Etalarea şi interpretarea runelor, 20 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 20 iulie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – HAGALAZ. Această rună te poate avertiza în legătură cu un potenţial obstacol ce-ţi poate apărea în cale. Poţi fi dezamăgit(ă) de ceea ce se întâmplă, însă acest sentiment îţi va da puterea de a trece peste acest obstacol. Rearanjează-ţi opţiunile şi acţionează!


Taur:

Runa etalată – KENAZ. Această rună indică succes şi schimbări favorabile. Viaţa ţi se va schimba şi în curând ceva ce îţi era „încuiat” îţi va deveni disponibil. Eliberează-ţi talente ascunse, lasă-le să se mişte spre o cauză sau o relaţie.


Gemeni:

Runa etalată – LAGUZ (cu faţa în jos). Laguz sugerează faptul că aştepţi ca lucrurile să ajungă la rezultate imediat. Totuşi, dacă eşti prea nerăbdător(are) nu ai cum să ajungi la rezultatele dorite. Acum este un timp în care poţi deveni emoţional(ă) şi dacă e aşa şi eşti obişnuit(ă) să îţi ascunzi emoţiile, ar fi bine să te îndrepţi spre un/ prieten(ă) sau membru(ă) de familie cu care să îţi împărtăşeşti aceste emoţii. Nimeni nu se va gândi la tine negativ dacă îţi exprimi liber emoţiile.






Rac:

Runa etalată – NAUTHIZ. Nauthiz este runa aşteptării şi, de obicei, scoate la lumină „o lipsă”. Îţi trebuie ceva, ai nevoie de ceva, sufletul tău tânjeşte după ceva. Analizează-ţi trăirile, ascultă-ţi inima şi fă paşii necesari împlinirii acelei nevoi.


Leu:

Runa etalată – RAIDHO. Această rună te face atent(ă) la comunicare, în special dacă sunt implicate două părţi. Ai o ridicată valoare şi încredere de sine însă e bine să ţii minte că nu suntem construiţi(te) să ne bazăm doar pe propria noastră persoana în singurătate. Cere ghidare de la puterile superioare şi să ştii că făcând asta faci acţiunea potrivită.


Fecioară:

Runa etalată – URUZ (cu faţa în sus). Uruz indică faptul că pot fi unele oportunităţi în faţa ta acum. Ele pot fi deghizate în pierderi dar cu o mare oportunitate ce se conturează din cenuşă precum pasărea Phoenix. Trebuie să înveţi să te adaptezi la noi cerinţe şi să depăşeşti provocările cu puterea, tenacitatea şi determinarea ta.






Balanţă:

Runa etalată – WUNJO. Fii fericit(ă)! Pentru orice întrebi sau te gândeşti, e bine să ştii că perioada de întuneric din viaţa ta într-un subiect se încheie şi un eveniment fericit este pe cale să aibă loc. Viaţa ta intră, în sfârşit, într-o perioadă luminoasă pe care ai aşteptat-o aşa de mult. Runa te poate şi anunţa că este timpul să te uiţi la lume cu ochi noi. Ţine minte că eforturile tale nu sunt în zadar, chiar dacă uneori poate părea că bunele intenţii şi fapte rămân nevăzute şi nerecompensate. Tot binele pe care îl oferi în lume vine la tine mai devreme sau mai târziu. Bucură-te de fructele pe care le meriţi.


Scorpion:

Runa etalată – ANSUZ. Ansuz poate reprezenta figura unui(ei) lider(e) spiritual(e) pe care îl/o urmezi îndeaproape. Acesta(asta) te poate ajuta să urci în scara evoluţiei spirituale sau te poate ajuta să înţelegi mesajele pe care ţi le transmite Divinitatea.


Săgetător:

Runa etalată – DAGAZ. Dagaz anunţă o conştientizare şi o avansare importantă într-o relaţie care te preocupă. Momentul este potrivit şi ca atare succesul este ca şi asigurat. Este runa încrederii radicale chiar dacă circumstanţele te pot împinge să sari în gol cu mâinile aparent goale. Ea anunţă deseori o vreme a prosperităţii şi rezultatelor mari. Totuşi, ţi se reaminteşte să fii atent(ă) şi să nu îţi dai voie să fii purtat(ă) de val şi să te porţi nesăbuit. Smerenia şi generozitatea sunt de urmat.






Capricorn:

Runa etalată – EIHWAZ. Runa germanică Eihwaz semnifică apărarea şi puteri universale puse la dispoziţia ta ca să te protejeze. Această rună anunţă faptul că pot exista unele dificultăţi la începutul unei situaţii noi ce se prezintă sau există deja în viaţa ta, dar acestea au rol benefic şi protector. De fapt, ceea ce îţi pare dificultate este o perfectă orchestrare a naturii ca să existe amânări care sunt necesare şi îţi prind bine. Eşti protejat(ă) în tot acest timp. Între timp, pune-ţi casa în perfectă ordine şi curăţenie.


Vărsător:

Runa etalată – FEHU (inversată). Această rună atrage atenţia asupra faptului că poţi cunoaşte reversul medaliei averii mari. Nu este vorba despre faptul că poţi pierde banii, ci de faptul că banii pot corupe. Prietenii(ele) îţi cer bani, iar dacă nu le dai sau dacă nu îşi plătesc datoriile, prieteniile se pot rupe. Banii, ca şi puterea, pot avea părţile lor bune şi părţile lor rele.


Peşti:

Runa etalată – ISA (cu faţa în sus). Fii atent(ă) la relaţiile de afaceri şi muncă, în caz că lucrurile pe care le aştepţi nu se întâmplă. Foloseşte timpul înţelept şi ia oportunitatea de a-ţi reafirma obiectivele înainte de a merge mai departe. Te poţi simţi impacientat(ă) dar acest decalaj este necesar. Îţi da timpul necesar următoarei etape a călătoriei.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS