Etalarea şi interpretarea runelor, 11 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 11 iulie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – NAUTHIZ. Primeşti prin această rună un sfat de la puterile superioare; încearcă să îţi dai seama care este cauza unei situaţii ce îţi provoacă o dificultate. Ce se întâmplă în afara ta este similar cu ce se întâmplă în tine. Oamenii primesc în viaţă situaţii spre care este orientat subconştientul. Încearcă să eviţi manifestarea de emoţii negative spre tine sau spre alţii(tele).


Taur:

Runa etalată – OTHILA (cu faţa în jos). Runa sugerează că s-ar putea să fie anumite neînţelegeri sau dispute în viaţa ta la momentul prezent. Dacă este aşa, trebuie să fii cu adevărat singur(ă) cu tine însuţi(ăţi) ca să le rezolvi şi să găseşti o soluţie convenabilă. Ţine minte, ceea ce a fost făcut nu poate fi anulat dar tu şi alţii(tele) puteţi învăţa din trecut. Ţine de credinţele şi valorile tale, dar nu te teme să asculţi de alţii(tele) şi opiniile lor despre viaţă. Ei(le) pot gândi diferit de tine dar asta nu înseamnă să consideri mai puţin valoros ce spun ei(le). Urmează-ţi inima şi ţine minte că eşti unic(ă).


Gemeni:

Runa etalată – RAIDO. Runa Raido înseamnă a călări. În acest mesaj, nu este vorba neapărat de a călări un cal ci sugerează o călătorie dar este mai mult un indicativ de comunicare; stăpâneşte comunicarea cu oricine te-ai afla în călătoriile tale, aşa cum un călăreţ îşi stăpâneşte calul. Un mesaj alternativ al acestei rune se referă la corectitudine morală şi/sau un consiliu de judecată. Aşadar, runa transmite mesajul de a da sfaturi înţelepte în comunicările pe care le ai şi să fii un/o bun(ă) lider(ă) ce îi/le conduce pe alţii(tele).






Rac:

Runa etalată – ANSUZ. Această rună îţi trimite acum următorul sfat: indiferent ce se întâmplă în viaţa ta, este necesar să depăşeşti tendinţa spre depresie care este o companie proastă şi distructivă în orice situaţie. Încearcă să priveşti cu detaşare situaţia, poate că o analiză anterioară a ta nu a fost corectă. Poate că unele acţiuni ale tale nu au fost cele mai benefice. Fii recunoscător(are) pentru că îţi este testată credinţa – îţi dă oportunitatea să înveţi ceva şi să devii mai puternic(ă).


Leu:

Runa etalată – ALGIZ (inversată). Acum eşti atenţionat(ă) că în relaţie cu cei(le) din viaţa ta există un dezechilibru: fie eşti prea sensibil(ă), fie prea agresiv(ă). Întrucât norocul în afaceri şi muncă depinde de relaţionarea cu oamenii, eşti sfătuit(ă) să îţi analizezi şi echilibrezi energia.


Fecioară:

Runa etalată – DAGAZ (cu faţa în sus). Runa îţi sugerează că este posibil să fi ajuns la un punct din viaţa ta în care este nevoie de schimbare. O schimbare poate fi la fel de simplă precum a accepta cine eşti şi să fii fericit(ă) că eşti unic(ă) şi special(ă) în felul tău. De ce ai putea dori vreodată să fii la fel ca altcineva? Oricum, acum e un moment pentru o decizie de viaţă şi pentru o schimbare mare a direcţiei spre care te îndrepţi. Rămâi fidel(ă) credinţelor şi valorilor tale şi nu vei da greş. Crede în tine şi urmează-ţi visele.






Balanţă:

Runa etalată – FEHU. Indiferent care este situaţia la care te gândeşti, această rună cu faţa în jos te anunţă că pot apărea unele dificultăţi sau greutăţi în relaţiile curente sau viitoare din cauza abordării neclare şi nerealiste. Poţi fi confuz(ă) din moment ce ai viziuni idealiste ce nu au legătură cu realitatea. Dacă vezi că ceva nu funcţionează, schimbă şi ajustează abordarea şi viziunea.


Scorpion:

Runa etalată – INGUZ. Te poţi simţi izolat(ă) în călătoria ta spirituală, dar există un foc de inspiraţie în tine ce te susţine să creşti şi să mergi tot înainte. Hrăneşte acel foc nobil cu perseverenţă, caută răspunsuri, dar scapă de întrebări irelevante. Trăieşte doar în prezentul tău.


Săgetător:

Runa etalată – LAGUZ. Semnificaţie: a curge. Caracteristicile acestei rune sunt apa, intuiţia şi fluxul emoţiilor, relaţiilor şi vocaţiilor. În mod particular, ea anunţă satisfacţia unor nevoi emoţionale. În ciuda faptului că totul curge aşa cum trebuie la acest moment, de regulă semnalează nevoia de a curăţa, reevalua, reorganiza, recentra. Indică faptul că aspectul intuitiv al naturii tale umane este trezit şi ca atare eşti sfătuit(ă) să îl hrăneşti.






Capricorn:

Runa etalată – OTHILA (cu faţa în jos). Toţi oamenii întâlniţi şi evenimentele ce s-au întâmplat în viaţa ta te-au făcut individul unic care eşti acum. Nu există nimeni altcineva ca tine, deci nu încerca să îi/le imiţi pe alţii(tele). Tu vei fi o inspiraţie şi călăuză pentru alţii(tele) doar dacă mai întâi tu crezi în tine, în valoarea şi în abilităţile tale. Anulează-ţi îndoielile şi fă un nou pas spre ce îţi doreşti, luând cu tine ceea ce viaţa te-a învăţat până acum.


Vărsător:

Runa etalată – TIWAZ (cu faţa în jos). Dă-ţi permisiunea să fii fericit(ă) şi să depăşeşti provocările. Trebuie să te decizi exact ce vrei cu adevărat de la această parte a călătoriei vieţii tale. Nu ceda uşor. Noaptea întotdeauna pare mai întunecată fix înainte de răsărit.


Peşti:

Runa etalată – THURISAZ (întoarsă). O situaţie prezentă în care te afli necesită reflecţie. Nu este nevoie să faci nimic până când nu iei o decizie conştientă şi bine gândită. A te grăbi acum devine duşmanul tău principal, indiferent dacă situaţia este de muncă sau despre relaţiile cu oameni. Foloseşte timp ca să îţi analizezi experienţele anterioare, altfel situaţia poate avea efect advers asupra ta. Sfatul este să meditezi, să aştepţi. Ai acum şansa să priveşti cu atenţie la trecut, la ce ai învăţat pentru viitor apoi să te desprinzi de el.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS