Horoscopul zilei de miercuri, 1 aprilie 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 1 aprilie 2020


Horoscop 1 aprilie 2020, Berbec:

Dragi Berbeci, faceţi o plimbare şi liniştiţi-vă. Nu uitaţi să fiţi model(e) pentru cei(le) din jur, mai ales pentru rudele de o vârstă fragedă din familia voastră. Nu este uşor să fiţi consecvenţi(te), dar este necesar dacă vreţi să fiţi o persoană admirată de cei(le) din jur. Ajutaţi la lecţii, daţi sfaturi, fiţi înţelegători(are) şi răbdători(are). Luaţi în serios această responsabilitate.


Horoscop 1 aprilie 2020, Taur:

Nu poți alege întotdeauna cea mai distractivă opțiune, dar poți încerca întotdeauna să transformi ceva plictisitor în ceva mult mai interesant. Tot ce trebuie să faci este să adopţi o atitudine pozitivă și să ai puțină creativitate. Petreceţi seara în compania celor dragi ori singuri(e), în compania unei cărţi interesante.


Horoscop 1 aprilie 2020, Gemeni:

Ați putea lucra cu mult mai multă energie astăzi, încercaţi să fiţi prezenţi nu doar cu trupul, ci şi cu mintea. Depuneţi efort, fiţi atenţi(te) şi sinceri(e) cu cei(le) din jur atunci când nu vă convine un anumit lucru. Vorbiţi despre nemulţumirile voastre, căci doar aşa veţi reuşi să ajungeţi la un consens. Bucuraţi-vă de timpul liber, mai ales dacă stresul şi-a spus cuvântul în ultima vreme.


Horoscop 1 aprilie 2020, Rac:

Racii îşi pot face planuri de viitor alături de o persoană specială. Poate fi o perioadă grea acum pentru voi, însă trebuie să vă găsiţi echilibrul, pentru a evita momente tensionate în familie. Fiţi deschişi(se), vorbiţi despre starea voastră, mai ales dacă vă simţiţi neliniştiţi(te).


Horoscop 1 aprilie 2020, Leu:

Ziua de 1 aprilie promite să fie extraordinară pentru Lei. Vei primi o veste incredibil de bună, care îți va da o nouă perspectivă asupra vieții. Trebuie să crezi în tine, să nu exagerezi în nimic şi să iei în considerare părerile celor din jur. Dacă nu ești implicat(ă) într-o relație, ai putea chiar să-ţi întâlneşti sufletul pereche. La sfârșitul zilei, cineva va avea nevoie de sprijinul tău.


Horoscop 1 aprilie 2020, Fecioară:

Astăzi, Fecioarele pur și simplu strălucesc. O situația care apare în timpul zilei îţi va pune în valoare punctele forte. Ai succes pe toate planurile. Singurul avertisment pentru tine din partea aştrilor este să fii mai reținut(ă), în cazul în care vrei să faci o sesiune de cumpărături online. De asemenea, încearcă să nu-ți mai împărtăşești gândurile cu nimeni. S-ar putea ca o persoană să profite de încrederea ta.


Horoscop 1 aprilie 2020, Balanţă:

Balanțele cunosc astăzi succesul în carieră. Mai mult, reușești să relaționezi cu o persoană specială, care ți-a atras atenția de mai mult timp, însă nu ai avut curaj să faci primul pas. Trăiește viaţa la intensitate maximă şi bucură-te de tot ceea ce apare în cale. Legat de bani, ai răbdare. În curând, există șansa să primeşti o ofertă tentantă.


Horoscop 1 aprilie 2020, Scorpion:

Ferește-te de conflicte, s-ar putea ca nimeni să nu fie dispusă să-ți asculte argumentele. Sfatul aștrilor este să te gândești la o modalitate prin care să obții câștiguri financiare suplimentare. Este foarte posibil să apară o oportunitate importantă, căreia nu trebuie să-i dai cu piciorul.


Horoscop 1 aprilie 2020, Săgetător:

Săgetătorii s-ar putea trezi astăzi într-o situație nu tocmai confortabilă. E posibil să fiți nevoiți(te) să interacționați cu o persoană care a greșit față de voi. Ar putea fi însă un moment bun pentru a arăta că ați dat uitării incidentele din trecut și că sunteți deschiși(se) să mergeți înainte, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Voi sunteți cei(le) care ar avea de câștigat.


Horoscop 1 aprilie 2020, Capricorn:

Cu cât timp Capricornii vor fi în legătură astăzi cu cei(le) dragi, cu atât mai bine. Se pare că aveți nevoie de a fi alături sau de a sta de vorbă cu persoane care au o atitudine pozitivă. Iar asta v-ar putea da optimismul și încrederea de care aveți nevoie în aceste zile.


Horoscop 1 aprilie 2020, Vărsător:

Pe Vărsători, începutul lui aprilie i-ar putea găsi plini de energie și inspirație. Astăzi dați dovadă de o intuiție care vă va ajuta să puteți rezolva și cele mai grele situații. Și asta nu doar pentru voi, ci și pentru cei(le) cu care colaborați. Prin ceea ce faceți, vă veți putea bucura de admirația celor din jur. Însă, nu vă risipiți energia și resursele în încercarea de a rezolva totul într-o singură zi.


Horoscop 1 aprilie 2020, Peşti:

Astăzi, Peștii s-ar putea confrunta cu unele situații importante în plan profesional. Iar modul cum le veți gestiona v-ar putea aduce și unele beneficii în carieră sau în plan profesional. Ar fi bine să vă dați astfel tot interesul pentru ca proiectele pe care le aveți să iasă bine, recomandă www.horoscop-urania.org.
 

Recomandarea zilei de 31 martie 2020

 
Recomandarea zilei de 31 martie 2020


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Berbec:

Gândește-te foarte bine în ce mod vrei să transmiți ceea ce simți în ultima perioadă, pentru s-ar putea să rănești pe cineva! Ai grijă, atât de tine, cât și de persoanele din jur!


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Taur:

Încearcă ca în această zi să îți asumi responsabilitatea în tot ceea ce faci. Este foarte important să nu mai dai vina pe ceilalți(lelalte), pentru deciziile greșite luate în trecut.


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Gemeni:

Azi vei avea parte de anumite discuții mai aprinse cu partenerul(a) de viață, așa că de dorit ar fi să îți păstrezi calmul! Gândește-te și la nevoile acestuia(eia), nu doar la nevoile tale!


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Rac:

Primești destul de multe laude astăzi de la persoanele din jurul tău. Fă în continuare ceea ce faci, pentru că o faci într-un mod benefic!


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Leu:

Încearcă să nu mai bagi în seama invidiile și părerile negative venite din partea anumitor persoane. Păstrează-ți aceeași atitudine pozitivă ca până acum! Știi foarte bine cine ești și nu trebuie să le demonstrezi nimic lor!


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Fecioară:

Petrece mai mult timp cu partenerul(a). Încearcă să uiți măcar pentru o zi de problemele legate de serviciu.


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Balanţă:

Încearcă să înclini balanța în favoarea ta. Știm foarte bine că ți-ai dedicat foarte mult timp relației până acum, dar trebuie să ai grijă și de propria persoană! Îți recomandăm ca în această zi să faci lucruri doar lucruri care îți plac!


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Scorpion:

Nu mai lua decizii impulsive, pentru că în ultima perioadă ai avut doar de pierdut. Pe lângă acest lucru, mai ascultă și părerea oamenilor din jurul tău care îți vor binele!


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Săgetător:

Deși ai trecut printr-o perioadă nu foarte bună, încearcă ca de acum să gândești pozitiv și să vezi doar partea plină a paharului. Nu este niciun capăt de țară, poți oricând să o iei de la zero!


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Capricorn:

Partenerul(a) nu are o perioadă prea bună, așa că bine ar fi să lași deoparte tot ceea ce faci și să îi fi alături. Are mare nevoie de cineva care să îl/o asculte.


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Vărsător:

Încearcă să nu mai spui așa des „NU”. Va veni o zi în care vei fi forțat(ă) de circumstanțe să spui „DA”, așa că pregătește-te de pe acum.


Recomandarea zilei de 31 martie 2020, Peşti:

Nu te simți foarte bine în această zi, așa că indicat ar fi să iei o pauză de la tot și să te relaxezi. Privește o piesă de teatru, vizionează un film sau citește o carte. Te vor ajuta să uiți de anumite probleme! 

Semnele că ți-ai întâlnit sufletul pereche, în funcție de zodia ta

 
Semnele că ți-ai întâlnit sufletul pereche, în funcție de zodia ta


Berbec:

Semnul vostru este activ și înflăcărat, dominat de năvalnicul Marte. De aceea, veţi simți o pasiune intensă și inexplicabilă față de persoana care vă este destinată, din primul moment în care o veţi întâlni. Chiar și după ce acest sentiment mistuitor se mai domolește, veţi păstra o dorință permanentă de a fi în preajma acestei persoane, de a vă împărți întreaga viață cu ea. Se spune că Berbecii au uneori intuiții mistice. De aceea, s-ar putea să ştiţi cu exactitate că v-aţi găsit sufletul pereche, după focul intens care se aprinde în sufletul vostru.


Taur:

Vă doriţi stabilitate și confort în relație, iar planeta care vă guvernează, grațioasa Venus, vă dă în plus și o mare senzualitate. Atunci când vă întâlniţi sufletul pereche, simţiţi că în sfârșit vă puteți așeza și odihni lângă cineva în care aveţi încredere deplină. Aveţi un sentiment de protecție și tihnă, încât nu vă mai trebuie nimic altceva. O singură privire a persoanei respective este un adevărat răsfăț pentru voi, iar mințile voastre sunt atât de asemănătoare, încât vă înțelegeți chiar și fără cuvinte.


Gemeni:

Pentru că vă aflaţi sub semnul lui Mercur, comunicarea și schimbul de idei sunt lucruri foarte importante pentru voi. Când vă întâlniţi jumătatea, aveţi sentimentul că aţi regăsit pe cineva cu care puteți discuta o veșnicie, care vă înțelege cele mai subtile gânduri și vă stimulează, la rândul său, prin tot ceea ce spune. În plus, nestatornicia voastră se evaporă în preajma sufletului pereche. Simţiţi că în sfârșit vreţi să vă aşezaţi, să fiţi mereu cu aceeași persoană.


Rac:

Pentru voi este foarte important să găsiţi o persoană care să vă iubească la fel de mult pe cât o iubiţi voi, care să vă ofere un sentiment de protecție necondiționată. Semnul vostru lunar este dominat de nebănuite adâncimi emoționale, de aceea jumătatea voastră nu poate fi decât cineva care vă înțelege toate vibrațiile inimii. Atunci când simţiţi o intensă încredere într-o persoană și aveţi siguranța că nu vă va abandona niciodată, probabil că v-aţi întâlnit marea iubire. Intuiția voastră vă permite să vedeţi dincolo de aparențe, deci veţi simți firul karmic care vă leagă de persoana respectivă.


Leu:

În apropierea sufletului vostru pereche simţiţi nevoia să străluciţi exact ca Soarele, care este astrul ce vă guvernează. Tot ceea ce este mai bun din voi iese la suprafață și aveţi sentimentul că respectiva persoană vă stimulează întregul vostru potențial. Simţiţi un val de generozitate și o dorință de a face fericită acea persoană, precum și o pasiune intensă, specifică semnelor de foc. Ceea ce este și mai important, în preajma sufletului pereche nu mai aveţi mereu nevoia de a ieși în față și a vă face remarcaţi(te), pentru că vreţi ca și persoana iubită să fie în lumina reflectoarelor.


Fecioară:

Ca și Gemenii, sunteţi conduşi(se) de Mercur, de aceea simţiţi nevoia unei comunicări totale cu partenerul(a) vostru(astră). Nu aveţi ușurința în conversație a Gemenilor, nici nu sunteţi atât de sociali(e) ca ei, dar necesitatea unei relații profunde este definitorie pentru voi. Ştiţi că v-aţi întâlnit jumătatea când daţi de o persoană în care aveţi încredere deplină, pe care o înţelegeţi până în străfunduri și vă daţi seama că vă înțelege la fel de bine. În prezența acestei persoane simțul vostru critic amuțește, nu mai simţiţi nevoia să judecaţi, ci doar să îi vorbiţi de la suflet la suflet, pentru că recunoaşteţi în ea oglinda voastră perfectă.


Balanţă:

Pentru voi, sufletul pereche este cineva care se deschide către voi asemeni unui vas comunicant, o persoană de care vă simţiţi legaţi(te) de mii de fire invizibile și pe care aţi așteptat-o toată viața. Fiind nişte copii ai lui Venus, dragostea este foarte importantă pentru voi, acel tip de iubire care face ca tot Universul să vă stea la picioare. În preajma sufletului pereche aveţi o adevărată intuiție secretă că aţi mai întâlnit cândva acea persoană și că vreţi să trăiţi lângă ea pentru totdeauna. Deși este greu să găsiţi pe cineva de acest fel, firul karmic vă va scoate cu siguranță înainte pe cel(a) care vă este destinat de aştrii.


Scorpion:

Ca și Berbecii, sunteţi conduşi(se) de Marte, de aceea pasiunea este esențială pentru voi. Vă aflaţi mereu în căutarea unor relații intense și vă hrăniţi din puterea sentimentelor. Dar, când vă întâlniţi jumătatea, simţiţi că între voi și ea este mult mai mult decât o simplă atracție sau o dragoste obișnuită. Scorpionii sunt vestiţi pentru intuițiile lor oculte, iar acestea funcționează cu intensitate în preajma persoanei care vă este sortită. Veţi ști fără urmă de îndoială că v-aţi întâlnit alesul(asa), pentru că inima voastră v-o spune imediat și mintea voastră acceptă fără rezervă glasul inimii.


Săgetător:

Pentru că Jupiter este planeta sufletului vostru, aveţi strălucirea și puterea acestui corp ceresc, stăpân printre aștrii. De aceea, libertatea voastră este cel mai important lucru în cazul vostru, iar, în preajma sufletului pereche, aveţi sentimentul că aţi întâlnit pe cineva care nu vă va îngrădi niciodată. Jumătatea voastră este acea persoană pentru care sunteţi dispuşi(se) să renunţaţi la granițele voastre și la marile aventuri, pentru că prezența sa vă este suficientă. În realitate, nu veţi renunța la nimic, pentru că sufletul vostru pereche este cineva la fel de liber și aventuros ca și voi, deci veți trăi împreună lucruri senzaționale.


Capricorn:

Fiind semnele favorite al lui Saturn, viața voastră este pusă în slujba lucrurilor mărețe ce se pot înfăptui în timp și a relațiilor cu adevărat semnificative. Când vă întâlniţi jumătatea, aveţi sentimentul unei legături profunde, ce trece dincolo de timp și de spațiu. Acesta este darul planetei care vă protejează, de a vă putea regăsi marea iubire, alături de care ştiţi că aţi trăit și în alte vieți sau în alte Universuri.


Vărsător:

Creativul Uranus este planeta voastră guvernatoare, de aceea aveţi o minte extraordinară, demnă să pătrundă misterele cosmice. Ştiţi cu certitudine când vă aflaţi în preajma sufletului vostru pereche, pentru că nu mai vreţi să purtați nicio mască în preajma sa ci vă dezvăluiţi așa cum sunteţi cu adevărat, cu bune și rele, cu forțele și slăbiciunile voastre. Jumătatea voastră este cineva cu care simţiţi că puteți schimba lumea și puteți descoperi toate tainele Universului. În preajma sa, intuiția și creativitatea voastră sunt amplificate, iar imaginația voastră se descătușează, iar acestea sunt cele mai importante forțe ale voastre.


Peşti:

Sunteţi conduşi(se) de marele mag al zodiacului, amăgitorul Neptun, de aceea intuițiile și puterile voastre extrasenzoriale sunt mai pronunțate ca ale oricărui alt semn din zodiac. Așteptați dintotdeauna să vă întâlniţi sufletul pereche, mai ales că iubirea este primul motor al vieții voastre. Atunci când vă întâlniţi jumătatea, o recunoaşteţi imediat, pentru că vraja dintre voi depășește orice alt sentiment uman. Sufletul vostru pereche vă face să scoateți la iveală ce este mai frumos în voi și dă orizonturi nelimitate lumii și acțiunilor voastre.

 

Horoscopul zilei de marți, 31 martie 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: marți, 31 martie 2020


Horoscop 31 martie 2020, Berbec:

Berbecii au şansa de a recâştiga încrederea unei persoane pe care au supărat-o în urmă cu ceva timp. Oferiţi-vă scuzele, demonstraţi că meritaţi iertare, fiţi sinceri(e) şi optimişti(ste). În cele din urmă veţi restabili pacea şi liniştea în sufletul vostru, cât şi în relaţia voastră, fie de dragoste, fie de prietenie.


Horoscop 31 martie 2020, Taur:

Taurii trebuie să înţeleagă că nu întotdeauna ceea ce îşi doresc se poate îndeplini doar printr-o bătaie de palme. Aveţi nevoie de multă muncă, depuneţi efort şi nu renunţaţi nici măcar atunci când rezultatele par să fie împotriva voastră. În final s-ar putea să ieşiţi cu succesul în braţe.


Horoscop 31 martie 2020, Gemeni:

Nativii(ele) acestei zodii poartă o mare iubire unei persoane apropiate lor. În ultima perioadă aţi dat semne destule, acum este timpul să vedeţi dacă destinul este de partea voastră. S-ar putea să primiţi o veste mare spre seară. Cine ştie, poate iubirea vă este împărtăşită asemenea, iar o frumoasă poveste de dragoste este pe cale să înceapă.


Horoscop 31 martie 2020, Rac:

Racii au parte de o zi liniştită în cadrul familiei, mai ales alături de câteva rude în vârstă. Aveţi ocazia să depănaţi amintiri, să povestiţi despre vremurile trecute şi să învăţaţi şi asimilaţi sfaturi preţioase de viitor. Vă veţi reîncărca bateriile şi împrospăta mintea. Vă aşteaptă o săptămână plină de experienţe surprinzătoare.


Horoscop 31 martie 2020, Leu:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să evite cheltuielile inutile și, dacă este posibil, chiar să pună ceva bani deoparte, indiferent de sumă. Lucrurile se pot schimba de la o oră la alta și nu există nicio garanție că situația de criză se va termina în scurt timp. Pregătirea face diferența în astfel de momente, iar Leii au toate calitățile necesare pentru a se ridica la nivelul așteptărilor.


Horoscop 31 martie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii nu trebuie să-și irosească toată energia încă din a doua zi a săptămânii, mai ales dacă nu apar urgențe sau situații speciale. Va fi nevoie de ajutorul lor încă multă vreme, așa că un ritm scăzut, dar constant, este preferabil unui sprint epuizant. Mare grijă și la semnalele pe care le transmite corpul, dacă ceva pare a fi în neregulă s-ar putea impune schimbări în program sau regimul alimentar!


Horoscop 31 martie 2020, Balanţă:

Nativii(ele) acestei zodii nu trebuie să se implice în conflictele altora sau în discuții cu persoane care dramatizează orice problemă. Înconjoară-te de cei(le) dragi, chiar dacă virtual și păstrează-ți energia și optimismul pentru cauzele care chiar contează. Unii(ele) ar fi în stare să discute în contradictoriu zile la rând, doar de dragul orgoliului, nu te lăsa prins(ă) în plasă.


Horoscop 31 martie 2020, Scorpion:

Scorpionii sunt în centrul atenţiei. Ai o energie uriaşă și vrei să schimbi lumea. Din păcate, în scurt timp, vei realiza că unii oameni nu merită schimbaţi. Nu fii dezamăgit(ă) și încearcă să-ți canalizezi energia pentru un scop nobil. La final, o să descoperi că efortul tău a meritat pe deplin. Crede cu tărie în ceea ce gândești, iar totul va fi bine. Seara va trece în tăcere, alături de familie.


Horoscop 31 martie 2020, Săgetător:

Pentru Săgetători, ziua de 31 martie poate fi începutul unei mari schimbări. Fie că este vorba despre profesie sau despre viața personală, simți că meriți mai mult. Oamenii din jur vor încerca să te scoată de pe traiectorie și să-ți schimbe părerea despre anumite persoane sau situații. Sfatul aștrilor este să ai încredere în tine, în puterile tale și în ceea ce crezi. Doar așa vei obține ce-ți dorești.


Horoscop 31 martie 2020, Capricorn:

În ultima zi a lunii martie, Capricornii ar putea da puțină atenție calității vieții de acasă. Ați putea face ordine, unele schimbări în locuință sau să încercați să reparați unele lucruri. V-ar putea da o senzație de confort și de relaxare. În relația cu familia, puteți arăta celor dragi cât de importanți(te) sunt pentru voi și să petreceți mai mult timp cu ei(le).


Horoscop 31 martie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsători, în plan profesional, nu e un moment potrivit amânării planurilor și proiectele. Mai degrabă ați putea face efortul de a le încheia la termen sau mai repede. Iar rezultatele s-ar putea transforma în beneficii. Din punct de vedere financiar e o perioadă prielnică pentru a obține câștiguri și de a face investiții profitabile.


Horoscop 31 martie 2020, Peşti:

Peștii ar putea avea parte de vești-surpriză astăzi. Ar putea fi vorba despre o informație de la locul de muncă, ce vă va aduce satisfacție sau poate de un semn de la un/o vechi(e) prieten(ă), cu care nu ați mai conversat de multă vreme. În plan sentimental, ați putea fi puși(se) în fața unor decizii importante. Discuțiile sincere, deschise, vor fi de mare folos, recomandă horoscop-urania.org.
 

Recomandarea zilei de 30 martie 2020

 
Recomandarea zilei de 30 martie 2020


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii ar trebui ca astăzi să înceapă o ordine ca la carte în întreaga casă. Lucrurile pe care nu le mai folosesc sunt deja destul de multe, tocmai de aceea ar fi bine să le sorteze.


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Taur:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să îşi caute o nouă pasiune de care să se ocupe în timpul lor liber. Taurii au tot mai mult timp în care nu fac nimic constructiv.


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Gemeni:

Asumă-ţi cu bucurie responsabilitatea de a-i îndruma pe toţi(ate) ai(le) casei într-o direcţie avantajoasă pentru toată lumea. Se petrece ceva special între pereţii casei tale.


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Rac:

Încearcă să nu-i/le judeci pe cei(le) care ţi se opun azi cu agresivitate, pentru că, pe undeva, s-ar putea ca ei(le) să aibă dreptate. Criticile care îţi sunt azi adresate, deşi tu spui că nu sunt justificate sau meritate, au ceva constructiv la bază.


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Leu:

Meriţi felicitări pentru perseverenţa ta, pentru capacitatea de a clădi totul pas cu pas cu atât stăruinţă, pentru că rezultatele sună mai mult decât promiţător.


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să îşi instaleze o aplicație care le va ajuta să ţină evidenţa alimentelor consumate şi să îşi numere caloriile. Astfel, Fecioarele ar reuşi să mănânce mai puţin şi să se menţină în formă.


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Balanţă:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să înceapă să se odihnească mai mult. Câteva ore de somn pe noapte nu sunt de ajuns, iar asta se reflectă în starea de spirit a Balanţelor. Este normal ca tot timpul să vă simţiţi fără chef de viaţă şi epuizați(te), atât timp cât nu aveţi grijă de propriul organism şi nu acordați destul timp somnului.


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Scorpion:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să nu mai trișeze şi să se ţină de dietă. Deoarece oamenii din jur le-au tot atras atenţia, Scorpionii s-au pus pe slăbit, dar se pare că nu este punctul lor forte.


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Săgetător:

Cere ajutor la nevoie, ascultă sfaturile practice care vin de la alţii(tele) care poate au trecut şi ei(le) prin provocări similare şi nu te opri din elan. Acceptă schimbarea şi menţine ritmul alert până la capăt.


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Capricorn:

Cântăreşte cu sinceritate resursele de care dispui în faţa unei noi provocări ce ţi se deschide înainte. Fii corect(ă) în aprecieri, nu supraestima, dar nici nu subestima ceea ce poţi face, ca să nu trezeşti mai târziu în faţa unui impas.


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Vărsător:

Nu te crampona de fleacuri, pentru că în situaţia de acum nu merită să acorzi atâta atenţie detaliilor. Fii mai superficial(ă), mai lejer(ă) în aprecieri şi ignoră acele mărunţişuri care, dacă te opreşti la ele prea serios, te-ar putea opri din elan.


Recomandarea zilei de 30 martie 2020, Peşti:

Spune cu încredere ce gândeşti, pentru că există în jurul tău oameni care chiar au nevoile de părerile sau informaţiile tale. Vorbeşte răspicat, argumentează-ţi opiniile şi nu te lăsa influenţat(ă) de ceilalţi(lelalte) care cred că numai ei(le) au dreptate. 

Horoscopul dragostei, 30 martie - 5 aprilie 2020

 
Horoscopul dragostei, 30 martie - 5 aprilie 2020


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Berbec:

Cu toate că este cum este contextul în această perioadă, ingresul lui Marte din 31 martie în casa care este asociată și cu prietenii(ele) îți indică faptul că nu trebuie să îi/le neglijezi în aceste săptămâni. Poate vă va fi greu să ieșiți sau nu prea aveți unde, dar sunt atât de mult metode prin care puteți să vă petreceți timpul împreună. Explorați-le pe toate și cu siguranță vă veți distra pe cinste.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Taur:

În zilele de 2 și 3 aprilie, Luna se deplasează prin casa familiei din horoscopul tău general, moment numai bun să asculți de sfatul specialiștilor(stelor) și să te bucuri de mai mult timp cu cei(le) dragi. Dar cum acel sector simbolizează, întâi de toate, familia de origine, se recomandă să nu iei contactul cu ei(le) decât dacă este absolut necesar. Se încadrează în grupul de risc și le-ai face mai mult bine dacă i-ai suna.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Gemeni:

Venus ajunge în 3 aprilie în semnul nașterii tale, ceea ce te face și mai carismatic(ă) și mai șarmant(ă). Sau mai bine spus, te ajută să îți descoperi potențialul în acest sens. Pe un fundal ca acesta, partenerul(a) descoperă noi fațete ale tale și cu siguranță nu vă veți plictisi unul(a) de altul(a) în această perioadă. În plus, dispoziția jucăușă te ajută să te înțelegi mai bine cu copiii.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Rac:

În cursul sau în preajma zilei de 31 martie, ar putea apărea unele tensiuni între tine și partener(ă), indiciu că au existat reproșuri și nemulțumiri care mocneau de mai multă vreme și despre care nu ați discutat pe îndelete până acum. Nu ajută nici faptul că te gândești, din cauza lui Venus, mai des la foste relații și faci comparație sau duci paralele la alte perioade din legătura cu actualul(a) partener(ă).


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Leu:

Se poate să nu te vezi prea mult cu prietenii(ele). În raport cu partenerul(a), te bucuri de timp de calitate, ceea ce (re)pune pe o pistă bună relația voastră. Acum este momentul să vă (re)descoperiți și să aduceți din nou spontaneitatea în cuplu. În felul acesta, veți reuși să ajungeți la un nivel superior pe acest plan.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Fecioară:

În cursul sau în jurul zilei de 31 martie, s-ar putea să stai pe un butoi cu pulbere pe plan sentimental. Mocnesc motive de supărare între tine și partener(ă) și/sau copii, iar faptul că ai evitat să le pui pe tapet atunci când ar fi trebuit a condus la exacerbarea problemelor deja existente. Nu este timpul pierdut încă, deci încearcă să profiți de timpul mai mult pe care îl petreci cu ei(le) acum.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Balanţă:

Marte poposește în 30 martie în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, readucând pasiunea în viața ta sentimentală și încurajându-te să explorezi mai mult preocupările celor mici. Așadar, săptămâna aceasta este una în care ar trebui să dedici mai mult din timpul tău persoanelor dragi. Dacă nu ai încă pe cineva, dar simți că se înfiripă ceva, vezi cumva dacă nu este vorba doar de ceva trecător.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Scorpion:

Marte tranzitează din 30 martie încolo casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce ar putea face atmosfera dintre tine și cei(le) dragi ceva mai dinamică. Ține însă cont că nu este nevoie de mult pentru ca lucrurile să vireze într-o direcție conflictuală. Așadar, folosește energia voastră colectivă pentru a avea parte de unele realizări notabile pe plan gospodăresc, de exemplu.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Săgetător:

Cu Venus într-o casă relațională, te bucuri de momente speciale alături de persoana dragă în perioada care urmează. Ce-i drept, nici nu poți face mare lucru în zilele acestea, dar cel puțin aștrii te sprijină din acest punct de vedere și te ajută să te alegi cu lecții de viață în doi foarte importante de pe urma timpului suplimentar pe care ajungeți să îl petreceți unul(a) cu celălalt(alaltă).


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Capricorn:

Nu ești cea mai extrovertită persoană din lume, dar la începutul și la sfârșitul acestei săptămâni se poate să duci dorul vieții sociale așa cum era înainte să apară actualele circumstanțe la nivel național. Important este să nu ții cu dinții de ceea ce a fost, ci să te adaptezi vremurilor pe care le trăim. Viața ta socială nu trebuie să înceteze, ci trebuie să o conduci către un alt nivel.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Vărsător:

Cu Marte în zodia în care te-ai născut și cu Venus în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, ar fi de dorit să dai dovadă de spontaneitate și să îți fructifici latura ludică. Pentru că dispui de mai mult timp cu partenerul(a) de viață și cu cei(le) mici, încearcă să faci acum toate acele activități pe care ai fost nevoit(ă) să le amâni o perioadă din lipsă de timp suficient cu ei(le).


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Peşti:

Cu Marte prezent din 30 martie în casa subconștientului și Venus în sectorul familiei din 3 aprilie încolo, este foarte important să nu te lași pradă nostalgiei și să vezi cum administrezi timpul cu apropiații(tele). Pe fondul circumstanțelor actuale, stai mai mult timp alături de ei(le), iar acest lucru înseamnă și că vorbiți mai mult, dar și că cresc șansele conflictelor. Ai mare grijă să nu cultivi al doilea scenariu.
 

Horoscopul zilei de luni, 30 martie 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 30 martie 2020


Horoscop 30 martie 2020, Berbec:

Te plictisești puțin de modul tău obișnuit de a face lucrurile, așa că s-ar putea să aveți o șansă de a ieși din tipar. Ziua de luni ar putea să vă aducă suficientă inspirație pentru a face lucrurile interesante și pentru a vă ține interesul ridicat. Chiar dacă nu aveți prea multe opțiuni de a vă distra din interiorul locuinței, se poate găsi oricând ceva plăcut de făcut, oricât de restrânse ar fi alegerile aflate la dispoziție. Oricum ar fi, este foarte posibil ca astăzi să obțineți un rezultat surpriză, în urma alegerilor pe care le faceți.


Horoscop 30 martie 2020, Taur:

A fi agresiv(ă) nu este același lucru cu a fi nepoliticos(asă), așa că nu ezitați să-i trageți la răspundere pe cei(le) care simțiți că, astăzi, vă trag în jos. Aveți abilitatea necesară de a lansa o provocare fără ca aceasta să fie considerată o insultă. Aveți încredere în voi, pentru că asta trebuie ca să treceți cu bine de orice blocaj. În schimb, oamenii au nevoie să fie avertizați că nu aveți dispoziția necesară ca ei să vă stea tot timpul în cale.


Horoscop 30 martie 2020, Gemeni:

Pentru Gemeni este un moment bun să îmbrățișeze gândurile pozitive. Există multă energie pozitivă în aer și trebuie doar să vă încărcați cu ea. Astfel ajungeți să oferiți câte o mână de ajutor în stânga și în dreapta, iar aceste acțiuni vă fac ziua mai bună. Evitați gândirea negativă și astfel dorințele voastre au mari șanse să prindă viață. La sfârșitul zilei, când trageți linie, ideal ar fi să vă mulțumiți cu ceea ce ați obținut.


Horoscop 30 martie 2020, Rac:

Racii au partea astăzi de o zi extrem de încărcată. Aveți multe activități în plan, iar o parte dintre acestea includ decizii luate într-o fracțiune de secundă și multe surprize. Intensitatea evenimentelor s-ar putea să-și spună cuvântul, iar pe finalul zilei, Racii să se simtă din punct de vedere fizic. Însă nu există balsam mai bun pentru răni decât o seară liniștită petrecută în compania persoanei iubite.


Horoscop 30 martie 2020, Leu:

Nativii(ele) din Leu manifestă o curiozitate ieșită din comun, despre viața altei persoane, iar asta s-ar putea să nu vă aducă beneficii, dacă interesul dumneavoastră în acea persoană nu este de natură romantică. Nimănui nu-i place ca altcineva să-și bage nasul în viața sa, doar de curiozitate, așa că aveți nevoie de un scop foarte precis. În plus, încrederea nativă pe care o aveți vă ajută foarte mult în demersurile personale.


Horoscop 30 martie 2020, Fecioară:

Fecioara încearcă să convingă pe cineva să fie de acord cu ea, însă amintiți-vă că oamenilor le place să aibă propriile convingeri și nu să le fie impuse. Nu le place să se simtă forțați. Evitați să fiți combativ(ă), arătându-le că puteți vedea lucrurile din perspectiva lor. Dacă ei cred cu adevărat că acționați în interesul lor, vor avea încredere mai multă și vă vor asculta mai mult.


Horoscop 30 martie 2020, Balanţă:

Balanța este într-o evaluare a relațiilor tale în acest moment și este posibil ca acest accent să te ajute să depășești un obstacol major în viața personală, dar nu este momentul să renunți la o persoană și să presupui că asta va rezolva totul. Mai ai ceva de făcut, așa că nu te grăbi să iei decizii care în loc să te ajute, te pun în mai mare dificultate.


Horoscop 30 martie 2020, Scorpion:

Scorpionul are nevoie de o mare cantitate de energie, de care ai nevoie pentru a evita un conflict. Dacă începe o ceartă în casă sau se produce vreun conflict verbal la muncă, trebuie doar să vă opriți și să încercați să vă calmați. S-ar putea să nu fie altceva decât un episod amuzant despre care poți vorbi mai târziu cu prietenii(ele). Încercați doar să gândiți cea mai bună situație. Și chiar dacă lucrurile ajung să nu meargă foarte bine, nu vă faceți griji. Atât timp cât nu vă implicați în lucruri care nu vă privesc, totul va fi bine.


Horoscop 30 martie 2020, Săgetător:

Toate tipurile de oameni diferiți ar putea fi atrași de tine astăzi, unii care vă încântă, unii care vă surprind și unii care chiar vă pot enerva. Dar o popularitate imensă este de așteptat atunci când ai la fel de mult farmec și strălucire cum ai tu astăzi! Simpla ta prezență oferă plăcere celorlalți oameni, așa că nu fiți surprinși(se) dacă sunteți urmăriți(te) de cei(le) din jur.


Horoscop 30 martie 2020, Capricorn:

Dumneavoastră și un/o prieten(ă) aveți o apreciere reciprocă în ultima vreme, amintindu-vă cât de minunați(te) sunteți și vă depășiți unul(a) pe celălalt(alaltă) în complimente. Ele îți hrănesc ego-ul, îl hrănești pe al lui/ei și nu trebuie să îți faci griji dacă un/o prieten(ă) este gelos(asă) pe tine! Văzând cât de mândru(ă) este, te va ajuta să abordezi acele provocări dure din viața ta.


Horoscop 30 martie 2020, Vărsător:

Puternica carismă magnetică a cuiva te poate captiva astăzi, dar ai grijă să nu te distragă de la recunoașterea altruismului lui/ei! Puteți învăța o mulțime de lucruri de la această persoană și ar trebui să o lăsați să vă inspire, pentru a vă implica mai mult în propriile voastre fapte. Vei ieși dintr-o fază foarte interiorizată și acum ești gata să îți împărtășești timpul și ideile cu alții(tele). Să te simți mai conectat(ă) cu alte persoane este important acum, așa că ia în considerare voluntariatul.


Horoscop 30 martie 2020, Peşti:

Dacă sunteți confuz(ă) cu privire la o decizie mare, trebuie să obțineți mai multe informații. Este foarte simplu. Este nevoie de soare pentru a topi ceața și este nevoie de detalii pentru a face imaginea pe care o privești mai clară. Faceți tot ce aveți de făcut pentru a înțelege mai bine opțiunile care vă stau înainte. Puneți întrebările corecte tuturor oamenilor potriviți. Faceți un grafic. Sortează lucrurile în ordine alfabetică. Faceți tot ce trebuie pentru a ști acest lucru.
 

Horoscopul banilor și al carierei, 30 martie - 5 aprilie 2020

 
Horoscopul banilor și al carierei, 30 martie - 5 aprilie 2020


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Berbec:

În 30 martie ajunge Marte în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, iar Venus intră în 3 aprilie în casa comunicării. Aceste două planete fac echipă bună împreună și se asigură că poți jongla cu mai multe sarcini profesionale în această perioadă, dar și că te descurci în diverse contexte care presupun interacțiuni sociale la serviciu. Deși circumstanțele nu-s favorabile, te descurci în mod remarcabil.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Taur:

Marte popsește în 30 martie în casa carierei, iar Venus ajunge în 3 aprilie în casa banilor, ceea ce arată că în plan profesional ești asertiv(ă) și vrei să te impui în această perioadă, iar din punct de vedere financiar culegi roadele faptului că ești bine înfipt(ă) și adaptat(ă) la circumstanțele actuale. Reperezi la timp și acționezi hotărât în direcția oportunităților financiare întâmpinate.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Gemeni:

Ar fi o idee bună, de exemplu, să citești mai mult în aceste zile, să faci simulări de diverse situații profesionale sau să participi la un curs online. Vei vedea ce bine îți va prinde că ai utilizat cu folos timpul liber de care ai dispus acum.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Rac:

Marte poposește în 30 martie în casa banilor și a bunurilor deținute și/sau câștigate în asociere cu partenerul(a) de viață, ceea ce ți-ar putea imprima unele obiceiuri de consum dezordonate și o pornire către cheltuieli care nu îți sunt neapărat familiare. Consultă-te cu cel(a) drag(ă) înainte să faci achiziții. El(a) te va ajuta să te moderezi dacă este cazul și să găsești cele mai bune oferte disponibile.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Leu:

Marte ajunge în 30 martie în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, iar Venus își face apariția în 3 aprilie în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor. Chiar dacă această perioadă pe care o trăim nu este una prielnică întâlnirilor de afaceri, poți lega relații cu potențial lucrativ foarte mare prin alte mijloace. Trebuie doar să fii deschis(ă) la alte metode de a conlucra cu ceilalți(lelalte).


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Fecioară:

Marte ajunge în 30 martie în casa muncii din astrograma ta solară, iar în 3 aprilie își face apariția în sectorul profesional Venus. Cele două planete își dau mâna și îți conferă săptămâna aceasta mult spor și randament în tot ceea ce decizi să întreprinzi pe plan profesional. În plus, faptul că te deschid la nou te ajută să descoperi mijloace prin care poți să îți faci treaba la standardele obișnuite.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Balanţă:

În zilele de 31 martie și 1 aprilie, Luna traversează casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, moment numai bun să te concentrezi asupra lor în prima parte a acestei săptămâni. Vezi cum anume au fost afectate de contextul actual și încearcă să găsești cele mai bune metode prin care să gestionezi eventualele pierderi sau posibilii pași înapoi care au avut loc din motive obiective.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Scorpion:

Venus este cea care atrage atenția asupra finanțelor și/sau a bunurilor pe care le deții și/sau le-ai câștigat prin intermediul relației cu partenerul(a) de viață și/sau de afaceri. Ea îndeamnă la mai multă comunicare și cooperare pe tema finanțelor la comun sau a elementelor de patrimoniu care vă vizează pe toți(ate). S-ar putea ca împreună să valorificați/suplimentați o parte din aceste resurse.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Săgetător:

Marte ajunge în 30 martie în casa comunicării din horoscopul tău general, iar din 3 aprilie încolo, Venus se deplasează prin cea a parteneriatelor. Așadar, accentul cade puternic pe conlucrarea cu ceilalți(lelalte) în această perioadă. Se recomandă totuși să iei în calcul metode mai noi de a colabora cu ceilalți(lelalte) care nu implică neapărat să vă vedeți prea des. În felul acesta, veți fi în siguranță.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Capricorn:

Dar casa în care ajunge Venus în 3 aprilie mai este asociată și muncii, iar în 30 martie poposește și Marte în casa banilor, indiciu că nu te lași din punct de vedere profesional. Dai dovadă de un spor destul de ridicat și urmărești orice oportunitate de a câștiga în plus ori de a-ți valorifica economiile. Acest lucru te ajută să îți faci provizii financiare și mai mari care îți oferă senzația de stabilitate.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Vărsător:

Marte te ajută să dai dovadă de mai multă asertivitate în plan profesional, dar mai ales în raport cu persoanele cu care colaborezi sau cu care ești în competiție. Vremurile pe care le trăim acum te provoacă să găsești alte metode de a te promova și de a-ți arăta atuurile în plan profesional. Trebuie să ții pasul cu vremurile și să te adaptezi din mers la ele.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Peşti:

La începutul și la sfârşitul acestei săptămâni ar putea apărea unele schimbări în raport cu proiectele de grup și planurile de viitor în care ești implicat(ă) și/sau pe care le derulezi în această perioadă. Ești nevoit(ă) poate să le pui în așteptare, să renunți la unele obiective sau să le modifici drastic pentru a minimiza șansa de eșec sau cheltuielile pe care le solicită.
 

Recomandarea zilei de 29 martie 2020

 
Recomandarea zilei de 29 martie 2020


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să zâmbească de dimineaţă, deoarece doar aşa vor putea trece peste fiecare piedică a acestei zile. Chiar dacă uneori viaţa nu este neapărat ușoară, aceasta este frumoasă şi trebuie trăită la intensitate maximă.


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Taur:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) de aştrii să ofere mai multă încredere persoanelor din jurul lor, deoarece s-ar putea să tragă concluzii pripite şi să regrete mai târziu. Chiar dacă niciodată nu este bine să ne avântăm fără a ne lua măsuri de precauție, Taurii exagerează şi uită să aprecieze pe deplin oamenii care merită cu adevărat grija, atenţia şi încrederea lor.


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Gemeni:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) ca astăzi să gătească în propria bucătărie şi să renunţe la mesele în oraş alături de prieteni(e). Este mult mai sănătos să gătească acasă şi să folosească ingrediente cât mai naturale, deoarece nu se ştie niciodată ce ascunde un preparat servit în oraş.


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Rac:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să se apuce de treabă şi să nu mai amâne ceea ce au de făcut. Chiar dacă pană la urmă aceştia(stea) ies la lumină din orice problemă în care s-ar afla, este bine să nu mai lase totul pe ultima sută de metri şi să se responsabilizeze.


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Leu:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să se odihnească şi să îşi rezerve întreaga zi pentru filme şi popcorn. Deşi pare plictisitor pentru alte persoane, Leii au nevoie de mai multă odihnă şi de momente petrecute în compania propriei persoane.


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să îşi schimbe stilul de viaţă şi să înceapă totul prin stabilirea unor ore fixe la care să ia masa. Acesta va fi primul pas spre o remodelare corporală de vis, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Balanţă:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să meargă la o plimbare pentru a mai face puţină mişcare. Deoarece Balanţele au un program foarte încărcat, nu mai au timp de sală şi de programe de slăbit.


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Scorpion:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să nu se mai grăbească în a trage concluzii şi să aibă mai multă răbdare. Concluziile trase în momente tensionate nu sunt neapărat şi cele mai bune, de aceea este nevoie de o stăpânire de sine mult mai puternică şi de o schimbare a propriului comportament impulsiv, care de cele mai multe ori rănește persoanele din jurul lor.


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Săgetător:

Fiind firi mai sensibile, este indicat ca nativii(ele) acestei zodii să prevină o răceală decât să ajungă în punctul în care vor fi nevoiți(te) să dea banii pe pastile şi să se plimbe pe la diferite cabinete medicale.


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să fie mai darnici(e) şi să nu uite de unde au plecat. Pentru că acum sunt realizați, Capricornii au tendinţa de a călca pe oameni, uitând că, la rândul lor, au fost ajutați de oamenii cu inimă mare şi nu au fost lăsaţi singuri.


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Vărsător:

Vărsătorii simt nevoia să se detașeze de toți factorii de stres care-i înconjoară, indiferent că aceștia sunt legați de activități casnice ori profesionale.


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Peşti:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să finalizeze cât mai curând proiectele pe care le au de făcut, deoarece există şansa să trebuiască să le trimită înainte de termenul stabilit iniţial. 

Horoscopul sănătății, 30 martie - 5 aprilie 2020

 
Horoscopul sănătății, 30 martie - 5 aprilie 2020


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Berbec:

În weekend, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu că sistemul tău imunitar ar putea să nu funcționeze la parametrii obișnuiți atunci. Bine ar fi așadar să asculți de sfatul specialiștilor și să nu ieși din casă în acest sfârșit de săptămână. Dedică mai mult timp odihnei sau activităților alături de cei(le) cu care împarți casa.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Taur:

În cursul sau în preajma zilei de 31 martie, vei simți influența conjuncției dintre Marte și Jupiter în casa filozofiei tale de viață. Pe fundalul astral creat de acest aspect, se prea poate să nu fii într-o formă prea bună. Acest lucru este cauzat de evenimentele cu impact emoțional puternic prin care treci în această perioadă. Încearcă să nu te panichezi fără rost și să îți strici dispoziția.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Gemeni:

Marte poposește în 30 martie în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să fie o veste bună pentru tine în această perioadă. Ce-i drept, acest sector mai patronează și călătoriile la distanțe mari, dar ferește-te de ele în aceste săptămâni. Mai bine bucură-te de lucrurile mărunte și de dispoziția ta optimistă. Privește cu multă încredere către viitor.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Rac:

Venus ajunge în 3 aprilie în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea face să îți fugă mintea la un/o fost(ă) partener(ă) sau la o mai veche poveste de iubire. Gândește-te că se poate ca acest fapt să se datoreze timpului mai mult pe care îl ai la dispoziție acum sau faptului că se induce panică din toate părțile. Ce-i trecut, e bun trecut, nu uita deloc asta.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Leu:

În zilele de 31 martie și 1 aprilie, Luna traversează casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care se arată că la mijlocul acestei săptămâni nivelul tău de sensibilitate va fi mai ridicat decât de obicei. În consecință, există posibilitatea să te lezezi foarte ușor ori să interpretezi greșit anumite vorbe sau gesturi. Încearcă să le treci prin filtrul rațiunii înainte.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Fecioară:

În intervalul cuprins între zilele de 2 și 4 aprilie, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul tău general. Acest tranzit, care coincide cu majoritatea zilelor de weekend, ar putea face destul de dificil(ă) pentru tine procesarea lor. Mai exact, s-ar putea să îți lipsească viața socială, cu toate că ești genul de persoană care nu tolerează tocmai greu această perioadă.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Balanţă:

Venus ajunge în 3 aprilie în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, ceea ce te poate ajuta să traversezi mai ușor această perioadă dificilă. Profiți de timpul pe care îl ai la dispoziție pentru a citi, de plăcere dar și din domeniul tău de activitate, explorezi cursuri virtuale și faci călătorii digitale pe tărâmuri și în muzee care îți hrănesc spiritul și intelectul.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Scorpion:

Venus ajunge în 30 martie într-una dintre cele mai importante case asociate vieții de cuplu, iar rolul ei este acela de a te ajuta să îți ajustezi atitudinea în raport cu persoana dragă, dar mai ales în legătură cu complexitășile vieții de cuplu. Vezi dacă nu cumva ai tendința să iei anumite lucruri prea personal. Încearcă să rămâi cerebral(ă) și să vezi și de echilibrul tău emoțional.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Săgetător:

Aștrii nu îți atrag atenția săptămâna aceasta asupra acestui sector de viață, dar acest lucru nu ar trebui să te facă să crezi că poți fi neglijent(ă) în această perioadă cu ritualul tău de îngrijire. După cum bine știi, trăim niște vremuri în care este foarte important să îți iei măsuri de precauție pentru a-ți proteja ție sănătatea și pentru a avea grijă de bunăstarea celor din jurul tău.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Capricorn:

Cu Venus în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, este de înțeles dacă săptămâna aceasta dedici mai mult timp informării cu privire la cele mai bune măsuri de prevenție împotriva amenințărilor care pândesc la orice colț în această perioadă. Important este să îți iei datele de la surse de încredere, oficiale, astfel încât să nu te alegi cu și să nu semeni panică la rândul tău.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Vărsător:

Marte ajunge în 30 martie în semnul nașterii tale, oferindu-ți mai multă energie și un tonus mental de invidiat. Totuși, nu ar fi cazul să îți supralicitezi forțele. Trebuie să fii mai atent(ă) cum îți dozezi energia, astfel încât să nu o irosești pe activități care nu îți vor aduce nici beneficii materiale, dar nici satisfacții sufletești. Dă dovadă de moderație și echilibru în toate.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Peşti:

Marte poposește în 30 martie în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ar putea (re)veni în actualitate situații și evenimente ori chiar oameni care nu te-au făcut să te simți bine în trecut. Renasc așadar frici și frustrări care devin, pe fundalul acestui tranzit, mai puternice ca oricând. Încearcă să lupți contra lor pentru a le învinge.
 

Horoscopul zilei de duminică, 29 martie 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 29 martie 2020


Horoscop 29 martie 2020, Berbec:

Ambiția este o forță pozitivă și puternică, dar riscă să le dea viața peste cap nativilor(elor) din zodia Berbec. Unele lucruri nu pot fi schimbate indiferent de efortul depus. Încearcă să iei un răgaz și să te detașezi preț de câteva clipe de toate agitația. Privește lucrurile în ansamblu și stabilește clar prioritățile pentru viitor. Când situația va reveni la normal vei avea posibilitate sa îți duci visele la îndeplinire.


Horoscop 29 martie 2020, Taur:

Taurii trebuie să păstreze o atitudine optimistă, chiar dacă veștile rele vin din toate părțile. În fiecare problemă există o mică oportunitate, ține doar de tine să o găsești și să profiți de ea. Ai grijă de propria sănătate și nu uita să îi/le încurajezi pe cei(le) dragi, câteva cuvinte pot reda speranța chiar și în cele mai negre situații.


Horoscop 29 martie 2020, Gemeni:

Gemenii ar putea descoperi că singurătatea este chiar un avantaj, mai ales dacă nu se lasă copleșiți de emoții. Departe de agitație dorințe și aspirații trecute pe plan secund, în rutina de zi cu zi, au acum ocazia de a veni din nou în prim plan. Dă frâu liber imaginației și fă lucrurile pas cu pas, chiar dacă simți că le vrei pe toate din prima zi. Drumul este mai important și mai frumos decât scopul în sine.


Horoscop 29 martie 2020, Rac:

Înainte de a încerca să schimbe lumea, Racii ar face bine să își pună micile obiceiuri în ordine. Un program bine stabilit, mese sănătoase și puțină activitate fizică, în confortul propriei locuințe, sunt fundația pe care se construiește totul. În perioade intense din punct de vedere emoțional o rutină sănătoasă este un aliat de neprețuit.


Horoscop 29 martie 2020, Leu:

Nativii(ele) din Leu găsesc astăzi numeroase lucruri pozitive, chiar și atunci când nu aveți o dispoziție foarte bună. Aceste aspecte vă încurajează în activitățile pe care le desfășurați și s-ar putea chiar să vă fie de folos pe viitor. Însă, având în vedere că aceste semnale pozitive vin chiar de la cei(le) din jurul dumneavoastră, este foarte important să le acordați acestor persoane o atenție deosebită și ajutor, atunci când vor avea nevoie.


Horoscop 29 martie 2020, Fecioară:

Fecioara își va da seama că cineva din anturajul său obține ceea ce își dorește apelând la partea sa analitică, însă își arogă toate meritele, lăudându-se în fața altor persoane cu mintea sa ascuțită, când, de fapt, tu eşti adevăratul(a) strateg(ă). Nu e tocmai indicat să reacționezi public la aceste lucruri, mai bine discuţi cu persoana respectivă în privat.


Horoscop 29 martie 2020, Balanţă:

Balanța își face unele probleme azi despre vârsta sau aspectul său fizic. Este un lucru foarte bun să-ți analizezi starea de sănătate și să iei măsuri, dacă unele aspecte te nemulțumesc. Nu e cazul să privești cu negativism aceste lucruri, pentru că o grijă în plus față de tine nu îți poate face decât bine.


Horoscop 29 martie 2020, Scorpion:

Scorpionul se lansează într-o afacere care poate fi profitabilă, însă doar dacă se înconjoară cu oameni care vor să facă performanță. Fiți atenți(te) la modul în care abordați situația și încercați să nu lăsați emoțiile să vă conducă. Un cuvânt bine plasat la momentul potrivit va însemna mai mult decât orice. Dacă îți folosești mintea, vei obține mai multe, în loc să excluzi din start orice variante.


Horoscop 29 martie 2020, Săgetător:

Armonia există în mai multe locuri, nu doar în ​​cântece și oriunde apare, este frumoasă. Mai multe voci care cântă aceeași melodie sunt mult mai frumoase atunci când una sau două dintre aceste voci cântă note diferite. Pur și simplu, a spune că toată lumea spune exact același lucru în același ton nu este suficient și tu recunoşti asta. Dacă încurajezi astăzi individualitatea, poți fi o parte din ceva frumos și memorabil.


Horoscop 29 martie 2020, Capricorn:

Ați putea face o mulțime de conexiuni astăzi și fiecare dintre ele ar putea să planteze o sămânță în viața voastră. Există un potențial puternic pentru o nouă oportunitate de carieră, deși poate dura săptămâni, dacă nu chiar luni, pentru a rodi. Persoana care vă place cel mai mult ar putea deveni mult mai prietenoasă, dar este posibil să nu fie din motivul pentru care credeți. Este important să vă lăsați natura să vă îndrume astăzi, deoarece vă va ajuta să știți cu cine trebuie să vă întâlniți cel mai mult și să vă asigurați că sunteți prezentat(ă).


Horoscop 29 martie 2020, Vărsător:

Privește cu sinceritate lumea din jurul tău și vezi adevărul legat de unde ești tu. Să vezi suferința altora poate să fie dureros, dar compasiunea va fi cea care învinge. Ești inspirat(ă) să faci ceva. Inima ta te va împinge să te implici în a-ți ajuta comunitatea să devină un loc mai sigur, mai primitor și să nu fii surprins(ă) dacă te întâlnești cu un spirit înrudit în mijlocul acestui val de altruism.


Horoscop 29 martie 2020, Peşti:

Un amestec nevinovat între câțiva(teva) prieteni(e) se transformă într-un bulgăre care se rostogolește. Dacă nu ești atent(ă), ai putea fi prins(ă) în avalanșă. Fii foarte atent(ă) să nu dai impresia că ai ales de partea cui ești, chiar dacă simți cu tărie că o persoană este nedreptățită. Trebuie să dai impresia de obiectivitate, chiar dacă nu te simți obiectiv(ă).
 

Recomandarea zilei de 28 martie 2020

 
Recomandarea zilei de 28 martie 2020


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Berbec:

Astăzi ești foarte sensibil(ă) la reacțiile și comentariile celor din jur. Înainte să te superi, asigură-te că ceea ce îți spun ei(le) este adevărat. În fond, nu te pot afecta ceilalți(lelalte) decât dacă îi/le lași tu.


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Taur:

Ești foarte atent(ă) la ceilalți(lelalte) astăzi, mai ales la sentimentele lor. Empatizezi cu toată lumea și toți(ate) vin să îți povestească câte în lună și în stele. Ai grijă să nu te plictisești.


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Gemeni:

Astăzi termini un lucru foarte dificil, un lucru care mult timp ți-a dat bătăi de cap. Felicitări, acum poți să te relaxezi și să te gândești la viitoarele planuri.


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Rac:

Ești pus față în față cu o situație mai puțin plăcută și reacționezi impulsiv. Nu te enerva, nu plânge, încearcă să fii cât de calm(ă) poți. Va trece și asta.


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Leu:

Ai un vis măreț, dar în ultima perioadă întâmpini multe obstacole. Ai grijă, nu renunța la ceea ce îți dorești, acestea sunt doar încercări.


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Fecioară:

Întâmpini niște situații dificile în relația cu persoana iubită. Te sfătuim să rezolvi aceste mici probleme cu calm și înțelepciune. Așa este cel mai bine pentru amândoi.


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Balanţă:

Fie că aștepți musafiri(e), fie că te bucură vremea, vrei să faci cât mai multă curățenie astăzi. Arunci, sortezi, așezi – ești pus(ă) pe fapte mari. Ai grijă însă să arunci doar ce este al tău, ceilalți(lelalte) nu ar fi prea bucuroși(ase) dacă nu și-ar găsi lucrurile de care au nevoie.


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Scorpion:

Ți se pare doar ție sau colega ta nouă de muncă este foarte amuzantă, urmărește aceleași seriale ca tine și mai și iubește cafeaua? Ți se aprind călcâiele după ea. Ai grijă însă să nu te îndrăgostești prea repede, fii sigur că merită astfel va trebui să îți aduni din nou inima de pe jos.


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Săgetător:

Îți e dragă familia ta, normal, dar uneori, când te afli în mijlocul atâtor oameni, te simți copleșit(ă). Dacă te mai și analizează și te întreabă foarte multe lucruri, nu îți mai place deloc. Te sfătuim să pui niște limite, dar într-o manieră prietenoasă. Poate așa o vor lăsa mai moale.


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Capricorn:

La locul de muncă s-ar putea să primești numai cuvinte de laudă. În sfârșit, munca ta este apreciată. Atenție însă să nu ți se urce la cap aceste laude!


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Vărsător:

Se anunță o sumă importantă de bani pentru tine. Fie că vreo rudă și-a amintit de tine, fie că primești un bonus la locul de muncă, cert este că vei sta bine financiar. Ai grijă să nu cheltui totul în prima zi.


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Peşti:

Este timpul să te întorci acasă. Poate fi vorba de o reuniune de familie sau o ieșire cu niște rude. Du-te și bucură-te de aceste clipe, familia este foarte importantă! 

Recomandarea zilei de 20 martie 2020

 
Recomandarea zilei de 20 martie 2020


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Berbec:

Recomandarea pe care aceşti(ste) nativi(e) îl primesc este să nu uite de unde au plecat. Se anunţă o perioadă foarte prielnică, iar câştigurile îi pot face pe Berbeci să adopte un caracter pe care, de obicei, nu îl au.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Taur:

Aceşti(ste) nativi(e) sunt afătuiţi(te) să se axeze pe sectorul financiar. Ziua de 20 martie reprezintă începutul unei perioade prospere pe plan financiar, lucru ce se va întâmpla doar dacă Taurii se vor axa 100%.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Gemeni:

Aceşti(ste) nativi(e) sunt îndrumaţi(te) să îşi facă noi prieteni(e). Vechile relaţii de prietenie se vor dovedi a nu fi chiar ceea ce pare şi vor avea foarte mult de suferit din această cauză.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Rac:

Pentru aceşti(ste) nativi(e), recomandarea zilei de astăzi este să îşi recunoască greşelile. Dacă nu vor ca lucrurile să se înrăutăţească sau să degenereze ori să piardă oameni dragi, să îndepărteze oamenii care le sunt alături.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Leu:

Sfatul pe care aceşti(ste) nativi(e) îl primesc astăzi este să îşi îmbrăţişeze latura creativă. Au nevoie de acest lucru în această perioadă şi, dacă o vor face, vor avea foarte mult de câştigat. Locul de muncă le cere să facă acest lucru şi vor da randament.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Fecioară:

Aceşti(ste) nativi(e) sunt sfătuiţi(te) să iasă din zona lor de confort. Pentru a evolua pe mai multe planuri, Fecioarele trebuie să îşi depăşească limitele, să evolueze din cât mai multe puncte de vedere.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Balanţă:

Sfatul zilei pe care aceşti(ste) nativi(e) îl primesc astăzi este să aibă mai multă încredere în ei(le). Balanţele sunt în stare de foarte multe lucruri, dar aceste întâmplări ţin doar de ele şi de ceea ce sunt dispuse să facă.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Scorpion:

Pentru ziua de astăzi, aceşti(ste) nativi(e) sunt sfătuiţi(te) să se implice trup şi suflet în ceea ce vor să facă, să dea totul. Dacă Scorpionii se vor implica astăzi trup şi suflet în tot ceea ce vor face, succesul va fi garantat.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Săgetător:

Sfatul pe care ziua de astăzi îl oferă Săgetătorilor este să nu se lase păcăliţi atât de uşor de cei(le) din jur. Au planuri mari pentru ziua de astăzi, dar acestea pot fi date pese cap foarte uşor.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Capricorn:

Pentru ziua de astăzi, aceşti(ste) nativi(e) sunt sfătuiţi(te) să accepte orice provocare care le iese în cale. Ziua de astăzi se anunţă a fi una productivă, dar doar dacă vor accepta propunerile ce vor apărea.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Vărsător:

Aceşti(ste) nativi(e) au trecut printr-o perioadă extraordinar de aglomerată, de grea, foarte multe lucruri s-au întâmplat şi nu prea au reuşit să ţină pasul. Aşadar, sfatul pe care Vărsătorii îl primesc astăzi este să ia o pauză de la îndatoririle zilnice şi să îşi pună ordine în gânduri.


Recomandarea zilei de 20 martie 2020, Peşti:

Peştii sunt sfătuiţi să se hotărască asupra lucrurilor pe care le simt, deoarece nu mai pot amâna acest lucru. Trebuie să îşi pună ordine în sentimente, să spună când acestea nu sunt ceea ce par şi să le exprime atunci când trebuie.