16 august - 10 septembrie 2021: Venus în Balanță. Cum te influențează?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
16 august - 10 septembrie 2021: Venus în Balanță. Cum te influențează?


Berbec:

A fi în armonie cu ceilalți(lelalte) este foarte important pentru Berbeci în acest moment. Dacă vă apropiaţi de oameni într-un mod respectuos și liniştit, aveţi ocazia ideală să legaţi prietenii care vor dura o viață și să evitați dramele din cercul social, cel puțin pentru moment.


Taur:

Acordaţi-vă atenție vouă și doar vouă. Organizaţi-vă programul astfel încât să aveţi mai mult timp pentru a face lucrurile care vă fac fericiţi(te). O carte bună, un serial captivant, o plimbare prin natură - orice vă poate ajuta să vă reconectaţi cu lumea voastră interioară și să vă aduceţi singuri(e) un pic de bucurie.


Gemeni:

Scăpaţi de blocajul creativ și începeţi să vă reintraţi în formă. Reuşiţi să găsiţi soluții mult mai rapid și să fiţi cu un pas înaintea tuturor problemelor. Este un moment prielnic să începeţi ceva nou și în domeniul artistic, poate să lansaţi o carte sau să vă înscrieţi la un curs de pictură ori dans.






Rac:

Sunteţi extrem de timizi(de), mai sfioşi(ase) decât niciodată, ceea ce vă obligă să vă înfrânaţi emoțiile. Totuși, nu vă neglijaţi sentimentele și încercaţi să le împărtăşiţi oamenilor dragi cum vă simţiţi. Ei vă vor asculta, indiferent de orice. Eliminaţi orice formă de nemulțumire pe care o aveţi, pentru a nu ajunge la frustrări mai mari în viitor.


Leu:

Cuvintele voastre se pot transforma în adevărate versuri de poezie - asta dacă alegeţi să gândiţi de două ori înainte de a spune ceva și nu acţionaţi impulsiv, așa cum faceţi de obicei. Cu puțin efort, puteți să vă folosiţi de farmecul și vorbele voastre dulci pentru a ieși din anumite situații încurcate.


Fecioară:

Este timpul să luaţi în considerare un nou plan de economii. Păstraţi o parte din salariu sau orice sumă de bani rămasă la sfârşitul lunii, pe care să o transferaţi într-un cont special creat. În acest fel vă puteți salva finanțele în zilele negre și să evitați datoriile viitoare.






Balanţă:

Bucuraţi-vă de clipele tandre și de momentele speciale alături de jumătatea voastră. Romantismul dintre voi este la cote maxime, astfel că trebuie să profitați pentru a vă apropia mult mai mult și pentru a crea amintiri neprețuite. Iubirea plutește în jurul vostru!


Scorpion:

Spuneţi-le persoanelor dragi ce simţiţi - mai ales că în ultima perioadă v-aţi închis destul de mult și aţi preferat să vă retrageţi în singurătate. Acum este momentul pentru o explicație validă în fața oamenilor care contează pentru voi. Așa reuşiţi să îi liniştiţi și să scăpaţi și voi de povara sufletească.


Săgetător:

Prietenia trebuie să fie la baza tuturor relațiilor voastre, un fapt pe care îl învăţaţi pe propria piele în această perioadă. Înainte de a dezvolta o relație cu cineva, de orice natură, asiguraţi-vă că vă înțelegeți reciproc și creați o legătură solidă. Dacă nu, s-ar putea ca relația să nu funcționeze în viitor.






Capricorn:

Este momentul să vă folosiţi farmecul în avantajul vostru. Este principalul vostru atu în privința sectorului profesional deoarece vă va ajuta să îi/le câştigaţi pe șeful(a) și pe colegii(ele) voştri(astre) de partea voastră. Vestea bună este că îi/le impresionaţi pe toți(ate) și chiar aveţi parte de o promovare.


Vărsător:

Aveţi mai multă nevoie de libertate în relația voastră de cuplu, mai mult ca oricând. Nu înseamnă că nu vreţi să continuaţi, dar tânjiţi după independență. Asiguraţi-vă că aveţi o discuție cu persoana iubită în care să îi propuneţi o variantă care să vă avantajeze şi pe tine, şi pe el(a). Cu siguranță veţi găsi înțelegere din partea sa.


Peşti:

Sunteţi într-un adevărat carusel emoțional acum, datorită faptului că vă doriţi să vă conectaţi mai profund cu persoana iubită. Aveţi un foc interior greu de stăpânit și tindeţi să cerşiţi atenție și să cereţi cu forța să vi se ia în considerare dorințele. Din păcate, această atitudine este doar în dezavantajul vostru pentru că veţi obține exact efectul invers așteptat din partea partenerului(ei) vostru(astre).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS