Etalarea şi interpretarea runelor, 13 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 13 iulie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – ISA. Runa îţi transmite să nu fii nesatisfăcut(ă) de tine sau de destinul tău. Ce se întâmplă acum în viaţa ta este o perioadă naturală şi necesară. O situaţie îţi permite să înveţi dezvoltarea proceselor vieţii, în anticiparea următoarelor etape de renaştere. În acest timp, învaţă să iubeşti perioadele dure dar minunate ale vieţii.


Taur:

Runa etalată – LAGUZ (cu faţa în sus). Ca orice călătorie prin viaţă, cu obstacolele şi provocările ei, orice curent de apă are turbulenţele sale, bolovanii săi, cascadele sale şi chiar şi zone liniştite, dar apa întotdeauna îşi va atinge obiectivul de a ajunge la ocean. Să crezi că şi tu îţi poţi atinge scopurile dorite, dar fii şi pregătit(ă) pentru orice situaţie care poate apărea în drum. Învaţă din tot ce întâlneşti, fie că este o cascadă sau o oază liniştită.


Gemeni:

Runa etalată – MANNAZ. Punctul de start trebuie să fie întotdeauna sinele iar o relaţie sănătoasă cu tine însuţi(ăţi) este absolut esenţială; de ea depind toate celelalte relaţii, dacă curg sau nu sănătos, inclusiv relaţia ta cu Marele Mister. Nu este acum un moment în care să aştepţi şi să cauţi laude despre realizările tale, nici să obţii atenţie în toate felurile posibile. Nu judeca şi nu fii intolerant(ă). Ţine minte trecutul şi gândeşte-te la viitor, dar focalizează-te doar în prezent. Încearcă să trăieşti o viaţă obişnuită, într-o manieră extraordinară.






Rac:

Runa etalată – OTHILA (cu faţa în sus). Deşi libertatea financiară poate fi ceva spre care tinzi, nu uita să ai libertatea de a te bucura de viaţă şi de familie, şi de prietenii(ele) din preajmă. Nu sacrifica trăitul doar de dragul de a câştiga. Imaginează-ţi ce laşi celor ce urmează după tine. Este important ca viaţa ta să fie cât de bună poate fi, ca să inspiri şi să le motivezi pe cei(le) din jur. Asta va asigura generaţiilor viitoare să beneficieze din urma înţelepciunii şi abilităţilor tale, nu doar din urma banilor tăi.


Leu:

Runa etalată – SOWILO (inversată). Dacă ai parte de o surpriză neplăcută sau aşa crezi tu că este ori dacă tu faci cuiva o surpriză şi este considerată neplăcută, runa Sowulo inversată te invită să te duci în interiorul tău şi să scoţi adevărul la lumină. Ai acţionat din adevăr şi iubire sau din frică sau control? Sowilo aduce adevărul la lumină pentru a fi cunoscut de tine şi de cine are nevoie să îl ştie.


Fecioară:

Runa etalată – WUNJO (inversată). Dacă ai parte de o bucurie mare, se poate întâmpla ca energia acestei bucurii să fie aşa de copleşitoare încât după ea să urmeze o cădere. Runa îţi vesteşte acum să te bucuri şi să accepţi fazele fireşti ale vieţii în care nu sunt numai vârfuri. Ce urmează după un vârf nu e cădere ci este revenire la starea următoare de creaţie a următoarei bucurii.






Balanţă:

Runa etalată – ODIN. Atunci când apare runa Odin în extragere, ea anunţă faptul că urmează un moment plin de posibilităţi la care, ca să ajungi, este nevoie de o încredere şi credinţă absolută. S-ar putea să fie nevoie să faci un salt în credinţă, cu braţele total deschise şi fără nimic în palme. Tot ce este mai bun te aşteaptă dincolo de acest salt. Eşti în stare?


Scorpion:

Runa etalată – ALGIZ. O situaţie în care eşti acum stagnează. Nu este un progres rapid la acest moment. Nu ştii ce te aşteaptă dar nici nu e o altă cale. Este posibil să ţi se deschidă noi perspective sau deja s-au deschis şi să primeşti o şansă să schimbi anumite aspecte din viaţa ta. Situaţia de care eşti interesat(ă) îţi va livra asemenea oportunităţi.


Săgetător:

Runa etalată – EIHWAZ. Eihwaz poate face referire la necesitatea de a aborda o problemă în avans, înainte ca aceasta să devină prea mare sau prea gravă. Atenţie mare dacă este ceva legat de sănătate!






Capricorn:

Runa etalată – HAGALAZ. Ragnarök este varianta norvegiană a Zilei Judecăţii, când legendarul lup Fenris va devora soarele şi va cufunda lumea în întuneric. Lumea oamenilor şi lumea zeilor vor fi distruse de forţe indestructibile, iar de aici va începe un proces rapid de renaştere universal. Acesta este simbolul runei Hagalaz care aduce mesajul unei renaşteri în urma unei distrugeri. Nimic nu se pierde, totul se transformă.


Vărsător:

Runa etalată – ISA. Isa este una dintre cele mai simple rune. Isa reprezintă liniştea şi puritatea gheţii. Mitul creaţiei norvegiene provine din îmbinarea a două forţe, focul (Kenaz) şi gheaţă (Isa). Când apare această rună, ar fi bine să limitezi călătoriile şi deciziile importante şi să aştepţi momente mai bune.


Peşti:

Runa etalată – KENAZ (inversată). Vânturile schimbării suflă peste tine şi eşti dornic(ă) să ai parte de lumina ce vine din noua cunoaştere. Kenaz îţi vesteşte aici să fii prudent(ă) şi să nu te schimbi la orice gând trecător sau la orice nouă idee îţi iese în cale. Unele idei noi sunt bune pentru tine, altele nu, deşi sunt bune pentru alţii(tele). Un dezechilibru legat de cât şi la ce să te schimbi îţi este anunţat acum. Simte ce este potrivit ţie. Kenaz semnifică iluminarea, deschiderea la noi gânduri şi idei dar şi noi începuturi precum primăvara sau răsăritul unei noi zile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS