Etalarea şi interpretarea runelor, 10 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 9 iulie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – GEBO. Semnificaţie PARTENERIAT. Norocul îţi zâmbeşte şi surprize drăguţe vor apărea neaşteptat. Ceva pozitiv este pe drum spre tine, ceva ce este meritat cu prisosinţă. Probabil vei primi o promovare, o recompensă, o laudă sau un cadou. Este speranţă şi bucurie. Sunt promisiuni împlinite şi vise devenite realitate. Este graţie şi iertare. Poate că un anumit tip de parteneriat este pe cale să se nască. Dacă este acesta cazul, runa Gebo îţi reaminteşte să îţi menţii individualitatea; să ţii minte că adevăratele parteneriate apar atunci când două fiinţe formează o echipă în care fiecare îşi menţine propria sa singularitate cu toată forţa şi contribuţia ce derivă din asta.


Taur:

Runa etalată – JERA. Jera înseamnă câştiguri materiale. Ceva fericit urmează, în relaţii sau în afaceri. Jera este o rună a speranţei, îţi transmite mesajul că te aşteaptă ceva pozitiv în viitor. Nu trebuie să-ţi faci griji. Când va fi, va fi, dar efortul şi răbdarea vor fi răsplătite pe măsură.


Gemeni:

Runa etalată – KENAZ. Aceasta este runa deschiderilor. Lumina pătrunde acum puternic şi disipă norii. Prin conştiinţa luminii, ai acum parte de o înţelegere mai înaltă şi poţi fi în stare să răspândeşti şi tu lumină şi înţelegere asupra altora. Tu eşti acum centrul în care forţele armoniei şi ale bunăvoinţei se întâlnesc.






Rac:

Runa etalată – MANNAZ. Dacă crezi că este momentul să te baţi cu pumnul în piept cerând recunoaşterea meritelor şi să îţi demonstrezi toată gloria ta, te înşeli. Din contră, o situaţie îţi cere să manifeşti smerenie şi umilinţă. Nu trebuie să atragi atenţia artificial asupra ta. Cei(le) dragi şi prietenii(ele) nu prea sunt înclinaţi(te) să te onoreze acum iar şefii(ele) pot să nu fie fanii(ele) tăi(ale) la acest moment. Poate chiar să existe o atitudine incorectă a cuiva faţă de tine. Nu încerca să contraataci, arată-ţi flexibilitatea. Nu instiga agresiunea în alţi oameni. Stai centrat(ă) mai mult în interiorul tău.


Leu:

Runa etalată – PERTH. Aceasta rună indică faptul că acum te afli într-o situaţie atemporală sau curând se va simţi aşa. Ce se întâmplă acum poate fi perceput subiectiv drept o situaţie între cer şi pământ. Trecutul este mort iar viitorul nu s-a născut încă. Te poţi simţi ca şi cum ai picat în afara timpului şi eşti pierdut(ă). Este doar o stare temporară până te regăseşti din nou.


Fecioară:

Runa etalată – SOWILO (cu faţa în sus). Găseşte timp pentru tine, foloseşte-l înţelept şi fă lucrurile ce ţi-au plăcut mereu să le faci. O nouă pasiune, sport sau altă activitate va aduce beneficii pentru tine şi pentru cei(le) din jur. Această rună pozitivă promovează o mai mare credinţă în tine însuţi(ăţi) şi în viaţă, că lucrurile ies exact aşa cum trebuie să iasă pentru toţi(ate).






Balanţă:

Runa etalată – URUZ. Uruz este numele unui bivol preistoric dispărut. Acest animal era puternic şi curajos şi a fost mereu scopul vânătorii oamenilor în vremurile preistorice. Întrucât runa este inversată la această extragere, simbolizează o lipsă de provocare sau o lipsă de suficientă pregătire în faţa unei provocări. Mesajul este să ajungi adânc în tine pentru a găsi puterea de care ai nevoie sau să ieşi din rutina uzuală ca să faci faţă la ceea ce pare a fi o situaţie fără speranţă.


Scorpion:

Runa etalată – ALGIZ. Aceasta este runa ce simbolizează protecţia divină, sanctuarul în care eşti în siguranţă, puterea familiei şi străbunilor ca energie ce te protejează şi îndrumă. Algiz înseamnă împreună şi are simbolul coarnelor de elan. Dacă străbunii puteau urma o turmă de elani, ei erau în siguranţă, puteau supravieţui şi aveau mâncare. Algiz reaminteşte că suntem interconectaţi şi că supravieţuirea fiecăruia depinde de ceilalţi oameni iar acesta este adevăratul noroc al vieţii. Ea este conectată cu zeul Odin, Tatăl Ceresc ce s-a sacrificat de copac pentru a aduce înţelepciunea runelor poporului său. Algiz îţi vesteşte noroc bun în afaceri, în riscurile pe care le asumi pentru a obţine succesul şi asta pentru că norocul îţi vine prin alţi oameni.


Săgetător:

Runa etalată – BERKANA. Semnificaţie: CREŞTERE. Această rună indică înflorire şi maturizare şi este relaţionată şi legată de noi forme. Creşterea poate să apară în orice tip de situaţii zilnice, familiale sau interpersonale. Procesul de schimbare de sine este în mişcare şi va fi plin de beneficii. Pentru ca această creştere să se întâmple liber, runa Berkana te sfătuieşte să elimini toate rezistenţele printr-un proces adânc de curăţare fizică şi energetică, tăiere de corzi, legături, ataşamente. La nevoie, cere unui(ei) expert(e) să facă acest proces pentru tine. După ce rezistenţa este curăţată şi menţinută aşa printr-o atitudine corespunzătoare, înflorirea poate avea loc.






Capricorn:

Runa etalată – EIHWAZ. Se anunţă schimbări care pot fi dure, dar este nevoie de ele pentru a creşte din punct de vedere spiritual. Poţi rezolva totul cu mai multă flexibilitate şi concentrare pe importanţa acestor schimbări şi nu pe cât sunt ele de grele.


Vărsător:

Runa etalată – GEBO (cu faţa în sus). Relaţiile şi conexiunile dintre oameni sunt proeminente acum. Este un timp pentru a promova armonia şi echilibrul din familia extinsă. Este şi un timp ideal să oferi cadoul iertării şi smereniei celor pe care îi/le iubeşti şi la care ţii. Fii generos(asă) cu familia ta şi cu cei(le) iubiţi(te).


Peşti:

Runa etalată – JERA. Jera înseamnă schimbarea, în sens pozitiv. Această schimbare nu este temporară, ci una permanentă datorită muncii asidue. Poate că urmează o pensionare, o perioadă sabatică sau o vacanţă binemeritată. Totul se întâmplă pentru ca tu să te bucuri de rezultatele muncii tale. Această rună mai poate transmite mesajul că trebuie să depui eforturi mai mari pentru a finaliza un anumit proiect, însă la final recompensa va fi pe măsura efortului depus.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS