Etalarea şi interpretarea runelor, 7 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 7 iulie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa extrasă – LAGUZ. Runa semnifică înflorire, curgere, apă. Această rună poartă cu sine o semnificaţie pozitivă şi liniştitoare. Totul curge aşa cum trebuie şi cum e mai bine în viaţa ta acum precum curge un râu de munte, trecând peste obstacole cu uşurinţă. Aspectul intuitiv al naturii tale este trezit pentru că apa înseamnă intuiţie. Laguz te sfătuieşte să îţi hrăneşti acest aspect şi să beneficiezi cât mai mult de pe urma ei. Totodată, hidratează-te din belşug cu apă de bună calitate.


Taur:

Runa etalată – MANNAZ. La nivel filosofic, runa Mannaz reaminteşte ca toţi suntem unul. Toate scopurile, ţelurile personale contribuie, de fapt, la împlinirea unui scop măreţ, continuarea vieţii umane. Runa se referă şi la comunitatea spirituală, anunţând fie o întâlnire, fie intensificarea relaţiilor.


Gemeni:

Runa etalată – OTHILA (cu faţa în sus). Încearcă să fii persoana cea mai bună care poţi fi şi întotdeauna să tinzi să fii mai bun(ă). Exact ca un artist ce nu e chiar satisfăcut de pictură sa dar ştie că şi-a atins maximul de bine al momentului şi acceptă totodată că mereu poate învăţa mai mult; şi tu înveţi din fiecare experienţă şi contact. Influenţa ta îi/le atinge pe alţii(tele), fie că ştii asta sau nu.






Rac:

Runa etalată – SOWULO (cu faţa în sus). Sowulo este runa iubirii şi speranţei. Focalizează-te pe cei(le) pe care îi/le iubeşti şi bucură-te de compania lor şi preţuieşte ocazia de a fi cu ei(le). Sowulo este şi o rună pozitivă care îţi transmite că dacă ai obiective şi scopuri în viaţă, atunci concentrează-te asupra lor.


Leu:

Runa etalată – WUNJO (cu faţa în jos). Va fi nevoie să confrunţi unele situaţii înainte de a te deplasa înainte şi într-o perioadă mai bună a vieţii tale. Dacă nu te simţi în stare să iei decizii acum, scrie cum te simţi săptămânal şi în maxim două luni revizuieşte-ţi ce ai scris. Asta te ajută să îţi vezi progresul şi cum te-ai mişcat mai mult spre zona în care să iei deciziile necesare pentru o viaţă mai bună.


Fecioară:

Runa etalată – ODIN. Runa fără niciun semn pe ea înseamnă că necunoscutul şi nevăzutul sunt active acum în viaţa ta. La începuturi era nimic şi la sfârşit rămâne nimic. Controlul nu poate fi folosit asupra a ceva ce încă nici nu există. Ce ţi se solicită este să te arunci cu încredere în acest necunoscut. Da fă asta cu braţele deschise şi cu o credinţă de nezdruncinat.






Balanţă:

Runa etalată – ALGIZ. Ţi se solicită să îţi controlezi emoţiile. Acţiunile corecte sunt principala formă prin care te poţi proteja de eşec. Dacă ai o durere sau o turbulenţă emoţională, nu încerca să te ascunzi de ea pentru că este doar durerea şi turbulenţa de dinainte de progres.


Scorpion:

Runa etalată – EIHWAZ. Runa simbolizează măreţul Copac al Învierii. El stă semeţ pe un câmp înzăpezit. În jurul său pare pustiu şi, totuşi, arborele rămâne suplu şi puternic. Tisa este un copac puternic, rezistent, care rămâne verde inclusiv iarna. Boabele lui roşii semnifică viaţa şi refuzul constant de a ceda în faţa greutăţilor.


Săgetător:

Runa etalată – HAGALAZ. Runa te sfătuieşte să nu încerci să intervii şi să exerciţi influenţe sau manipulări asupra a ce se întâmplă. Fii puternic(ă), fii ferm(ă). Dacă există o perioadă mai neagră în viaţa ta, aceasta se va încheia mai devreme sau mai târziu pentru că absolut toate etapele se încheie, se schimbă cu ceva nou mai bun. Vei avea puteri şi abilităţi noi, ca urmare a acestor transformări.






Capricorn:

Runa etalată – ISA (inversată). Există emoţii ascunse şi fierbinţi sub aparenţa de rece şi detaşat. Schimbările intempestive şi rapide nu îţi sunt benefice, deci evită-le. Unele zâmbete pot acoperi intenţii negative. Isa este runa gheţii.


Vărsător:

Runa etalată – JERA. Jera este simbolul câmpurilor de grâu, secară şi in. A sosit vremea recoltei şi, odată cu ea, o perioadă de belşug şi recompense. Iarna a durat destul, plantarea s-a finalizat de mult, acum vine momentul răsplatei pentru ce ai făcut până acum. Jera este indicatorul abundenţei.


Peşti:

Runa etalată – MANNAZ (inversată). Trebuie să faci pace cu tine însuţi(ăţi) înainte de a-ţi îndrepta atenţia către exterior (prieteni/e, comunitate). Adeseori cauţi alinare la cei(le) din jurul tău, uitând că tu însuţi(ăţi) ai soluţia. Îndreaptă-ţi atenţia spre meditaţie şi autoreflecţie constructivă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS