Etalarea şi interpretarea runelor, 12 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 12 august 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – MANNAZ. Dacă ţi se pare că există un inamic în jurul tău, el e doar o reflectare a celui din tine care nu îţi permite să te dezvolţi şi să mergi mai departe. Identifică-ţi acest sabotor intern şi negociază cu el ca să afli ce vrea de la tine, de ce nu te lasă să fii fericit(ă). Poate că este un aspect al tău din trecut bazat pe o frică din copilărie şi îl poţi învinge prin tot ceea ce eşti tu acum. Fii sincer(ă) şi imparţial(ă) atunci când discuţi cu propria ta persoană.


Taur:

Runa etalată – OTHILA (inversată). Când această rună apare inversată, îţi transmite mesajul că refuzi să accepţi că familia poate fi o sursă de fericire în viaţa ta. Poţi fi împlinit(ă) şi dacă ai o viaţă de familie bună, nu trebuie neapărat să ai toţi banii din lume. Bogăţia spirituală este la fel de importantă ca şi banii.


Gemeni:

Runa etalată – SOWILO. Runa este un simbol puternic pentru că reprezintă Soarele. Spre deosebire de culturile şi popoarele ecuatoriale ce văd Soarele drept aspru şi o forţă imperială capabilă să producă distrugeri, în cultura nordică de unde provin runele, Soarele este o forţă pură feminină ce dă viaţa şi permite recoltelor să crească. În vremuri de restrişte, această rună reprezintă claritatea viziunii spre viitor şi victoria binelui asupra răului.






Rac:

Runa etalată – ALGIZ (inversată). Sănătatea şi asocierile sunt subiecte pe care să le priveşti cu atenţie. Dacă unele persoane te folosesc şi ştii asta în inima ta, să ştii că eşti singura persoană responsabilă de asta, nu ele. Şi tu ai beneficii din această situaţie. Dacă un câştig nu e posibil, să ştii că şi în pierdere există o formă de beneficiu din ce înveţi şi din progresul ce are loc.


Leu:

Runa etalată – EIHWAZ. Pot exista unele blocaje dar chiar şi ele îţi ajută progresul. Te poţi simţi cam neputincios(asă) la acest moment. Ţi se cere răbdare şi aşteptare. Creşterea este promovată prin inconveniente şi disconfort. Aşteaptă şi voinţa Divinităţii.


Fecioară:

Runa etalată – HAGALAZ. O situaţie în care te afli este dincolo de controlul tău şi este condusă foarte mult de forţele puternice ale vieţii. Nu le poţi opri. Încearcă să înţelegi şi să simţi puterea acesteia şi să o accepţi, înţelegând că o schimbare radicală de viaţă sau de personalitate este ceva benefic pentru tine. Inevitabilul duce la apariţia a ceva nou, prin dispariţia vechiului, indiferent ce gândim noi ca oameni despre acest proces.






Balanţă:

Runa etalată – ISAZ. Într-o poziţie curentă din relaţiile sau afacerile tale cu oamenii nu se anunţă nicio problemă specifică deşi nu este încă nici succes. Situaţia nu necesită niciun fel de presiune, însă rezultatele nu sunt încă prezente ci amânate. Chiar dacă viaţa intelectuală nu este briliantă acum şi unele activităţi îţi pot părea fără sens, fii răbdător(are), asta îţi cere această rună. Nu uita că seminţele întâi încolţesc şi cresc în pământ deşi noi nu vedem rezultatul.


Scorpion:

Runa etalată – JERA. Jera înseamnă schimbarea, în sens pozitiv. Această schimbare nu este temporară, ci una permanentă datorită muncii asidue. Poate că urmează o pensionare, o perioadă sabatică sau o vacanţă binemeritată. Totul se întâmplă pentru ca tu să te bucuri de rezultatele muncii tale. Această rună mai poate transmite mesajul că trebuie să depui eforturi mai mari pentru a finaliza un anumit proiect, însă la final recompensa va fi pe măsura efortului depus.


Săgetător:

Runa etalată – MANNAZ. Mannaz simbolizează grupuri de oameni, prieteni(e), cunoştinţe, fiecare cu personalitatea lui complexă. De asemenea, trimite cu gândul către modul în care reacţionează fiecare individ în relaţia cu celălalt, modul în care eşti conştient(ă) de existenţa celorlalţi(te), dar şi modul în care eşti perceput(ă) de către ceilalţi(lelalte).






Capricorn:

Runa etalată – RAIDHO. Când apare această rună, e semn că urmează o călătorie. Dar această călătorie va fi una de succes, căci va aduce schimbări importante. Poate o schimbare de carieră, poate noi experienţe care să-ţi lărgească orizonturile, să-ţi recontureze cursul vieţii.


Vărsător:

Runa etalată – SOWILO. Aceasta este o rună cu o foarte mare putere ce indică un moment de profundă regenerare, o căutare a totalităţii. Ea semnalează nevoia de a deveni conştient(ă) de esenţa ta ca să o poţi exprima într-o manieră creativă, deci a-ţi creşte şi spori forţa vitală a vieţii. Ea indică şi nevoia de a admite ceva ce ai negat mult timp, ceva ce ţi-a rămas în umbre; acum este timpul să scoţi la lumină orice ar fi acolo. Este prudent să stai departe de o situaţie presantă, ţinând minte că a te retrage la momentul potrivit este un semn de forţă şi nu de slăbiciune.


Peşti:

Runa etalată – THURISAZ. Tu ai puterea interioară să faci faţă oricărei provocări şi ai autoritatea să îţi revendici destinul şi controlezi viaţa. Nu te teme de nimic şi nu lăsa altă persoană să te distragă de la căutarea adevărului. Puterea ta spirituală îţi dă împuternicire şi de tine depinde cum o vei folosi. Foloseşte-o într-un mod iubitor, cu compasiune şi lipsit de egoism. Puterea te va corupe dacă nu o direcţionezi sub coordonarea unei inimi oneste şi sincere.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS