Echinocțiul de primăvară 2021. Oficial, începe un nou ciclu zodiacal

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Echinocțiul de primăvară 2021. Oficial, începe un nou ciclu zodiacal


Echinocțiul de primăvară are loc în data de 20 martie 2021 și marchează momentul exact în care ziua este egală cu noaptea. Soarele începe să se îndrepte către prima zodie a horoscopului european (cea a Berbecului), aşadar începe un nou ciclu zodiacal.

Berbec:

Urmează o perioadă foarte interesantă, cu multe lucruri noi, frumoase, ce vă vor scoate din zona de confort și vă vor face să vă simţiţi fericiţi(te). Nu vă fie frică de schimbări, ele sunt aici pentru a vă aduce mai multe bucurii.


Taur:

Folosiţi puterea și înțelepciunea echinocțiului pentru a fi mândri(e) de voi. Aţi parcurs un drum lung și meritați să vă oferiţi creditele pentru tot ce aţi trăit până acum. A fost o perioadă grea, însă plină de lecții frumoase ce v-au conturat și v-au transformat în cea mai bună versiune a voastră.


Gemeni:

Aştrii au câteva surprize neașteptate care vă vor impresiona în următoarea perioadă. Îndrăzniţi să credeţi în voi și să luaţi decizii în funcție de ce vă dictează sufletul. Nu vă fie frică de schimbări. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!






Rac:

Nu vă mai faceţi griji pentru ce urmează să se întâmple, lăsaţi-vă pe mâna Universului. Învăţaţi să vă bucuraţi de momentul prezent. Număraţi-vă binecuvântările pentru a vă da seama cât sunteţi de norocoşi(ase).


Leu:

Schimbările par să fie tot mai multe pentru voi în următoarea perioadă; lucrurile se mișcă frumos pentru Lei, așa că ar fi indicat să vă bucuraţi de ocaziile pe care Universul vi le scoate în cale. Fericirea este și ea după colț, așteaptă să fie întâlnită.


Fecioară:

Este momentul să vă îndreptaţi atenția asupra vieții profesionale; următoarele săptămâni sunt incredibile pentru Fecioare. Este momentul să străluciţi și să demonstraţi tuturor ce puteți face. Proiectele la care lucraţi vă aduc doar beneficii.






Balanţă:

Este momentul să priviţi către viitor cu inima plină de emoție și fericire. Învăţaţi să vă detaşaţi de trecut și să renunţaţi la toate emoțiile negative pe care le-aţi adunat în sufletul vostru. Trăiţi acum și bucuraţi-vă de clipa prezentă.


Scorpion:

Vă îndreptaţi atenția asupra vieții sentimentale pentru că lucruri minunate urmează să vi se întâmple. Dacă sunteţi deja într-o relație, hotărâţi să nu mai lăsaţi ca timpul să treacă și alegeţi să faceţi pasul cel mare. Dacă sunteţi singuri(e), aştrii vă pregătesc o surpriză frumoasă.


Săgetător:

În sufletul vostru nu ar trebui să existe ranchiună și sentimente urâte. Învăţaţi să iertați oamenii care v-au greșit. Nu pentru că ei ar merita iertarea voastră, ci pentru că voi meritați să mergeţi mai departe cu viața voastră.






Capricorn:

Este o perioadă favorabilă pentru a învăța să trăiţi în prezent; să fiţi recunoscători(are) pentru fiecare lucru mărunt care vi se întâmplă și vă pune zâmbetul pe buze. Trăiţi pentru acum pentru că acum se întâmplă viața voastră.


Vărsător:

Urmează o perioadă plină de schimbări interesante. Este momentul să nu mai permiteți nimănui să vă dicteze viața. Preluaţi frâiele și faceţi alegerile pe care voi le consideraţi potrivite pentru voi. Ascultaţi-vă intuiția și alegeţi cu sufletul.


Peşti:

Aveţi oportunitatea să vă împliniţi cele mai mari dorințe, însă trebuie să nu mai permiteți nimănui să vă spună ce sau cum să faceţi. Aveţi încredere în voi, lăsaţi-vă conduşi(se) de intuiție și luptaţi pentru a vă împlini visurile. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS