Cum ți se schimbă dispoziția în funcție de zodia în care te-ai născut

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum ți se schimbă dispoziția în funcție de zodia în care te-ai născut


Berbec:

Din moment ce ești puțin dominant(ă), îți pierzi adesea calmul și controlul. Motiv pentru care ajungi mereu în mijlocul certurilor. Trebuie să îți exersezi mai mult răbdarea și să înveți să acorzi mai mult spațiu și celorlalți(te).


Taur:

Îți trăiești mereu viața între extreme. Ori ești super calm(ă), ori incredibil de aspru(ă). Ai tendința de a te supăra repede și, uneori, în chestiuni minore. Încearcă să ai mai multă răbdare cu persoanele din jur.


Gemeni:

Ești destul de imprevizibil(ă), dar te adaptezi repede la mediile în continuă schimbare. Atunci când reacționezi, preferi să îți folosești mintea în loc să-ți asculți inima. De multe ori tânjești să ai spațiul personal necesar pentru a avea mai mult timp de gândire asupra chestiunilor delicate.


Rac:

Cum îți influențează zodia schimbările de dispoziție? Racii sunt destul de vulnerabili și ușor de rănit. Uneori, poți avea nevoie să te retragi în sine pentru a face față propriilor schimbări de dispoziție.


Leu:

Nu te sfiești să preiei roluri de conducere, însă devii dificil(ă) atunci când lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori. Atunci când se întâmplă asta, ai tendința de a nu mai returna apelurile prietenilor(elor) și de a te retrage acasă, în locul în care te simți cel mai în siguranță.


Fecioară:

Te iriți foarte mult atunci când cineva din jur își exprimă o părere negativă despre tine. Ca răspuns, vei încerca să te răscumperi însă vei ajunge să te frustrezi și mai mult. Nu mai acorda atât de multă atenție părerilor celor din jur.


Balanţă:

Îți place să faci pe plac oamenilor apropiați. Însă cea mai nesemnificativă critică îți transformă complet starea de spirit și te va face să acționezi într-un mod irațional. Concentrează-te mai mult asupra ta și nu asupra celorlalți(te).


Scorpion:

Iei lucrurile mult prea în serios și ești pasionat(ă) de ceea ce faci. Cum îți influențează zodia schimbările de dispoziție? Acorzi multă importanță modului în care te comporți. Această atitudine te afectează totuși în situațiile ostile sau disperate. Nu mai analiza totul atât de obsesiv și fii mai degajat(ă).


Săgetător:

Ai un suflet de aur și încerci să fii cea mai bună variantă a ta în fiecare situație. Îți este dificil să îți exprimi emoțiile și din cauza aceasta suferi mereu în tăcere. Învață să îți comunici mai mult emoțiile prin care treci.


Capricorn:

Capricornul are mare încredere în alți oameni și crede în reciprocitate. Atunci când încrederea lor este însă înșelată ei nu se vor abține să nu fie brutali și furioși.


Vărsător:

Îți trăiești viața după propriile reguli, iar acest lucru te face puțin imprevizibil(ă). Este greu uneori să te înțelegi cu cei(le) din jur din cauza aceasta. Când moralul tău este scăzut, ai grijă să îți exprimi acest lucru, poate chiar să exagerezi cu asta. Dacă vrei să te relaxezi și să nu mai reacționezi în felul acesta, vezi care sunt destinațiile ideale, în funcție de zodie.


Peşti:

Peștii sunt generoși și sinceri. Îți urmezi mereu intuiția atunci când vine vorba de conflicte, iar uneori se poate să te simți depășit(ă) de situație.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS