţi le-ai pus de mult timp.






Capricorn:

Runa etalată – ALGIZ. Algiz este runa protecţiei şi a oportunităţilor, fiind asociată cu iarba, cu coarnele elanilor sau cu mâna cu degetele răsfirate în gest protector. Algiz manifestă energii puternice de protecţie. Spiritual, semnifică atingerea Divinului. Runa înseamnă şi succesul obţinut prin căutări, muncă şi alte acţiuni. Planurile se dezvoltă rapid când apare această rună, precum un pin ce creşte repede. Eşti protejat(ă) de orice atac, în timp ce conştiinţa şi starea de alertă te ghidează. Viziunea, claritatea minţii şi înţelepciunea îţi vor susţine orice întreprinzi.


Vărsător:

Runa etalată – FEHU (cu faţa în sus). Bucură-te de succesul şi prosperitatea pe care le vei primi dar nu uita să le împarţi cu alţii(tele), pentru că generozitatea este o caracteristică importantă a adevăratei prosperităţi, în special dacă nu te aştepţi la recompensă.


Peşti:

Runa etalată – INGUZ. Inguz este numită după zeul eroic Ing care a unit poporul viking şi i-a lăsat în pace şi armonie. Aşadar, Inguz este unitate, pace, înţelegere şi armonie, dar simbolizează şi dragostea de netăgăduit intre partenerii(ele) romantici(e). Inguz anunţă un cămin sigur şi sănătos. Inguz este protectoare şi conţine ideea farului călăuzitor. Este lumina ce se vede în întuneric, deci inspiraţie creativă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS