Etalarea şi interpretarea runelor, 21 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 21 iulie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – LAGUZ (cu faţa în jos). Acum este timpul să te gândeşti la schimbări în viaţă. O schimbare mică poate face o diferenţă mare. Dacă eşti pozitiv(ă) îţi ajuţi mult credinţa, dar dacă intri nesăbuit(ă) în ceva pentru care nu ai aptitudini şi talente doar pentru că eşti optimist(ă) dar nerealist(ă), nu vei găsi răspunsul binelui aşa.


Taur:

Runa etalată – MANNAZ (cu faţa în jos). Aparent te simţi împiedicat(ă) să mergi înainte spre progres. Nu e timpul potrivit să ceri ajutor altora. Acum trebuie să te uiţi la tine ca să vezi din ce cauză progresul întârzie. Runa sugerează că există o povară ce îţi consumă energia. Ea trebuie eliberată ca să poţi merge din nou tot înainte în călătoria vieţii.


Gemeni:

Runa etalată – OTHALA. Dacă te fixezi la scopul tău, vei atrage noi energii să îl atingi. Concentrează-te, citeşte toate semnele posibile dar nu împinge dincolo de ce se poate face. Scopul tău este ca o pasăre sălbatică în palmele tale, deci dacă o apeşi prea tare, o poţi răni.


Rac:

Runa etalată – SOWILO. Dacă crezi că o situaţie este prea dificilă acum pentru tine şi că îţi consumă multă energie, mesajul runei este că ai nevoie să te odihneşti ca să îţi reîncarci bateriile. Reîntoarce-te la pasiunile abandonate, comunică mai mult cu familia, cu rudele, cu vechi prieteni(e). Dă-ţi voie să te relaxezi în compania lor, primeşte iubirea şi grija lor.


Leu:

Runa etalată – WUNJO. Iată un mesaj de la puterile superioare ce vine prin această rună: lasă bucuria să intre în viaţa ta. Fă-ţi o faptă bună ţie şi celor din jurul tău. Care va fi aceea? Intuiţia îţi va spune!


Fecioară:

Runa etalată – ODIN. Este posibil să fie nevoie să faci un salt de credinţă şi să te arunci în acest mare vid al vieţii. Fă asta cu mâinile libere şi cu credinţa nestrămutată. Te bazezi la puterea creativă a necunoscutului.


Balanţă:

Runa etalată – ALGIZ. Cea mai bună apărare este atacul. Apariţia acestei rune indică prezenţa unei situaţii în care simţi nevoia de protecţie. Poate fi vorba de o protecţie divină, dar poate fi vorba şi despre a-ţi folosi puterea interioară pentru a te proteja.


Scorpion:

Runa etalată – EIHWAZ. Runa înseamnă că nu intri în starea de adormire, deci reprezintă capacitatea de a rezista. Mesajul transmis este faptul că spiritul veşnic viu şi verde îţi este alături şi în momentele în care eşti uşor ca fulgul şi când trebuie să fii puternic(ă) ca arborele.


Săgetător:

Runa etalată – HAGALAZ. Această rună îţi aduce mesajul că totul se întâmplă cu un scop. Nimic în lume nu este întâmplător. Ar putea fi ceva dureros, dar care, la final, se va dovedi un mare beneficiu.


Capricorn:

Runa etalată – ISA (cu faţa în sus). Ţine mintea deschisă ca să vezi schimbările şi la nevoie fă compromisuri. Ca să mergi pe drumul drept, trebuie să te uiţi şi după oportunităţi mai profitabile sau să fii curajos(asă) şi să urmezi chiar şi o schimbare completă de direcţie.


Vărsător:

Runa etalată – JERA (cu faţa în sus). Runa indică faptul că încă va fi nevoie să pui efort şi să nu stai în spate pentru a aştepta. Asigură-te că eşti bine pregătit(ă) pentru pasul următor. Fă tot ce poţi din această oportunitate astfel încât viitorul să îţi fie excelent în toate planurile.


Peşti:

Runa etalată – MANNAZ (cu faţa în jos). Nu te teme. Toată lumea face greşeli şi are taine. Dacă secretele tale îţi întârzie progresul, e semn că a venit momentul să te separi de ele. Nu poţi schimba ce a fost, dar poţi învăţa din lecţiile la ce s-a întâmplat ca să fii mai înţelept(aptă) şi puternic(ă). Fii pozitiv(ă). Ai puterea în tine să depăşeşti orice. Să crezi în tine şi în potenţialul tău de reuşită !
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS