Horoscopul zilei de azi: marţi, 9 martie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic: marţi, 9 martie 2021


Horoscopul zilei de azi 9 martie 2021, Berbec:

Acționând în acord cu sentimentele voastre sunteți capabili(e) să vă puneți planurile în aplicare. Dacă intervine o problemă, veți știi repede cum să acționați cât mai eficient pentru a o rezolva. Sunteți productivi(e) în activitățile desfășurate în jurul casei. De asemenea, sunteți dornici(e) să aveți grijă de cei(le) apropiați(te). La rândul vostru beneficiați de sprijin din partea familiei.


Horoscopul zilei de azi 9 martie 2021, Taur:

Veți începe să acordați mai multă atenție neobișnuitului și activităților pe care în mod normal nu le-ați face. Mai mult decât atât, vă va fi greu să vă concentrați prea mult timp, deoarece de urmărirea acelorași tipare comportamentale nu vă este pe plac. Nu veți avea suficientă răbdare pentru niciun angajament și deveniți vocali(e) ori de câte ori cineva vă critică.


Horoscopul zilei de azi 9 martie 2021, Gemeni:

Sunteți într-o puternică legătură cu sentimentele voastre și veți exprima ceea ce simțiți cu pasiune și intensitate. Vă conectați cu alte persoane la un nivel mai profund și puteți explora noi relații în acest timp. Veți lucra foarte mult pentru a vă face viața mai sigură și mai fericită. Sunteți conștienți(te) de nevoile voastre, vă veți direcționa acțiunile într-un mod încrezător și veți fi foarte productivi(e). Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!






Horoscopul zilei de azi 9 martie 2021, Rac:

Ziua de marţi aduce multe oportunități de întâlnire cu oameni interesanți și atrăgători, așa că mulți(te) nativi(e) vor fi încântați(te) și vor crede că și-au găsit sufletul pereche. Veți dori să vă mișcați cu prea mare viteză în relațiile sentimentale. Această tendință de a arde etape vă poate lăsa singuri(e) dacă nu vă temperați.


Horoscopul zilei de azi 9 martie 2021, Leu:

Dacă aveți dușmani, există riscul escaladării emoționale a situației sau, pe de altă parte, puteți obține reconciliere și compromis. Puteți simți dorința de a cunoaște oameni noi și de a purta conversații de suflet. Dacă aveți de-a face cu un litigiu, se poate să existe anumite circumstanțe urgente de care va trebui să vă ocupați.


Horoscopul zilei de azi 9 martie 2021, Fecioară:

Este un moment bun pentru curățenie generală și organizarea garderobei și a documentelor. De asemenea, veți fi preocupați(te) de problemele legate de muncă. S-ar putea să aveți stări emoționale fluctuante. Fie veți aduce problemele de la muncă acasă, fie vă veți focaliza doar pe partea profesională, uitând de cei(le) dragi.






Horoscopul zilei de azi 9 martie 2021, Balanţă:

Este un moment ideal pentru a ieși să întâlniți pe cineva dacă sunteți singuri(e). Nevoia de exprimare de sine este mai puternică, încrederea în propria persoană este crescută, dar s-ar putea să fiți și puțin mai teatrali(e). Dacă aveți copii(le), ar trebui să vă planificați petrecerea timpului împreună cu aceștia(stea).


Horoscopul zilei de azi 9 martie 2021, Scorpion:

Tendințele către extreme emoționale și abordările de tipul totul sau nimic vă pot afecta foarte mult starea de spirit. Doriți să faceți schimbări în toate domeniile vieții voastre și să ieșiți din obiceiurile proaste. S-ar putea să vă implicați într-o luptă pentru supremație.


Horoscopul zilei de azi 9 martie 2021, Săgetător:

Activitățile vor fi centrate pe efectuarea de comisioane, călătorii scurte, apeluri telefonice și alte interacțiuni. Este posibil ca ideile voastre să fie de folos persoanelor din jur.






Horoscopul zilei de azi 9 martie 2021, Capricorn:

Veți avea vise premonitorii, abilități psihice mai bune și unele dispoziții menite să vă ajute să vă cunoașteți mai bine pe voi înșivă(sevă). În relații, puteți întâlni comportamente de control și manipulare, cum ar fi gelozia, declanșarea vinovăției, amenințări, intimidare sau violență. Îndepărtați-vă de persoane și conjuncturi negative și distructive.


Horoscopul zilei de azi 9 martie 2021, Vărsător:

Este posibil să aveți prea puțină răbdare pentru orice lucru care necesită angajament sau concentrare. Aveți nevoie de stimulare și entuziasm suplimentar și probabil că vă veți răzvrăti împotriva oricui încearcă să vă forțeze să faceți ceva.


Horoscopul zilei de azi 9 martie 2021, Peşti:

Este important să încercați să fiți deschiși(se) și sinceri(e) atât cu voi, cât și cu ceilalți(lelalte), întrucât orice secrete și subterfugii pe care le-ați jonglat până în acest moment se pot prăbuși chiar acum. S-ar putea să vă fie frică să exprimați sau să dezvăluiți ceva despre voi, care simțiți că vă poate dezavantaja într-un fel. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS