Etalarea şi interpretarea runelor, 8 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 8 iulie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – NAUTHIZ. Această rună te avertizează despre unele pericole ce pot fi în lumea exterioară dar le fel de bine pot fi şi în tine, ca sabotor prin care îţi faci rău. Încearcă să îţi dai seama dacă o situaţie prezentă îţi reaminteşte de ceva. Poate că ai mai întâlnit ceva similar în trecut. Dacă da, vezi cum seamănă situaţiile şi ce ai de vindecat din trecut mai întâi. Vei observa că trecutul nu diferă de prezent decât prin decor.


Taur:

Runa etalată – PERTH. Dacă decizi să iei legătura în mod conştient cu subconştientul tău, vei fi recompensat(ă) cu dedicare, cu reînnoirea vieţii. Sfatul oferit este să nu fii iritat(ă). Să nu ţipi, să nu dai vina pe nimeni pentru ce poţi găsi. Doar observă care sunt calităţile pe care subconştientul ţi le prezintă. Dă dovadă de un comportament corect care să nu reflecte numai conştientul (gândurile) ci şi subconştientul (intuiţia, visele, revelaţiile).


Gemeni:

Runa etalată – TEIWAZ (cu faţa în jos). Teiwaz acum indică o posibilă relaţie ruptă cu cineva drag ţie. Nu este vorba de un/o membru(ă) de familie ci de o relaţie care şi-a atins punctul de final. Dar mai înseamnă şi că e posibil ca comunicarea să se fi distrus şi să fi apărut tendinţa de a analiza prea mult situaţiile. Este timpul să staţi împreună şi să discutaţi toate acestea, oricât de greu pare a fi.






Rac:

Runa etalată – ODIN. Aceasta este runa fără niciun simbol pe ea ceea ce nu înseamnă „nimic” ci înseamnă „orice este absolut posibil oricând”. Este simbolul Universului şi al totalităţii absolute. Este un moment în care să stai în tăcere, linişte, nemişcare. Contemplă viaţa ta şi viaţa în general. Simte spiritul şi claritatea mesajului său. Ai încredere în destin.


Leu:

Runa etalată – ANSUZ. Viaţa ta trece prin procese de tranziţie aşa cum este firesc pe durata existenţei şi, ca regulă generală, schimbările au în ele şi dureri. Dar este o fază naturală de dezvoltare pentru o persoană sau situaţie. Oricât ne plac unele etape, ele nu sunt menite de a rămâne identice pentru totdeauna. Uneori, ca să înveţi ceva sau să găseşti ceva, trebuie să treci printr-o durere, dar vei deveni mai înţelept(aptă).


Fecioară:

Runa etalată – BERKANA. Berkana reprezintă copacul mesteacăn. Mesteacănul este simbolul reînnoirii, renaşterii, naşterii şi creşterii. Este o rună ce transmite veselie şi anunţă rezultate bune din acţiunile pe care le-ai făcut. Este o rună despre şi pentru familie şi a unei gospodării bune şi prospere.






Balanţă:

Runa etalată – EHWAZ. Această rună îţi spune că dacă vrei un sfat, iată-l: schimbă-te. Numai în acest caz pot apărea schimbări externe benefice. Subiectul runei este legat de schimbări necesare în stilul tău de viaţă şi în relaţiile cu alţi oameni.


Scorpion:

Runa etalată – ISA. În general, o situaţie prezentă poate fi considerată o perioadă latentă de dezvoltare înainte de renaştere. Pentru persoanele nerăbdătoare, fierbinţi şi mereu orientate spre succes, asemenea perioade pot fi dificile. Lipsa unui succes clar definit poate fi perceput ca eşec şi poate duce la depresie. Însă chiar nu este cazul să fii supărat(ă). Ce se întâmplă acum poate fi comparat cu trezirea seminţelor şi creşterea plantelor în pământ înainte să apară la suprafaţă. Succesul nu este vizibil dar nici nu stai pe loc. Există mişcare chiar dacă nu se vede.


Săgetător:

Runa etalată – INGUZ. Inguz este numită după zeul eroic Ing care a unit poporul viking şi i-a lăsat în pace şi armonie. Aşadar, Inguz este unitate, pace, înţelegere şi armonie, dar simbolizează şi dragostea de netăgăduit între cei(le) romantici(e). Inguz mai reprezintă completitudinea rezultată după o naştere. Este asociată cu întregirea şi cu familia puternică şi afectuoasă. Anunţă un cămin sigur şi sănătos. Inguz este protectoare şi conţine ideea farului călăuzitor. Este lumina ce se vede în întuneric, deci inspiraţie creativă.






Capricorn:

Runa etalată – KENAZ (cu faţa în sus). Dacă tu eşti persoana care dă altora cunoştinţele tale în detaliu, experienţele şi aventurile tale, nu fi descurajat(ă) dacă pare că cine primeşte nu este interesat(ă). Va veni un moment în care îţi vor asculta fiecare cuvânt sau îşi vor aminti ce le-ai spus acum. Încearcă să fii cât mai specific(ă) posibil şi cu detalii, întrucât aceste fapte şi informaţii vor fi importante în viitor. Fiecare poveste merită să fie spusă şi înregistrată, iar cele ale familiei tale extinse nu sunt excepţii. Cadoul cunoaşterii transmise este cel mai valoros cadou care poate fi dat. Foloseşte-l cu înţelepciune!


Vărsător:

Runa etalată – NAUTHIZ. Runa te avertizează că poţi fi într-o situaţie ce are legătură cu o problemă mai veche ce nu a fost rezolvată niciodată. De aceea reapare în viaţa ta. Trebuie să confrunţi ce a rămas în tine nevindecat. Nu e nimeni în afara ta de vină pentru nimic şi nici nu poţi schimba oamenii. Poţi să încerci să îi pedepseşti însă nu îţi rezolvi propria problemă. Lasă defectele altora deoparte şi ocupă-te de propria persoană.


Peşti:

Runa etalată – SOWULO (cu faţa în sus). Este un timp bun să începi o nouă pasiune, în special dacă te-ai gândit la asta de ceva timp. Foloseşte energia bună a acestei rune să îţi creşti încrederea în tine şi nu te teme să te provoci să faci mai bine totul.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS