Horoscop indian, 5-11 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 5-11 iulie 2021


BERBEC, Mesha:

Simţi nevoia de schimbare şi de mai multă aventură. Poţi obţine beneficii din probleme juridice, călătorii sau studii. De asemenea, sunt ocazii mari să te faci remarcat(ă) de o autoritate de la serviciu sau de persoane cu care colaborezi. Deşi pot apărea perioade de stres emoţional sau de ostilitate din partea altora, încearcă să îţi menţii calmul şi să nu te laşi cuprins(ă) de dezamăgire.


TAUR, Vrishabha:

Vei fi într-un cadru de spirit mai fericit. Dialogurile sunt mai optimiste şi mai fermecătoare. Eşti gata se depăşeşti orice piedică ţi-ar apărea în cale. Îţi face plăcere să te răsfeţi cu mici luxuri, poate să mergi la o clinică de înfrumuseţare unde să petreci câteva clipe de relaxare. Nu ţi-ar face rău nici o sesiune de cumpărături pentru reînnoirea garderobei.


GEMENI, Mithun:

Emoţiile tale vor fluctua. Canalizează-ţi energia în a-ţi exprima gândurile şi a fi mai optimist(ă). Vei reveni la discuţii despre nevoile tale. Notează-ţi ce simţi, dar fă-ţi timp şi pentru a asculta ce simt persoanele din jurul tău.






RAC, Kataka:

Se poate să primeşti noi sarcini de muncă sau noi contracte de afaceri. S-ar putea ca beneficiile să vină în funcţie de ceea ce alegi. Deci alege înţelept. Este un moment excelent pentru a lucra la acele planuri pe care le amâni de ceva vreme. Nu neglija, însă, capitolul dragoste. Ai nevoie şi de iubire în viaţa ta.


LEU, Simha:

E o săptămână de relaxare în care te eliberezi de grijile pe care ţi le-ai făcut până acum. Fii răbdător(are) la serviciu, mai ales în problemele legate de bani. O discuţie importantă poate avea final pozitiv. Se anunţă schimbări importante în plan financiar. Urmăreşte-ţi cu atenţie veniturile şi cheltuielile, pentru a şti întotdeauna cum stai cu banii.


FECIOARĂ, Kanya:

Nu te stresa din cauza problemelor minore. Rămâi cu picioarele pe pământ şi nu ezita să iei decizii. Urmăreşte-ţi cu atenţie responsabilităţile şi proiectele de la birou şi fă tot posibilul să fie finalizate la timp. Ocupă-te de ceva creativ, pentru a-ţi păstra mentalul într-o stare de echilibru.






BALANŢĂ, Tula:

Se poate să încerci să îi/le domini pe alţii(tele), ceea ce îţi poate aduce o stare de nervozitate şi tristeţe. Fii atent(ă) la persoanele cu care te ocupi de afaceri. Încearcă să economiseşti mai mult. Şi în ceea ce priveşte sănătatea ar trebui să fii precaut(ă). Odihneşte-te mai mult!


SCORPION, Vrishchika:

Se anunţă o săptămână fericită alături de membrii(ele) familiei şi vei petrece mai mult timp cu ei(le). Este posibil să intri într-o nouă relaţie de dragoste. Din punct de vedere financiar, săptămâna va fi plăcută deoarece este posibil să găseşti o cale să-ţi creşti veniturile. Dacă ai de dat examene sau ai vreun concurs de susţinut, te poţi bucura de rezultate pozitive.


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Începutul acestei săptămâni indică o perioadă cu care parcă te-ai mai confruntat în trecut. Ţi se pare că trăieşti în buclă? Atunci nu mai lua aceleaşi decizii. Concentrează-te pe adevăratele tale obiective şi acţionează. Poţi primi un răspuns pozitiv de la partenerii(ele) de afaceri. Oamenii vor începe să te recunoască drept un/o expert(ă) în domeniu.






CAPRICORN, Makara:

Planificarea unei călătorii pare o idee sigură pentru a petrece timp de calitate alături de cei(le) dragi. Cu toate acestea, nu trebuie să cheltui în exces. Se anunţă evenimente care îţi vor aduce bucurie şi împlinire. Munca grea, ochiul ager şi mintea limpede te vor ajuta să câştigi mai mulţi bani.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Situaţia financiară se schimbă în bine. Ar trebui, însă, să acorzi mai multă atenţie stării de sănătate. Este posibil să te fi extenuat în încercarea de a le rezolva pe toate. Dacă eşti singur(ă), aşteaptă-te la câteva întâlniri romantice. Dacă eşti elev(ă) sau student(ă), vei primi sprijinul şi încurajările părinţilor şi profesorilor.


PEŞTI, Meena:

Încerci să-ţi domini colegii(ele) de birou, însă nu este nevoie să o faci. S-ar putea să primeşti şi mai multe sarcini decât de obicei. Va trebui să te străduieşti din greu să finalizezi toate proiectele în timp util. S-ar putea să fii nevoit(ă) să înfrunţi pe cineva pentru a-ţi impune punctul de vedere.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS