Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 9-15 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 19-25 iulie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – TIWAZ. Primeşti un sfat valoros de la această rună şi anume să nu disperi, oricare ţi-ar fi provocarea momentului şi să încerci să descoperi ce se află în tine care îi/le irită sau deranjează pe cei(le) din jur. Nu pierde energie luptându-te cu morile de vânt, cu circumstanţe negative şi cu oameni neplăcuţi. Ai grijă de tine mai bine.


Taur:

Runa etalată – URUZ. Iată un sfat valoros de la această rună ce semnifică puterea. Nu te opune schimbărilor ce apar inevitabil în viaţa ta. Nu ţine de vechi şi de familiar. Mai bine direcţionează-ţi eforturile ca să susţii şi să accelerezi aceste schimbări. Poate că relaţiile personale vor trece prin unele schimbări. Poate că afacerea îţi va fi organizată într-un mod nou. Puterea a apărut în viaţa ta şi este responsabilă pentru acest proces. Ai încredere în ea şi nu îi pune obstacole în cale.


Gemeni:

Runa etalată – ANSUZ (cu faţa în sus). Ansuz sugerează aici că poate apărea un interviu sau o testare. Dacă este cazul, pregăteşte-te şi foloseşte-ţi inteligenţa în avantajul tău. Ai multe de spus, dar trage aer în piept şi ia-ţi timp să gândeşti înainte să vorbeşti.






Rac:

Runa etalată – DAGAZ. Această rună reprezintă ciclicitatea: zi-noapte. Ce se ridică va cădea. Ce creşte va descreşte. Acesta este fluxul naturii. Dagaz este runa trezirii spirituale, a lumii noi, a noilor posibilităţi şi oportunităţi. În timp ce unele pălesc, altele se ridică şi strălucesc. Universul cere echilibrul, iar proporţiile sunt perfecte.


Leu:

Runa etalată – GEBO. Pornind de la legenda Brunhildei şi a inelului dăruit de Sigurd, blestemat de zeul malefic Loki, această rună transmite mesajul că, oricât de nobile ţi-ar fi intenţiile, oricât de curate ţi-ar fi sentimentele, eşti la mâna destinului. Soarta trebuie respectată, căci ea este prezentă în toate lucrurile.


Fecioară:

Runa etalată – HAGALAZ (inversată). Hagalaz simbolizează bruma, iarba şi furtunile de zăpadă. Starea naturală dinaintea unei noi creaţii este haosul şi prezenţa forţelor aflate în afara controlului tău ce acţionează. Rezistă. Ţine-te bine şi stai în loc chiar dacă ţi se pare că sunt furtuni în jurul tău. Noul va veni, e nevoie ca vechiul să plece. Puritatea zăpezii te inspiră să vezi că şi în timp de frig există ceva frumos.






Balanţă:

Runa etalată – INGUZ (cu faţa în sus). Da, este bine acum să te focalizezi asupra viselor şi speranţelor, dar mai important e să îţi faci treburile în prezent cu stare de bucurie. Eşti aici şi acum doar o dată. Ia maxim din prezent.


Scorpion:

Runa etalată – LAGUZ. Uneori, vocea intuiţiei în oameni îi face să regândească toate situaţiile şi să caute să înţeleagă ce se întâmplă la nivel subtil. Dacă te afli printre aceşti oameni, poate că intuiţia te va vizita în visele tale, când mintea conştientă este adormită. Încearcă să vorbeşti cu personajele din visele tale, întreabă-le ce vor şi află răspunsurile care te pot surprinde destul de mult.


Săgetător:

Runa etalată – PERTHRO. Au loc schimbări interioare profunde. Se anunţă surprize pregătite pentru tine. Nu prea contează acum nimic din ce se întâmplă în exterior, decât cum pare pentru sinele tău interior. Orice îţi stârneşte o reacţie în lumea exterioară transmite un echivalent al lumii interioare şi ceva de văzut de către tine.






Capricorn:

Runa etalată – RAIDHO. Această rună simbolizează drumul personal. Mesajul este că opririle de-a lungul drumului sunt mai puţin importante decât călătoria în sine. Bucură-te de fiecare moment din parcursul vieţii.


Vărsător:

Runa etalată – TIWAZ. Runa Tiwaz simbolizează liderul, succesul în luptă, sacrificiul personal. Runa face referire la legendarul luptător norvegian Tyr, care s-a bătut pentru a-şi salva poporul şi şi-a pierdut braţul când l-a învins pe lupul gigant Fenris. Deşi Tyr a fost victorios şi a arătat un curaj incredibil, victoria sa a venit cu un preţ personal uriaş. Victoria lui Tyr a eliberat poporul său, însă sacrificiul personal a fost incredibil de mare. Deşi Tiwaz este o rună pozitivă, mesajul său este de responsabilitate, loialitate şi îndatoriri.


Peşti:

Runa etalată – WUNJO. Această rună te anunţă cu privire la o stare de securitate şi relaxare ce va veni, cu o stare de bine accentuată. În sfârşit, lumina se mijeşte dintre nori, fructele atârnă pe crengile copacilor şi vremurile rele rămân în urmă. Te poţi vedea înconjurat(ă) de bucurie, de plăcere şi de confort atât acasă cât şi afară. Există claritate şi o nouă energie care îţi va permite să înţelegi, să te echilibrezi şi să te reînnoieşti pe tine şi relaţiile tale personale. Schimbările necesare s-au realizat deja şi acum te poţi linişti să primeşti binecuvântările vestite de această rună.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS