11-31 august 2021: Mercur în Fecioară. Impact major pentru zodii!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
11-31 august 2021: Mercur în Fecioară. Impact major pentru zodii!


Berbec:

Acest tranzit îţi susţine cele mai inovative idei pentru proiectele tale de muncă. Cu cât crezi mai mult în viziunea ta, cu atât mai clară ea devine iar Mercur şi Fecioara te asigură de asta. Perioada până în 31 august îţi permite atât să obţii prin munca ta ceea ce îţi aduce satisfacţie cât şi să schimbi ce nu funcţionează. Ai încredere în ghidarea venită prin instinctele tale.


Taur:

Până în 31 august, ai o fereastră de timp ce te încurajează să îţi exprimi creativitatea în munca ta pentru a avansa foarte mult, însă totuşi să o faci în moduri practice şi aplicabile. Asumă-ţi riscuri care îţi susţin creşterea şi ajută-te să rupi angajamente în care ai jucat inconştient după reguli care nu te mai ajută să evoluezi.


Gemeni:

Acest tranzit te încurajează să faci cât mai multă curăţenie în casa ta. Deschide larg dulapurile pe care le accesezi mai rar. Dă la o parte orice produs pentru care nu simţi bucurie sau pe care nu l-ai mai folosit demult. Ar fi bine să-ţi eliberezi loc pentru o nouă energie. Dacă realizezi că asta este valabil şi pentru viaţa ta personală, nu da înapoi şi aplică şi acolo aceeaşi regulă. Emoţiile trebuie şi ele investigate, eliberate şi reciclate la fel de mult precum rochia sau costumul pe care nu le-ai mai purtat de mult timp.






Rac:

Acest tranzit te va ajuta să te focalizezi asupra folosirii practice a clipelor din zilele obişnuite. Calendarul tău de activitate are nevoie să fie organizat excepţional de bine acum pentru a putea realiza tot ce este în agendă. Această perioadă de timp te învaţă, totodată, cum să îţi exprimi mai bine ideile spre un grup mai larg de oameni. Cu cât eşti mai disciplinat(ă) cu privire la scris, predat, organizat de gânduri, cu atât mai multe persoane vei interacţiona pozitiv.


Leu:

Acest tranzit te susţine şi îţi doreşte să fii mai bun(ă) decât cea mai bună versiune a ta de până acum. Situaţia ta financiară cere un moment nou de progres, deci felul în care îţi câştigi existenţa va trece prin schimbări substanţiale şi benefice. Cu cât eşti mai sincer(ă) cu privire la ce vrei să faci şi ce îţi doreşti de fapt, cu atât mai puţină ezitare vei avea să îţi obţii dorinţa.


Fecioară:

Aceasta este perioada ta să străluceşti. Sezonul tău este plin de suport cosmic şi te asistă să faci schimbări mari şi de durată. Există o abundenţă de descoperiri acum pentru viitorul tău. Exprimarea de sine sinceră este cea care te ajută să dezvolţi o relaţie cu creativitatea ta. Cerurile te imploră să crezi în tine – şi să rişti să îi/le laşi şi pe ceilalţi(lelalte) să ştie că o faci!






Balanţă:

Acest tranzit îţi cere să faci curăţenie în acele camere mai ascunse din viaţa ta. Dacă vrei să creezi spaţiu nou, o cameră doar a ta, un loc în care să te retragi trebuie să îţi sufleci mânecile şi să treci la treabă. Dacă nu construieşti spaţiile de tip incubator potrivite pentru noile răsaduri de idei, proiecte şi posibilităţi, este greu spre imposibil ca ele să aibă unde să capete formă. Această perioadă de timp vrea de la tine să îţi mobilizezi muzele, să creezi spaţii în care să le chemi şi să le ţii la tine pentru o perioadă.


Scorpion:

Acest tranzit te vede că eşti mult mai social(ă) şi sociabil(ă) decât normalul tău. Perioada aceasta de timp îţi doreşte să te bucuri de partea ta jucăuşă şi distractivă, să te duci la evenimente, la petreceri şi să faci un efort să afli de acele reuniuni sociale care îţi trezesc curiozitatea. Sunt mari şanse să întâlneşti oameni noi care să te ajute să ai o gândire neconvenţională şi să poţi păşi spre neaşteptat şi spre aventuri interesante.


Săgetător:

Acest tranzit îţi stabileşte cariera pe o traiectorie de succes. Rezultatele dobândite cu trudă şi trofeele pe care le meriţi acum se datorează faptului că ţi-ai asumat riscuri înţelepte şi ştii că aceasta este calea pentru tine. Acum eşti susţinut(ă) să îţi construieşti în continuare o structură inovatoare, ceva cu o semnificaţie profesională. Cu cât este mai eficient(ă), cu atât mai multe posibilităţi apar de aici.






Capricorn:

Acest tranzit vrea de la tine să îţi explorezi ideile, filozofiile şi locurile îndepărtate pe care le poţi aborda cu o gândire inovatoare. Eşti pregătit(ă) pentru o schimbare. Explorează toate cărările care ţi se deschid pentru ceva ce te pasionează mult în domeniile de învăţat, predat sau călătorit. Acum nu sunt vremurile să joci la sigur sau să stai ascuns(ă).


Vărsător:

Acest tranzit îţi aduce idei şi direcţii inovatoare în afaceri şi moduri noi de a lucra în colaborările tale. Este un timp prielnic pentru a regândi relaţia ta cu plăţile, veniturile, datoriile şi toate felurile în care îţi împarţi timpul, energia şi talentul cu alţii(tele). Sunt oameni care au ce ai tu nevoie acum, deci ţine minte că nu eşti deasupra lor şi fii deschis(ă) să primeşti ajutorul, asistenţa sau resursele lor.


Peşti:

Acest tranzit îţi cere să faci o revizuire amănunţită şi înţeleaptă a relaţiilor tale în ceea ce priveşte înţelegerile, angajamentele, limitele, graniţele existente. Cu cât eşti mai atent(ă) la detaliile din dinamica pe care o ai cu alţii(tele), cu atât vei avea parte de descoperiri care te ajută să îţi atingi obiectivele de relaţii împlinite şi fericite. Riscă să fii un pic mai vulnerabil(ă) şi deschis(ă) cu cei(le) care s-au dovedit că sunt de încredere şi sunt capabili(e) să fie alături de tine mai în profunzime.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS