Evenimente astrologice în luna iunie 2020

 
Evenimente astrologice în luna iunie 2020


 • 3 iunie 2020: Venus (în Gemeni) în cuadrat cu Marte (în Pești)
 • 3 iunie 2020: Conjuncție între Soare (în Gemeni) și Venus (în Gemeni)
 • 5 iunie 2020: Sextil al lui Mercur (în Rac) cu Uranus (în Taur)
 • 5 iunie 2020: Luna Plină în Săgetător
 • 6 iunie 2020: Soarele (în Gemeni) în cuadrat cu Marte (în Pești)
 • 11 iunie 2020: Cuadrat dintre Soare (în Gemeni) și Neptun (în Pești)
 • 13 iunie 2020: Conjuncție a lui Marte (în Pești) cu Neptun (în Pești)
 • 18 iunie 2020: Mercur devine retrograd în Rac
 • 19 iunie 2020: Marte (în Pești) în sextil cu Pluton (în Capricorn)
 • 20 iunie 2020: Sextil între Marte (în Pești) și Jupiter (în Capricorn)
 • 20 iunie 2020: Soarele își începe tranzitul în Rac
 • 21 iunie 2020: Luna Nouă în Rac
 • 25 iunie 2020: Venus își reia parcursul direct în Gemeni
 • 28 iunie 2020: Marte intră în Berbec
 • 28 iunie 2020: Marte (în Berbec) în sextil cu Saturn (în Vărsător)
 • 30 iunie 2020: Conjuncție a lui Jupiter (în Capricorn) cu Pluton (în Capricorn)

 

Horoscopul zilei de luni, 1 Iunie 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 1 Iunie 2020


Horoscop 1 Iunie 2020, Berbec:

Berbecii vor descoperi că au un talent neaşteptat. Aţi putea să vă exploataţi această abilitate, mai ales dacă vă vor susţine şi persoanele din jur. Cine ştie, aţi putea dezvolta o pasiune, iar din ea chiar o carieră de succes. Aveţi însă răbdare, exersaţi şi nu vă pierdeţi speranţa.


Horoscop 1 Iunie 2020, Taur:

Taurii îşi petrec ziua în compania persoanei dragi ori alături de prieteni(e), familie. Depănaţi amintiri din copilărie sau vorbiţi despre dorinţele şi planurile voastre de viitor. S-ar putea să descoperiţi lucruri în comun cu una dintre persoane şi aţi putea pune bazele unei afaceri împreună. Fiţi însă cu băgare de seamă şi cereţi sfaturi celor în care aveţi încredere.


Horoscop 1 Iunie 2020, Gemeni:

Gemenii trebuie să înveţe să se descurce singuri, fără să se mai bazeze pe ajutorul altor persoane. Există posibilitatea ca cineva din cercul vostru de prieteni(e) să pună în aplicare un plan malefic pentru a vă face rău ori pentru a vă destrăma o relaţie, fie ea sentimentală ori de prietenie. Gelozia nu ar trebui acceptată în această situaţie, discutaţi şi încercaţi să calmaţi spiritele.


Horoscop 1 Iunie 2020, Rac:

Racii sunt tensionaţi în ultima vreme, mai ales dacă au depus mult efort la serviciu. Discutaţi cu superiorii voştri pentru a vă lua câteva zile de libertate, un mic concediu vă va scăpa cu siguranţă de stresul acumulat şi vă încărca bateriile cu energie. Spre seară poţi primi un apel telefonic misterios.


Horoscop 1 Iunie 2020, Leu:

Și ce dacă lucrurile nu decurg așa cum îți doreai azi? Continuă să mergi înainte. Insistența ta va da roade. Această situație durează mai mult decât ai planificat, dar poate așteptările tale erau un pic prea optimiste. Poate trebuie să iei lucrurile mai ușor oricum și să înveți beneficiile răbdării. Orice merită să ai, merită să aștepți. Satisfacțiile imediate nu aduc mereu și valoare pe termen lung.


Horoscop 1 Iunie 2020, Fecioară:

Ai emoții cu privire la următoarea discuție cu familia? Asta e absurd. Ei sunt oamenii care mereu văd ce e mai bun în tine (sau măcar încearcă). Nu trebuie să îți faci griji dacă te ridici la așteptările lor. Dacă te gândești că vei fi sub lupă, vei fi crispat(ă). Relaxează-te și încearcă să îi/le vezi ca pe aliații(tele) tăi(ale), nu ca pe judecătorii(arele) tăi(ale). Ei te iubesc! Îți vei da repede seama de asta.


Horoscop 1 Iunie 2020, Balanţă:

Pregătește-te să îți fie întreruptă rutina zilnică. O furtună stă să înceapă. Deși aceste probleme sunt la o distanță destul de mare de tine încât să nu îți întunece viața, efectele lor s-ar putea să se răsfrângă asupra oamenilor la care chiar ții. Lasă oamenii să știe că ești acolo pentru ei, dacă au nevoie de tine. Ține-ți telefonul aprins. Te vor suna dacă au nevoie de ajutor, așa că nu îți face griji să îi verifici tu mereu. Ei pot să-și poarte de grijă și să cadă în picioare. Nu îți face griji.


Horoscop 1 Iunie 2020, Scorpion:

Latura ta practică a avut prea mult control asupra deciziilor în ultima vreme și este timpul să te oprești din a dezbate și a analiza fiecare decizie. Viața are nevoie și de acte de credință, riscuri și un pic de noroc dacă vrei să fie interesantă. Încearcă să lași lucrurile în voia lor. Nu încerca să controlezi fiecare aspect al vieții tale. Lasă-i(le) și pe alții(tele) să ia niște decizii și ai încredere că totul va fi bine, pentru că va fi. Îți asumi prea multe responsabilități. Este timpul să faci un pas în spate.


Horoscop 1 Iunie 2020, Săgetător:

Pentru a gestiona mai sănătos ascensiunile și coborâșurile de astăzi trebuie să încercați să vă mențineți cât mai detașat de situație. Rămâneți calm(e) cu privire la ceea ce se întâmplă. Fii cât se poate de flexibil(ă) și vei putea merge înainte indiferent dacă primești sau nu ceva lovituri. Crearea unei distanțe emoționale mai mari între tine și sursa de energie negativă din preajma ta te va ajuta să nu te consumi și să te bucuri mai mult de ziua aceasta.


Horoscop 1 Iunie 2020, Capricorn:

O persoană cu autoritate care s-a comportat ca un mentor pentru tine ar putea începe să devină un pic mai oficială și mai puțin apropiată astăzi, dar nu o lua personal! Respectul ei pentru tine nu s-a diminuat. Are doar alte priorități asupra cărora trebuie să se concentreze acum. Dovedește-i că ești suficient de profesionist(ă) pentru se putea baza pe tine și atunci când nu îți acordă atâta atenție ca de obicei. Aceasta este șansa ta de a îndruma pe altcineva. Întoarceți-vă energia către cineva care vă privește.


Horoscop 1 Iunie 2020, Vărsător:

E în regulă dacă lucrurile sunt ușoare din când în când. Cu alte cuvinte, nu te simți vinovat(ă) dacă o sarcină sau un test care a stresat un/o prieten(ă) a fost la fel de ușoară ca o plimbare în parc, pentru tine. Fiecare are propriul nivel de abilitate, iar al tău se întâmplă să fie foarte ridicat, într-un anumit fel. Nu vă gândiți că, dacă ceva este dificil, trebuie să vă fie bine. O provocare grea nu reprezintă întotdeauna o lecție bună în viață. Uneori, este doar o durere în gât.


Horoscop 1 Iunie 2020, Peşti:

Dacă lucrați la construirea unei relații de dragoste mai bune, practicarea unei comunicări deschise este esențială. Nu mai aștepta să spui cuiva care sunt adevăratele tale sentimente. Vibrația pe care au pus-o acolo te încurcă și este timpul să ajungi la baza lucrurilor. Informațiile pe care le afli pot cere să îți schimbi așteptările, dar cel puțin vei ști cum stai. Și asta este mai important decât să obțineți ceea ce doriți.
 

Zodiacul chinezesc pentru luna iunie 2020

 
Zodiacul chinezesc pentru luna iunie 2020


Șobolan (luna decembrie, semnul clasic Săgetător):

Vă număraţi printre persoanele avantajate de luna iunie, iar în viaţa voastră se pot întâmpla lucruri minunate chiar după Luna Plină din 5 iunie. Bucuraţi-vă de tot ce vă oferă viaţa şi nu uitaţi să trăiţi clipa.


Bivol (luna ianuarie, semnul clasic Capricorn):

Nu vă forţaţi norocul deoarece aţi putea pierde tot ce aţi reușit să strângeţi până acum. Nu este o perioadă favorabilă pentru investiții sau pentru a vă asuma riscuri inutile. Staţi la adăpost!


Tigru (luna februarie, semnul clasic Vărsător):

Nu vă mai lăsaţi influenţaţi(te) de părerile persoanelor din jur. Bucuraţi-vă de viață în stilul propriu și schimbaţi abordarea.


Iepure (luna martie, semnul clasic Peşti):

Lăsaţi grija zilei de mâine deoparte și fiţi fericiţi(te) de prezent. Încercaţi să vă menţineţi gândurile pozitive și eliminaţi-le pe cele încărcate de pesimism. Veţi avea doar de câștigat.


Dragon (luna aprilie, semnul clasic Berbec):

În această lună aştrii se aliniază în favoarea voastră, iar această vară va fi una în care vă veţi redescoperi, veţi beneficia de resurse nebănuite și vă veţi ajuta de creativitate pentru a face lucruri mărețe.


Șarpe (luna mai, semnul clasic Taur):

Orice gest necugetat vă poate costa mai mult decât credeţi. Nu vă întindeţi mai mult decât vă este plapuma! Aveţi grijă cui îi încredinţaţi secretele voastre și în cine vă puneţi încrederea. Nu este o conjunctură astrală prea fericită pentru voi.


Cal (luna iunie, semnul clasic Gemeni):

Se anunță o vară fierbinte pentru voi. V-aţi putea întâlni dragostea, una pasională și de vis. Acţionaţi în conformitate cu inima voastră și lăsaţi-o pe ea să vorbească.


Capră/Oaie (luna iulie, semnul clasic Rac):

Aţi putea fi în sfârșit recompensaţi(te) pentru eforturile depuse la locul de muncă. Vorbim despre o promovare sau o mărire de salariu. Dar, aveţi grijă la sănătate!


Maimuță (luna august, semnul clasic Leu):

Încercaţi să cunoaşteţi oameni noi deoarece cei cu care vă anturaţi acum s-ar putea să vă dezamăgească. Ar fi o reală pierdere să staţi în compania unor oameni care nu vă apreciază așa cum meritați.


Cocoș (luna septembrie, semnul clasic Fecioară):

Aţi putea avea parte de relații tensionate cu persoanele din jurul vostru în luna iunie, motiv pentru care sunteţi îndemnaţi(te) să vă menţineţi calmul și să nu spuneţi cu voce tare tot ce gândiţi. În caz contrar, veţi avea de pierdut!


Câine (luna octombrie, semnul clasic Balanţă):

Luptaţi pentru ce vă doriţi și nu vă lăsaţi doborâţi(te) de obstacole! Lucrurile bune în viață se obțin cu efort. Nu aşteptaţi ca totul să vă pice din cer pentru că veţi rămâne dezamăgiţi(te).


Mistreț (luna noiembrie, semnul clasic Scorpion):

Este o lună cu suişuri şi coborâşuri pentru voi. Puteţi câştiga pe unele planuri, dar la fel de uşor puteţi pierde pe altele. Încercaţi să nu fiţi prea duri(e) cu voi înşivă(sevă).

 

Zodiac chinezesc, 1-7 iunie 2020

 
Zodiac chinezesc, 1-7 iunie 2020


Șobolan (luna decembrie, semnul clasic Săgetător):

Oricât de mult v-ar plăcea să munciţi, mai aveţi nevoie şi de pauză. Odihna vă ajută să vă eliberaţi de stres şi emoţii puternice. Păstraţi echilibrul în viaţa voastră. Nu lăsaţi presiunea cotidianului să vă îndepărteze de oameni şi să faceţi lucrurile care vă plac cu adevărat. Profitaţi de weekend pentru a vă relaxa.


Bivol (luna ianuarie, semnul clasic Capricorn):

Puteţi avea o săptămână aglomerată la locul de muncă. Se anunţă şi o promovare. Luaţi în calcul toate opţiunile. Dacă sunteţi singuri(e), sunt şanse mari să întâlniţi o persoană interesantă cu care să începeţi o relaţie pe termen lung. Dacă sunteţi implicaţi(te) deja într-o poveste de dragoste, petreceţi mai mult timp cu partenerul(a).


Tigru (luna februarie, semnul clasic Vărsător):

Aveţi grijă să nu cădeţi în capcană crezând că puteţi schimba persoana pe care o iubiţi şi relaţia va deveni mai bună. Oamenii se schimbă greu. Să rămâneţi cu cineva în speranţa că lucrurile se vor îmbunătăţi la un moment dat, denotă o stare de negare. Fiţi deschişi(se) cu voi înşivă(sevă) şi luaţi măsurile care se impun.


Iepure (luna martie, semnul clasic Peşti):

Aveţi grijă la exagerări. Aveţi tendinţa când să nu aveţi deloc încredere în voi, când să fiţi mult prea încrezători(are) şi să nu luaţi în calcul anumite riscuri. Fiţi mai flexibili(e), evitaţi conflictele. Aveţi şansa să vedeţi cât de multe aduce vorba dulce. Acasă puteţi face o impresie bună dacă petreceţi mai mult timp cu familia.


Dragon (luna aprilie, semnul clasic Berbec):

Cuvintele mici, de bunătate, sunt ceea ce contează în această săptămână. Asiguraţi-vă că spuneţi ceea ce trebuie oamenilor din jurul vostru, pentru a primi acelaşi tip de tratament. Lucraţi întreaga săptămână la câştigarea încrederii persoanelor celorlalte, astfel încât să vă puteţi pune planurile în aplicare. Veţi resimţi progrese semnificative până la sfârşitul săptămânii, când este nevoie de mai multă relaxare şi odihnă decât până acum.


Șarpe (luna mai, semnul clasic Taur):

Asiguraţi-vă că spuneţi ceea ce trebuie în această săptămână, altfel pot apărea neînţelegeri. Cu atât mai mult în sfera relaţiilor cu persoanele dragi vouă. Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relaţie romantică, fiţi mai clari(e) în legătură cu sentimentele voastre. Nu lăsaţi loc de interpretări, altfel persoana în cauză va face doar presupuneri, iar unele pot să nu fie corecte.


Cal (luna iunie, semnul clasic Gemeni):

Cu cât încercaţi să vă mişcaţi mai repede, cu atât parcă înaintaţi mai încet. Încercaţi o mişcare ponderată, astfel încât să nu apară frustrări dacă nu ies lucrurile aşa cum v-aţi fi dorit. Planificaţi totul cu înţelepciune şi fiţi realişti(ste) cu privire la rezultate. Spre mijlocul săptămânii acordaţi mai multă atenţie familiei voastre, în special persoanelor mai tinere.


Capră/Oaie (luna iulie, semnul clasic Rac):

Încercaţi să faceţi un efort ca să vă sincronizaţi cu persoanele din jurul vostru. Cineva foarte apropiat are nevoie de sprijinul şi de înţelepciunea voastră. Fiţi atenţi(te), căci se poate să nu vă ceară direct, ci doar să bată apropouri. Spre mijlocul săptămânii se anunţă unele mici obstacole în plan profesional, din cauza lipsei de comunicare mai clară cu partenerii(ele) sau colegii(ele). Rezervaţi-vă weekendul pentru momente de relaxare.


Maimuță (luna august, semnul clasic Leu):

Se anunţă demararea unui nou proiect şi sunteţi foarte încântaţi(te) de ceea ce ar putea genera. Încercaţi, însă, să rămâneţi concentraţi(te) în ceea ce faceţi şi să nu presupuneţi că este o afacere încheiată. Este încă nevoie să mai lucraţi pentru stabilizarea situaţiei. Mai pot apărea şi situaţii domestice, legate de gospodărie sau un automobil, însă nu este nevoie să vă plângeţi de milă. Toată săptămâna va fi presărată cu momente mai puţin tensionate, cu râs şi voie bună, care să vă relaxeze şi să vă binedispună.


Cocoș (luna septembrie, semnul clasic Fecioară):

Vi se poate părea că săptămâna va trece foarte greu. Totuşi, nu vă pierdeţi concentrarea şi rezolvaţi tot pe parcursul zilelor de lucru. Lăsaţi-vă weekendul pentru ceva mai creativ şi inspiraţional, astfel încât să vă reîncărcaţi bateriile pentru următoarea săptămână. Se anunţă concerte, spectacole sau piese de teatru la orizont. Distracţie plăcută!


Câine (luna octombrie, semnul clasic Balanţă):

Nu, nu vi se pare că unii oameni din jurul vostru manifestă atitudini incomode. Doar că trebuie să vă comportaţi cu mult tact în preajma lor. Verificaţi de două ori fiecare plan, fiecare rută stabilită. S-ar putea să fie nevoie de câteva ajustări pe parcursul săptămânii, iar dacă aveţi deja în minte structura, vă va fi uşor să faceţi modificări. Rămâneţi pozitivi(e) şi nu vă destabilizaţi.


Mistreț (luna noiembrie, semnul clasic Scorpion):

Nu are rost să vă supăraţi dacă lucrurile nu ies aşa cum vă doriţi. Nu vă va ajuta deloc să vă plângeţi de milă. Universul are pregătite alte uşi deschise dacă vi se închid cele de acum. Urmăriţi oportunităţile şi vă va fi mult mai uşor să vă daţi seama că aveţi alternative. Urmaţi-vă pasiunile, gândiţi-vă bine la ceea ce vreţi cu adevărat. Weekendul se anunţă relaxant.

 

Eclipsele verii 2020. Ce zodii vor fi afectate de acestea?

 
Eclipsele verii 2020. Ce zodii vor fi afectate de acestea?


5 iunie: Eclipsa de Lună Plină din Săgetător

Cele mai afectate zodii vor fi Berbec, Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător. Această eclipsă de Lună va afecta în mod special relațiile profesionale și sociale, contractele, negocierile și înțelegerile în diverse domenii.

Unii(ele) nativi(e), în mod special cei(le) din zodiile cele mai afectate pot avea probleme cu locul de muncă și își pot pierde serviciul. Este nevoie de precauție și de multă ambiție.


21 iunie: Eclipsă de Soare și Lună Nouă în Rac

Zodiile cele mai afectate: Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn, Pești. Principalele domenii asupra cărora va avea influențe negative această eclipsă sunt sănătatea, călătoriile, comerțul, turismul, viața de cuplu, viața intimă.


Trebuie să vă feriți de călătorii în preajma acestei eclipse. Este recomandat să așteptați aproximativ 10 zile după această eclipsă pentru a solicita un concediu și pentru a pleca într-o vacanță fără griji.

Din cauza eclipsei, s-ar putea ca începutul lunii iunie să fie o perioadă grea pentru nativii(ele) cei(le) mai afectați(te) și mai ales pentru cei(le) care au deja probleme de sănătate.


5 iulie: Eclipsă de Lună Plină în Capricorn

Zodiile cele mai afectate: Taur, Fecioară, Capricorn. Va fi o eclipsă cu efecte puternice asupra carierei, afacerilor, mai ales asupra celor liber(e) profesioniști(ste), dar și asupra câștigurilor.


Cu toții(ate) trebuie să fiți atenți(te) cum vă cheltuiţi banii și dacă primiţi pentru ei ceva de valoare.

Pentru zodiile cele mai afectate poate fi un moment însemnat în carieră și poate fi un impuls să facă o schimbare. Cine are nevoie de un serviciu nou, după această eclipsă poate fi ajutat(ă) de aștri să găsească un loc de muncă în care beneficiile se observă imediat.

 

Recomandarea zilei de 31 mai 2020

 
Recomandarea zilei de 31 mai 2020


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Berbec:

Recomandarea zilei pentru Berbeci este să privească situația cu calm și detașare și să încerce să le acorde câștig de cauză și celor care își expun punctul de vedere.


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Taur:

Recomandarea zilei pentru Tauri este să fie mai atenți la dialog, la ce comunică, cum comunică și mai ales cui comunică.


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Gemeni:

Recomandarea zilei pentru Gemeni este să lase deoparte scepticismul caracteristic și să aibă grijă la starea de sănătate.


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Rac:

Recomandarea zilei pentru Raci este să plece cât mai curând într-o vacanță pe care o aveau planificată și să lase deoparte treburile de serviciu.


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Leu:

Leii sunt tot mai obosiți în ultima vreme. Agitația din ultima vreme nu le dă deloc pace. Ia o pauză, pune-ți muzica preferată și dă o fugă acolo unde te poartă inima.


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Fecioară:

Recomandarea zilei pentru Fecioare este să înceapă o nouă dietă sau chiar un regim de slăbit. Problemele digestive le tot dau bătăi de cap. Puțină mișcare nu strică, așa că nu mai amâna momentul.


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Balanţă:

Balanțele înțeleg azi cât de importanți(te) sunt prietenii(ele). Data viitoare ar fi bine să nu mai judeci înainte de a cunoaște oamenii.


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Scorpion:

Scorpionii intră azi fără să își dorească în discuții cu partenerul(a) de viață. Li se recomandă să acorde destul spațiu. Ce ai zice să încerci să nu mai fii așa de posesiv(ă)?


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Săgetător:

Recomandarea zilei pentru Săgetători este să își amintească faptul că uneori reacționăm diferit și că nu ar trebui să aibă așteptări prea mari de la persoanele din jur.


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Capricorn:

Recomandarea zilei pentru Capricorni este să rămână calmi, căci în curând soarele va răsări și pe strada lor.


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Vărsător:

Vărsătorii aleg să fugă de stresul cotidian și încearcă să planifice o ieșire cu persoanele dragi la mare/munte.


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Peşti:

Peștii riscă să piardă o sumă de bani. Încearcă să te ponderezi. Este posibil ca un/o membru(a) al/a familiei să îți solicite ajutorul.
 

Horoscopul dragostei, 1-7 iunie 2020

 
Horoscopul dragostei, 1-7 iunie 2020


Horoscop 1-7 iunie 2020, Berbec:

Luna Plină din 5 iunie scoate la suprafață diferențe destul de mari de viziune între tine și persoanele dragi. Perioada confuză prin care am trecut cu toții(ate) v-a influențat în moduri diferite, indiciu că poate unele viziuni și principii comune de odinioară nu mai coincid acum. Iată un moment important să vezi ce aveți încă în comun și care sunt concluziile asemănătoare la care v-a adus starea de urgență.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Taur:

Luna se deplasează în zilele de 2 și 3 prin casa cuplului din horoscopul tău general, indiciu că viața sentimentală ar trebui să constituie o prioritate pentru tine în prima parte a acestei săptămâni. Dacă persoana iubită se confruntă cu unele probleme, indiferent de natura lor, încearcă să îi vorbești și să afli dacă îl/o poți ajuta într-un fel sau altul. Nu-i va fi lesne să se destăinuie, dar va reuși într-un sfârșit.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Gemeni:

Luna Plină îți atrage atenția asupra relației de cuplu. A doua parte a acestei săptămâni se cere să fie despre armonizarea diferențelor dintre tine și cel(a) drag(ă). Ultimele zile au scos la suprafață destul de multe zone în care viziunile voastre nu se intersectează și poate ar a venit momentul să discutați mai detaliat pe seama lor. V-ar putea ajuta mult în viitor.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Rac:

În weekend, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general, ceea ce inseamnă că acest sfârșit de săptămână ar trebui să fie despre tine și cel(a) drag(ă), dar mai ales despre el/ea. De când s-au mai relaxat măsurile, ați fost interesați de tot felul de lucruri, iar asta și-a pus amprenta asupra timpului de calitate petrecut împreună. Revanșează-te deci față de persoana iubită în weekend.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Leu:

Luna Plină din 5 iunie se manifestă plenar în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, indiciu că comportamentul de care ai dat dovadă pe acest plan în ultimele săptămâni își va arăta roadele sau colții – după caz – în a doua parte a acestei săptămâni. În orice caz, cert este că se impun unele schimbări în atitudinea ta față de ei. Caută să vezi care ar fi acestea.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Fecioară:

Este timpul să te uiți în adâncul sufletului tău și să îți dai seama ce simți. Ești tentat(ă) să faci prea mult pentru alții(tele), dar prea puțin pentru tine. Pune capăt abuzurilor fără să te simți vinovat(ă).


Horoscop 1-7 iunie 2020, Balanţă:

Unele probleme de comunicare generate de Luna Plină din 5 iunie se pot manifesta și în planul familial, acolo unde lucrurile nu merg cum ar fi normal. Ceva din informație se pierde pe parcurs pentru că nu reușiți să vă ascultați unii(lele) pe ceilalți(lelalte), că există înclinare pentru denaturarea vorbelor unora voluntar sau involuntar. Caută să vezi ce produce aceste conflicte.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Scorpion:

Zilele de 3 și 6 nu se anunță a fi cele mai echilibrate pe plan sentimental. Domină o tensiune destul de mare între tine și partenerul(a) de viață și se prea poate să nu îți dai seama ce anume mai exact v-a adus în această situație. Nu poți remedia situația dacă nu faci ceva în acest sens. Vorbește despre ceea ce simți și invită-l(o) pe celălalt(alaltă) la un dialog.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Săgetător:

Luna Plină îți acordă mai mult șarm și carismă, iar acest lucru poate avea un efect pozitiv asupra felului în care te înțelegi cu cei(le) dragi, dar mai ales cu partenerul(a). Se poate putea însă ca și momentele de încordare să fie mai dese, indiciu că trebuie să dai dovadă de o atitudine împăciuitoare. Altfel, nu te vei putea bucura de efectele benefice ale acestei Luni Pline.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Capricorn:

În zilele de 3 și 4 iunie, Luna se deplasează prin casa vieții sociale din horoscopul tău general, indiciu că ar trebui să te intereseze mai mult de relațiile cu prietenii(ele) la mijlocul acestei săptămâni. Fie că ai tu nevoie să te vezi scurt cu ei(le), să te mai detensionezi la o poveste ori au ei(le) nevoia de a discuta cu tine pentru a scăpa de stres, cert este că îți face bine să menții un contact stabil cu anturajul tău.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Vărsător:

Luna Plină din 5 aceasta se manifestă plenar în casa vieții sociale din horoscopul tău general, ceea ce ajută la revitalizarea acestui sector după o perioadă destul de dificilă din acest punct de vedere. Cu toate acestea, bine ar fi să îți iei unele măsuri de prudență. Păstrează distanța recomandată de autorități și bucură-te precaut de revederea cu prietenii(ele).


Horoscop 1-7 iunie 2020, Peşti:

Luna Plină ar putea avea și efectul de a tensiona comunicarea între tine și persoanele din jur, dar mai ales în raport cu rudele. O contribuție considerabilă la această situație le aduc și diferențele de mentalitate, care par mai evidente și contrastante pe fundalul acestei Luni Pline. Caută să te focalizezi pe ceea ce vă aduce aproape și nu pe ceea ce vă diferențiază.
 

Horoscopul zilei de duminică, 31 mai 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 31 mai 2020


Horoscop 31 mai 2020, Berbec:

Berbecii au şanse să îşi întâlnească astăzi sufletul pereche. S-ar putea să purtaţi o conversaţie de natură profesională cu o persoană care va prezenta mare interes pentru voi. Fiţi sinceri(e), însă nu deplasaţi conversaţia într-o zonă neprofesională în cazul în care lucraţi împreună. Aţi putea provoca tensiuni la serviciu, motiv pentru care iubirea va rămâne neconsumată. Aştrii anunţă însă şi anumite probleme în familie, aveţi mare grijă de sănătatea voastră.


Horoscop 31 mai 2020, Taur:

Taurii trebuie să înveţe să accepte lucrurile aşa cum sunt. Nu încercaţi să schimbaţi o persoană ori să vă schimbaţi voi în totalitate comportamentul pentru cineva, dacă veţi ajunge să nu vă mai simţiţi bine în propria piele. Fiţi deschişi(se) în privinţa lucrurilor care vă conturează o imagine pozitivă, însă staţi departe de energiile negative.


Horoscop 31 mai 2020, Gemeni:

Gemenii vor cunoaşte astăzi bucuria. S-ar putea să primiţi un cadou neaşteptat din partea unei persoane speciale pe care nu aţi mai văzut-o de ceva vreme. Poate fi chiar un animal de companie mult dorit. În orice caz, veţi deborda de fericire şi veţi înţelege că bucuria vine din lucruri mărunte.


Horoscop 31 mai 2020, Rac:

Racii îşi fac planuri pentru o excursie romantică în viitorul apropiat. Aştrii vă sfătuiesc să discutaţi şi cu partenerul(a) vostru(astră) pentru a lua o decizie împreună. Altfel, s-ar putea ca alegerea voastră să nu fie pe placul acestuia(eia). Fiţi deschişi(se), sinceri(e), până la urmă contează mai mult călătoria pe care o faceţi împreună şi timpul petrecut unul(a) în compania celuilalt(eilalte) decât destinaţia.


Horoscop 31 mai 2020, Leu:

Lauda nu e frumoasă, dar falsa modestie e și mai rea! Dacă ai făcut ceva bun, atunci trebuie să nu te ascunzi. Atunci când te ferești de reușitele tale, practic negi că s-au întâmplat, iar acest lucru nu face altceva decât să îți dăuneze încrederii de sine. Nu contează de ce ești atât de modest(ă). Poate că încerci să protejezi sentimentele cuiva sau să intri în grații. Dar fii sincer(ă) despre ce ai făcut și despre faptul că e ceva chiar grozav.


Horoscop 31 mai 2020, Fecioară:

Azi o să fugi de responsabilități și în schimb vei simți nevoia să râzi, să dansezi. Și, deși ar fi minunat să faci asta toată ziua, nu este practic. E drept, ai calitatea necesară să adaugi câte un pic de distracție în ceea ce faci, așa că nu te opri. Relaxează-te și încurajează pe toată lumea să se comporte un pic mai caraghios.


Horoscop 31 mai 2020, Balanţă:

Te simți atât de amețit(ă) de îndeplinirea tuturor obiectivelor în ultima vreme încât nu te-ai oprit să observi că ai ajuns pe culmile unui succes major. E bine să ai o atitudine flămândă, dar foamea de succes nu cumva te împiedică să savurezi victoriile? Trebuie să te bucuri de rodul muncii tale azi. Încetinește și relaxează-te o vreme. Te vei bucura de multe satisfacții și te vei simți incredibil de bine!


Horoscop 31 mai 2020, Scorpion:

Azi ai putea avea șansa să primești ce îți dorești ajutând pe altcineva să obțină ce își dorește. O nouă relație se naște și va lumina viața tuturor, în special a ta. Împărtășește fericirea ta cu altcineva care se chinuie în aceste momente. Atitudinea ta pozitivă ar putea să le ofere o nouă perspectivă asupra problemelor. Dacă îți faci timp să le arăți că îți pasă, o să îți arate și ei(le) cât le pasă.


Horoscop 31 mai 2020, Săgetător:

Să contești autoritatea e esențial acum. Le va arăta celorlalți(te) că nu vei face automat doar ceea ce îți spun ei(le) să faci și le va reaminti că nu ești persoana pe care să o comande. E mai sănătos să faci asta, decât să accepți. Până la urmă, cum poți rezolva ceva, când nimeni nu te lasă să subliniezi că nu funcționează corect? Activează-ți forțele de gândire critică și încetează să mai iei regulile așa cum ți le impun alții(tele). Întrebați de ce sunt acolo, în primul rând.


Horoscop 31 mai 2020, Capricorn:

Ar putea fi câteva probleme urgente de rezolvat astăzi, dar veștile bune sunt că, odată ce vă veți apuca de ele, acestea vor fi finalizate. Restul zilei este al tău! Până după-amiază, probabil că veți dori să încetiniți și să vă relaxați. Folosește-ți timpul liber pentru a te bucura de câteva dintre lucrurile pentru care ai muncit atât de mult. Mergeți la o plimbare lungă, ascultați muzica preferată sau savurați o masă delicioasă pe care o preparați singuri(e).


Horoscop 31 mai 2020, Vărsător:

Este timpul să vă concentrați pe viața voastră. Îndepărtați-vă de frustrare și apropiați-vă de lucruri care funcționează. De exemplu, dacă ai pus în așteptare o relație plină de fiori, mergi mai departe astăzi. Dacă pur și simplu nu funcționează, nu este un lucru bun pentru tine. Întoarceți-vă energia către lucruri care au un anumit rezultat, chiar dacă ar fi vorba doar să speli rufe. Nu mai ai nevoie de suspans sau dramă acum. Ai nevoie de fiabilitate și - crezi sau nu - de rutină.


Horoscop 31 mai 2020, Peşti:

Dacă doriți să finalizați lucrurile astăzi, va trebui să vă agitați! Acest lucru înseamnă că va trebui (temporar) să lăsați deoparte lucrurile simple, distractive, care vă fac să zâmbiți. În acest moment, concentrați-vă pe conversațiile dificile necesare, pe atingerea câtorva termene stricte și pe luarea unei decizii controversate. Pot apărea conflicte, dar nu vor fi la fel de rele pe cât te temi. Nu așteptați să obțineți permisiunea cuiva pentru a face ceva.
 

Horoscopul banilor și al carierei, 1-7 iunie 2020

 
Horoscopul banilor și al carierei, 1-7 iunie 2020


Horoscop 1-7 iunie 2020, Berbec:

Luna Plină din ziua de 5 mai aduce și apogeul unor eforturi intelectuale sau demersuri birocratice pe care le-ai început în ultima perioadă. Este dificil de spus dacă rezultatul va fi cel pe care îl aștepți, dar cert este că lucrurile se lămuresc destul de mult. Pe de altă parte, dacă ai în gând să călătorești în preajma acestui eveniment cosmic, fii atent(ă) și respectă mijloacele de protecție.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Taur:

Luna Nouă din data de 5 se suprapune peste casele finanțelor din astrograma ta solară, indiciu că a doua parte a acestei săptămâni aduce rezultatele politicilor financiare pe care le-ai implementat în această perioadă. Indiferent dacă ai cheltuit bani în exces sau te-ai concentrat pe economisirea lor, cert este nu te ocolesc urmările lor. Vezi ce poți corecta din comportamentul tău de consum.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Gemeni:

Luna Plină din 5 iunie se manifestă plenar în casa parteneriatelor, ceea ce înseamnă că accentul cade zilele acestea pe modul în care te raportezi la persoanele cu care lucrezi – asociați(te), clienți(te), colaboratori(are). Ascultă-le activ propunerile, discutați și încurajează cultivarea unui climat de lucru în care se împart în mod egal atât responsabilitățile, cât și drepturile. În caz contrar, apar dispute pentru putere.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Rac:

Casa în care își face simțită influența Luna plină din 5 iunie mai este asociată și cu munca, semn că a doua parte a săptămânii nu va fi deloc una ușor de gestionat în plan profesional. Ba chiar se poate să ai un program încărcat, fapt care te pune în riscul de a comite unele erori profesionale care nu îți stau deloc în caracter.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Leu:

Pentru Lei, zilele de 5 și 6 (dacă lucrează și în weekend sau se ocupă de alte treburi extraprofesionale) ar putea fi deosebit de aglomerate și solicitante. Poate că nu este vorba neapărat de un volum mai mare de muncă ori excepțional în termeni de dificultate, dar cert este că îl percepi ca fiind mai greu decât în mod obișnuit.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Fecioară:

Luna Plină din data de 5 se manifestă plenar în casa opusă pe cercul zodiacal sectorului carierei, dar asta nu denotă că nu îi vei simți influența și pe acest plan. Ba mai mult, s-ar putea crea o tensiune între cele două domenii de viață, mai ales de in 3 încolo. Încearcă să păstrezi un echilibru între ele, să nu îți ignori locul de muncă în favoarea casei sau viceversa.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Balanţă:

Luna Plină din ziua de 5 creează o punte de legătură între casele comunicării, ale studiului și deplasărilor din horoscopul tău general, ceea ce poate produce unele probleme la nivelul felului în care se transmite informația între tine și persoanele cu care colaborezi, apar schimbări neprevăzute cu privire la unele călătorii sau unele examene nu se desfășoară așa cum te-ai așteptat.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Scorpion:

Luna Plină din data de 5 interconectează casele finanțelor din horoscopul tău general, semn cum că sectorul banilor ar trebui să fie unul din prioritățile tale în această săptămână, dar mai ales în a doua sa jumătate. Pe de-o parte, se prea poate să apară unele ocazii, dar ține cont de faptul că și plățile pe care le vei face vor fi la un nivel cel puțin similar. Caută să nu te hazardezi.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Săgetător:

Tot Luna Plină este și cea care îți dă mai multă încredere în tine și în ceea ce poți realiza pe plan profesional, dar mai ales în cadrul activităților pe care le derulezi cu ceilalți(lelalte). Dar pe de altă parte, nu este exclus să îți exacerbeze unele tendințe de a-ți impune autoritatea, fapt care poate crea unele neclarități cu privire la modul în care gestionezi interacțiunile cu anumite persoane.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Capricorn:

Lună Plină din 5 iunie își face simțită influența și în plan profesional, unde poate crea o atmosferă încordată în a doua parte a săptămânii. Astfel, nu te culca pe-o ureche, din 3 începând, că volumul de muncă ți se va reduce, iar interacțiunile cu colegii(ele) de muncă se vor îmbunătăți pe fundalul apropierii weekendului. Se poate să te streseze destul de mult unele sarcini pe care nu le-ai terminat încă.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Vărsător:

Zilele de 2 și 3 par a fi cele mai dificile la serviciu de săptămâna aceasta. Ba mai mult, pare că și răspunderile tale sunt mai mari, ceea ce ar putea să îți creeze o senzație de presiune și mai mare decât de obicei. În orice caz, nu este vorba de niște provocări care nu pot fi depășite. Până la urmă, dacă dai dovadă de profesionalism, toate lucrurile se vor așeza în favoarea ta.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Peşti:

Luna Plină din data de 5 anunță o săptămână destul de plină, în care va trebui să te deplasezi prin oraș pentru a rezolva tot felul de sarcini. Ori poate că ești legat(ă) tot timpul de telefon sau laptop, în încercarea de a face față tuturor e-mailurilor și telefoanelor pe care le primești în acest interval de timp. Este musai să te organizezi foarte bine pentru a nu pierde nimic din vedere.
 

Horoscopul sănătății, 1-7 iunie 2020

 
Horoscopul sănătății, 1-7 iunie 2020


Horoscop 1-7 iunie 2020, Berbec:

Luna Plină din data de 5 iunie se perfectează pe axa cunoașterii din horoscopul tău general, indiciu că acest eveniment astral îți aduce o mulțime de revelații care vor avea un efect notabil asupra modului în care vezi în viitor anumite lucruri și chiar viața în general. Starea de urgență și-a lăsat amprenta asupra filozofiei de viață, iar acest lucru ți-a schimbat destul de mult prioritățile.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Taur:

În prima zi a acestei săptămâni, Luna se mișcă încă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, iar acest lucru se observă din faptul că nu ești foarte energic(ă) în ziua de luni. Mai mult, se poate să nu răspunzi prea bine nici la stres, deși ești genul de persoană care face bine față presiunii. Din a doua zi a săptămânii încolo, lucrurile reintră însă într-o oarecare normalitate, deci nu-ți face griji.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Gemeni:

Cu toate că Luna Plină din ziua de 5 se manifestă plenar în casa opusă pe cercul zodiacal semnului nașterii tale, îi simți cu toate acestea efectul benefic. Așa se face că te surprinde zilele de 6 și 7 plin(ă) de energie și gata să profiți la maximum de tot timpul liber pe care îl ai la dispoziție. Dar fă-ți totuși și timp de odihnă, astfel încât să nu te surprindă zilele următoare complet epuizat(ă).


Horoscop 1-7 iunie 2020, Rac:

Luna Plină din data de 5 se manifestă plenar în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, dar este posibil să îi simți efectul încă din ziua de 7 sau chiar 6. Mai exact, rolul este acela de a-ți aduce aminte că reluarea activității trebuie să vină încetul cu încetul. Obosești mai ușor, mai ales dacă nu ai făcut prea mult sport în ultima perioadă, iar riscul de a te suprasolicita este destul de mare.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Leu:

În zilele de 5 și 6, Luna traversează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, semn că segmentele de corp vizate sunt articulațiile și încheieturile. Mai exact, aștrii te avertizează că trebuie să faci mai mult sport sau să fii mai atent(ă) cu efortul depus, mai ales în cazul în care nu ai prea făcut exerciții în ultima vreme. Este important ca tranziția să fie una progresivă.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Fecioară:

Nivelul tău de energie în această săptămână este unul obișnuit, care nu îți oferă mari provocări în a susține activități epuizante. Dar în același timp, nici nu îți oferă privilegiul de a-ți umple agenda de săptămâna aceasta cu un volum mai mare de muncă.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Balanţă:

În data de 1 iunie, Luna se află încă în semnul nașterii tale, ceea ce înseamnă că ești într-o formă de zile mari și privești cu entuziasm la perspectivele acestei săptămâni. Dar pe de altă parte, se poate să nu poți susține același ritm în zilele care vor urma, mai ales dacă pleci de la premisa că poți da dovadă de același nivel de randament până către weekend.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Scorpion:

În ziua de 1 iunie, se poate să fii încă în refacere după cele de dinainte, dar din 2 încolo, când Luna revine în semnul nașterii tale, simți că bateriile tale s-au umplut la maximum și că poți în sfârșit să te ocupi de toate sarcinile de pe agenda de activități. Dar reține faptul că trebuie să te țină energia, deci încearcă să nu ți-o dispersezi aiurea fără să realizezi ceva important.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Săgetător:

Luna Plină din data de 5 se manifestă plenar în semnul nașterii tale, indiciu cum că, în a doua parte a acestei săptămâni, primești o infuzie binemeritată de energie. În felul acesta, ai putea să îți programezi și în ziua/lele de 4 și/sau 5 unele activități care poate altfel le-ai fi programat în zilele următoare. Dar ai grijă să nu te suprasoliciți, uitând să te odihnești atunci când este cazul.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Capricorn:

Luna Plină din ziua de 5 se formează plenar în casa subconștientului din horoscopul tău general, semn cum că unele frici și frustrări ar putea deveni mai accentuate în a doua jumătate a acestei săptămâni. Faptul că apar la iveală ar trebui să îți dea de gândit și să te încurajeze să te implici activ în administrarea lor. Altfel, te vei lovi mai des de ele.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Vărsător:

În weekend, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu că zilele de 6 și 7 te-ar putea surprinde într-o dispoziție meditativă. Probabil că nu ai terminat de procesat toate schimbările emoționale prin care ai trecut în această perioadă grea pe care o trăim cu toții(ate), iar Luna vine în ajutorul tău, facilitându-ți procesele de introspecție.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Peşti:

Aștrii nu pun presiuni pe tine în această săptămână. Te bucuri de un nivel de energie normal, care te ajută să îți duci la bun sfârșit toate activitățile programate pe zilele care urmează. Dar cu toate acestea, se poate să ai nevoie de un plus de motivație pentru a avea grijă de tine. Fă-ți timp în program pentru sport sau orice alt timp de pasiuni care te ajută să te destresezi.
 

Recomandarea zilei de 30 mai 2020

 
Recomandarea zilei de 30 mai 2020


Recomandarea zilei de 30 mai 2020, Berbec:

Recomandarea zilei pentru Berbeci este să înveţe în această perioadă să fie mai superficiali şi să nu mai acorde atât de multă atenţie tuturor lucrurilor din jurul lor.


Recomandarea zilei de 30 mai 2020, Taur:

Recomandarea zilei pentru Tauri este să nu caute scuze celor din jurul lor şi să îi accepte aşa cum sunt. Oamenii nu sunt perfecți şi este important să fim conștienți de acest lucru, pentru a nu rămâne dezamăgiţi mai târziu.


Recomandarea zilei de 30 mai 2020, Gemeni:

Recomandarea zilei pentru Gemeni este să înveţe să ofere fără a aştepta altceva în schimb. Bucuria de a oferi este ceva ce vine din interior este un sentiment ce nu poate fi descris în cuvinte şi care nu aşteaptă răsplată.


Recomandarea zilei de 30 mai 2020, Rac:

Recomandarea zilei pentru Raci este să petreacă puţin timp în propria lor companie, să planteze nişte flori, să deseneze, să cânte sau să urmărească un documentar.


Recomandarea zilei de 30 mai 2020, Leu:

Leii sunt sfătuiţi să o dea la pace cu cei care s-au certat, pentru a fi liniștiți psihic şi a nu mai avea resentimente.


Recomandarea zilei de 30 mai 2020, Fecioară:

Recomandarea zilei pentru Fecioare este să se implice mai mult în viaţa de cuplu, să discute cu partenerul(a) de viaţă despre pasiunile lor, ceea ce le place să facă și cum ar putea să îşi petreacă timpul împreună, pentru a nu ajunge să se plictisească.


Recomandarea zilei de 30 mai 2020, Balanţă:

Recomandarea zilei pentru Balanţe este să nu grăbească planurile pe care le au şi să aibă mai multă răbdare. Chiar dacă dorinţa de a vedea lucrurile gata este extrem de mare, uneori este mai bine să gândim un pas de două ori şi să acționăm o singură dată.


Recomandarea zilei de 30 mai 2020, Scorpion:

Recomandarea zilei pentru Scorpioni este să ierte mai repede şi să nu mai fie atât de mânioși. Adesea se întâmplă ca discuţiile lor să se transforme în certuri foarte grave, deoarece sunt impulsivi şi răspund fără să gândească.


Recomandarea zilei de 30 mai 2020, Săgetător:

Recomandarea zilei pentru Săgetători este să aleagă pentru această seară ceva uşor, un preparat care să se facă rapid şi care să fie sănătos.


Recomandarea zilei de 30 mai 2020, Capricorn:

Recomandarea zilei pentru Capricorni este să se mai joace uneori, să îşi amintească de copilărie şi de vremurile fără griji, deoarece doar în acest mod îşi vor putea păstra sufletul tânăr.


Recomandarea zilei de 30 mai 2020, Vărsător:

Vărsătorii nu au mai ţinut legătura cu prietenii(ele) lor, de aceea aştrii îi sfătuiesc să dea un mesaj în care să îi întrebe ce mai fac, dacă sunt bine, deoarece prietenia lor a însemnat foarte mult şi nu trebuie lăsată de izbeliște.


Recomandarea zilei de 30 mai 2020, Peşti:

Recomandarea zilei pentru Peşti este să profite în această perioadă de orice şansă care apare, deoarece fiecare dintre acestea poate conduce spre un viitor plin de rezultate.
 

Axa Destinului s-a mutat în Săgetător-Gemeni

 
Axa Destinului s-a mutat în Săgetător-Gemeni


Axa Destinului este axa care ne arată sensul vieții, mai exact de unde venim și încotro ne îndreptăm. Axa Destinului este de natură karmică, este crucea pe care o avem de dus în viața asta, scopul vizitei noastre pe Pământ și, totodată, ne arată calea evoluției spirituale. Fiecare persoană are trasat în astrograma natală acest aspect și, implicit, dincolo de rezonanța personală, are și o influență generală.


Berbec/Ascendent Berbec:

Trebuie să vă desprindeţi de filozofii de viață învechite, să vă perfecţionaţi zona studiilor înalte, să obţineţi diplome, să căutaţi sau să vă folosiţi bagajul spiritual pentru a face o schimbare profesională, pentru a transmite mai departe ceea ce ştiţi deja. Comunicarea, ca valență sau ca meserie ce o presupune, poate fi o direcție de viitor, la fel și comerțul, negocierile, tranzacțiile, activitățile de PR, publicitate.


Taur/Ascendent Taur:

Veţi reuși să treceţi peste pierderile materiale și financiare sau vă veţi folosi de moșteniri, resurse financiare ale altora, împrumuturi, credite pentru a rezolva situații ce vă blochează în evoluție. Zona mistică va fi de interes și v-ar putea ajuta să înţelegeţi sensul vieții. Înțelegerea, soluționarea unor aspecte ce țin de viața intimă. Taurii se vor îndrepta către stabilitate financiară, își vor descoperi talente, își vor valorifica propriile lor resurse și vor dori să atingă confortul personal.


Gemeni/Ascendent Gemeni:

Rezolvarea situațiilor care vizează viața de cuplu, relațiile de lungă durată, căsătoria, inclusiv parteneriatele profesionale. Nativii(ele) se desprind de ceea ce-i/le blochează și-i/le limitează cu scopul de a se regăsi pe sine, de a-și redescoperi propria identitate. Vor avea șanse să devină ceea ce-și doresc. Viața personală intră în vizor.


Rac/Ascendent Rac:

Desprinderi și finalizări legate de locul de muncă, de modul în care-și îndeplinesc sarcinile, schimbări legate de stil de viață și o nouă raportare la felul în care au grijă de sănătate. Racii vor tinde către stabilitate psihică, vor dori să elimine fricile și temerile, viciile și dependențele și mulți vor căuta psihologi, maeștri spirituali, duhovnici. Posibil să tindă către interiorizare și activități sau relații secrete, ascunse.


Leu/Ascendent Leu:

Încheieri legate de viața sentimentală sau de modul în care v-ați raportat la iubire până acum. Vă puteți folosi de propriile pasiuni pentru a evolua, de puterea de creație, de inspirația artistică. Veţi tinde către afirmarea în noi cercuri, noi anturaje care să vă pună mai mult în valoare, veţi tinde către legarea noilor relații de prietenie și veţi simți evoluția prin filtrul acțiunilor umanitare și caritabile. Noi planuri și proiecte de viitor.


Fecioară/Ascendent Fecioară:

Vă desprindeţi de trecut, lăsaţi în spate copilăria, cu traumele și amintirile ei, încheiaţi situații legate de familie sau locuință care vă țin pe loc, vă blochează și vă îndreptaţi către evoluție profesională, către atigerea unor aspirații legate de carieră. Vă doriţi funcții, statut și recunoașterea meritelor. Imaginea și felul în care sunteţi percepuţi(te) de cei(le) din jur va deveni foarte importantă pentru voi.


Balanţă/Ascendent Balanţă:

Va trebui să lăsaţi în spate raționamente superficiale, să faceţi schimbări în modul în care comunicaţi cu ceilalți(lelalte), dar și legate de modul în care gândiţi, încheieri legate de contracte, rude. Veţi tinde către evoluție spirituală, veţi simți nevoia să vă apropiaţi de Divinitate, să cunoaşteţi, să studiaţi noi domenii și veţi dori să vă perfecţionaţi, personal sau profesional, prin cursuri, prin călătorii.


Scorpion/Ascendent Scorpion:

Va trebui să începeţi să vă desprindeţi de zona materială a vieții sau să folosiţi propriile resurse, talente pentru a evolua. Este vorba de o karmă legată de bani și de modul în care-i faceţi sau îi folosiţi. Veţi tinde către soluționarea unor probleme ce țin de moșteniri, partaje, relații intime și veţi simți nevoia unei regenerări sufltești, nevoia de afectivitate. De interes va fi și zona mistică.


Săgetător/Ascendent Săgetător:

Vă desprindeţi de trecut, de acele situații care v-au blocat, simţiţi nevoia unei reconfigurări în viața personală, în relații, schimbări legate de imaginea voastră, de comportament și atitudine. Tindeţi către relații de lungă durată, cuplu, căsnicie, colaborări profesionale, parteneriate de afaceri și asocieri importante.


Capricorn/Ascendent Capricorn:

Vă desprindeţi de trecut, de relații secrete și toxice, eliminaţi dependențe și vicii și simţiţi nevoia unei schimbări la nivel psihic. Vă ajutați de meditații, introspecții, credință, Divinitate. Tindeţi către un nou loc de muncă, noi responsabilități profesionale, noi sarcini și activități care să vă ajute în evoluție. Schimbaţi stilul de viață și puneţi mai mult preț pe sănătate.


Vărsător/Ascendent Vărsător:

Vă desprindeţi de vechi anturaje care vă limitează, încheiaţi relații de prietenie care nu vă mai reprezintă, finalizaţi planuri și proiecte, inclusiv legate de acțiuni umanitare. Tindeţi către iubire, poate o nouă iubire, relații sentimentale armonioase, copii, posibil să vă doriţi să experimentaţi rolul de părinte. Descoperiţi noi pasiuni și noi talente artistice și creative.


Peşti/Ascendent Peşti:

Încheierea unei etape legate de carieră, recunoașterea meritelor, desprinderea de un anumit statut social, ajustarea imaginii profesionale, îmbunătățirea reputației. Este vorba de o karmă de autoritate. Tindeţi către familie, posibil chiar întemeierea unei familii, posibil achiziționarea, construirea unei case, renovarea celei actuale. Noi oportunități legate de viața personală, redescoperirea ideii de cămin și a zonei emoționale, afective.
 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 mai 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 30 mai 2020


Horoscop 30 mai 2020, Berbec:

Berbecii au noroc în dragoste în această zi. Se poate să fiţi invitaţi(te) la un eveniment restrâns, într-un cadru familial, unde veţi întâlni o persoană faţă de care aţi avut şi în trecut sentimente. Planetele vă sunt aliniate în aşa fel încât iubirea vă va învălui. Cine ştie, poate de această dată veţi avea noroc şi veţi începe o frumoasă poveste de dragoste.


Horoscop 30 mai 2020, Taur:

Taurii trebuie să înţeleagă că nu pot obţine ceea ce îşi doresc exact atunci când îşi doresc. Aveţi curaj, munciţi, depuneţi efortul necesar pentru a le demonstra celor din jur că sunteţi în stare de lucruri uimitoare. Aştrii au veşti bune pentru voi atât din punct de vedere profesional, cât şi din punct de vedere emoţional.


Horoscop 30 mai 2020, Gemeni:

Gemenii simt nevoie de atenţie din partea unei persoane speciale, mai ales în această zi. Dacă simţiţi nevoia să vă descărcaţi, să vă eliberaţi de stres, ieşiţi la aer liber, la o plimbare în parc, alături de prieteni(e) ori partenerul(a) vostru(astră) din dragoste. Spre seară s-ar putea să aflaţi o veste neaşteptată.


Horoscop 30 mai 2020, Rac:

Astăzi e una din acele zile în care trebuie să verifici totul de mai multe ori, înainte de a trece mai departe. Și nu doar la serviciu. Verifică dacă ai stins lumina, dacă ai încuiat ușa, dacă ai oprit gazul înainte să ieși din casă. Nu îți face griji, nu ai o problemă medicală. Doar că, în ultima perioadă, sarcinile zilnice au nevoie de mai multă atenție. E o fază care va trece cât de curând.


Horoscop 30 mai 2020, Leu:

Te lauzi că ai un excelent autocontrol, dar îl folosești eficient? E bine că reziști ispitei, dar subjugarea emoțiilor nu e sănătoasă. E o diferență între reținere și evitare, iar furia controlată este încă furie. Trebuie să îți exprimi emoțiile astăzi. Ia legătură cu persoana care ți-a greșit și spune lucrurilor pe nume.


Horoscop 30 mai 2020, Fecioară:

Niciodată nu poți fi prea bogat(ă), prea slab(ă) sau prea ordonat(ă), nu? În niciun caz! Astăzi ar trebui să îți regândești prioritățile și să spargi barierele. Mănâncă o prăjitură, cumpără un fleac, lasă-ți patul dezordonat. Nu mai fi atât de disciplinat(ă) astăzi pentru că puțin deranj în viața ta nu are cum să strice.


Horoscop 30 mai 2020, Balanţă:

Viața ta îți poate lăsa impresia că este împărțită în două părți în acest moment, de exemplu, distracție și plictiseală, afaceri și plăcere sau poate împliniri și neîmpliniri. Încercați să trăiți cu această dualitate și rezistați la nevoia de a alege o parte și de a rămâne acolo. Sunt ambele părți pozitive și s-ar putea să nu le vezi acum. Aveți agilitatea mentală de a face față acestui act de echilibrare, așa că folosiți-o.


Horoscop 30 mai 2020, Scorpion:

Ar trebui să te ocupi de ceea ce ai de făcut într-un ritm mai puternic decât în ​​mod normal. Un pic de efort suplimentar vă poate duce pe drumul bun chiar acum. Aceasta este o zi excelentă pentru tine și ești pregătit(ă) să obții exact ceea ce îți dorești, atât timp cât vei arăta ceea ce dorești. Vizualizați-vă viața așa cum doriți să fie și în curând viziunea voastră ar putea deveni realitate. Sacrificați ore suplimentare și efortul necesar și veți vedea rezultate.


Horoscop 30 mai 2020, Săgetător:

Astăzi, te-ai putea simți nepotrivit(ă) într-o relație. Nu ai cum să schimbi asta, așa că va trebui să iți invoci din nou atitudinea ta pozitivă. Acceptarea noilor responsabilități va fi cea mai bună modalitate de a trece prin asta, astfel încât voluntar să întreprinzi activități care îți plac și să lucrezi în ritmul propriu. S-ar putea să te simți introvertit(ă), dar acesta ar putea fi un lucru bun.


Horoscop 30 mai 2020, Capricorn:

Când vei fi pus(ă) la conducere, vei dovedi o combinație letală de obiectivitate și șarm care simplifică lucrurile pentru toată lumea. Te afli într-o poziție foarte bună, iar dacă cineva iese mai prost nu vei fi blamat(ă). Acest rol detașat vine cu beneficii, dar în curând îți vei dori să reintri în joc. Nu te îngrijora, vei primi șansa ta.


Horoscop 30 mai 2020, Vărsător:

Sunt multe emoții cu care toți oamenii pe care îi întâlnești se confruntă în aceste momente. Fii foarte atent(ă) cu fiecare pe care îl întâlnești și observă comportamentul celorlalți(te). De la casiera de la magazin, la cel(a) mai drag(ă) prieten(ă), oamenii pot fi în stare să izbucnească în lacrimi sau în râs la cea mai mică provocare. Fii pregătit(ă) pentru nivelul ăsta de incertitudine în interacțiunile tale și vei fi bine.


Horoscop 30 mai 2020, Peşti:

Dragostea ar trebuie să nu fie o povară, corect? Dacă ești în procesul de a te apropia de cineva, oprește-te. Stresul nu îți face bine. Argumente, conflict - astea nu sunt doar obstacole în a duce relația ta mai departe. Fă un pas în spate și oferă-i timp celeilalte persoane să realizeze cât de mult îi lipsești atunci când nu ești lângă ea.
 

Zodii (mai) mereu ghinioniste în data de 13

 
Zodii (mai) mereu ghinioniste în data de 13


Rac:

Nativii(ele) acestei zodii sunt printre cei(le) mai sensibili(e) din tot zodiacul, dar știți voi ce stiți… ei(le) sunt pățiți(te) și de multe ori aveți ghinion când vreți să faceți ceva mai deosebit în viață! Racii trebuie să aibă mare grijă să nu înceapă nimic cu stângul, dar în data de 13 nu prea le merge nimic, așa că mai bine nu mai încep nimic. Dragilor(elor) dacă este vineri 13, feriți-vă de orice activitate care ar putea presupune riscuri!


Berbec:

Nativii(ele) din această zodie sunt cerebrali(e), încăpățânați(te) și hotărâți(te). Nu îi/le pasionează prea mult astrologia, previziunile și superstițiile. Dar tocmai Berbecii se numără printre zodiile care au mereu ghinion în data de 13. Dragilor(elor), lăsați încăpățânarea deoparte și nu insistați, dacă ceva nu merge bine când este 13 în calendar. Mai ales dacă este vineri 13!


Vărsător:

Nativii(ele) acestei zodii sunt obișnuiți(te) cu ghinionul, îl numesc fatalitate, se resemnează, oftează și o iau de la capăt. Ei(le) au atât de mult optimism, încât nicio zi, oricât de rea, nu le poate ruina planurile. Dragilor(elor), oricât ați fi voi de blazați(te), feriți-vă totuși să începeți proiecte noi în zilele de 13. Mai bine vă bucurați de o plimbare, de o cafea sau de un film.

 

Iunie 2020: Eclipsă de Lună în Săgetător și Eclipsă de Soare în Rac

 
Iunie 2020: Eclipsă de Lună în Săgetător și Eclipsă de Soare în Rac


Eclipsa de Lună în Săgetător va avea loc în data de 5 iunie 2020. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl luaţi în calcul în următoarea perioadă: veţi fi dornici să aspiraţi la libertate, să faceţi schimbări în viața personală și sentimentală, să vă înconjuraţi de persoane dragi sufletului vostru.

Simţiţi nevoia să abandonaţi ordinele de distanțare fizică și să evadaţi cu sufletele, să le permiteţi inimilor voastre să iubească mai profund ca niciodată.

De asemenea, veţi fi destul de deschiși(se) în ceea ce privește împărtășirea poveștilor voastre, veţi putea vorbi fără probleme despre ceea ce simţiţi, despre situațiile dificile, despre cele mai ascunse secrete.

Eclipsa de Soare în Rac va avea loc în data de 21 iunie 2020. Având în vedere că Racul este o zodie foarte sensibilă și familistă, energiile voastre vor fi îndreptate asupra vieții personale și a problemelor interne. Acesta va fi momentul perfect pentru a rezolva orice problemă de familie căreia nu i-aţi putut găsi rezolvare până acum.


Eclipsele solare aduc, de obicei, energii pozitive și având în vedere faptul că se va întâmpla în Rac, o zodie matură emoțional, veţi putea trata problemele sensibile într-un mod cât mai adecvat.

Puteţi folosi această perioadă pentru a vă motiva să faceţi schimbări importante în viața voastră și pentru a aduce optimism și energie pozitivă în relațiile cu oamenii din jurul vostru.


De asemenea, puteţi lucra la consolidarea fundației voastre interioare; cu cât sunteţi mai puternici, cu atât vă va fi mai ușor în viață. În relațiile personale, veţi încerca să faceţi pace cu trecutul, să iertaţi oamenii care v-au greșit și să vă concentraţi pe ce se întâmplă acum.