Horoscopul dragostei, 23-29 noiembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 23-29 noiembrie 2020


Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Berbec:

Viața sentimentală a Berbecilor este marcată de o nevoie tot mai mare de libertate. Relația în care sunteţi implicaţi(te) vi se pare mai restrictivă și simţiţi nevoia să vă spuneţi punctul de vedere. Persoanele apropiate vouă vor fi surprinse de cât de direcţi(te) puteți fi. Vă lipsește răbdarea pentru a vă convinge partenerul(a) de cuplu. Aveţi grijă să nu respingeţi din start propunerile sale!


Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Taur:

Între voi și cel(a) pe care îl/o iubiţi se anunță o atmosferă plăcută și încurajatoare în această săptămână. Dacă aveți unele neînţelegeri în cuplu, acestea se vor rezolva doar cu puțin mai multă comunicare și afecțiune. Cu cât sunteți mai pricepuţi(te) să vă vorbiți din suflet, cu atât lucrurile vor sta mai bine între voi. Dacă nu aveţi partener(ă) de cuplu, aştrii vă călăuzesc pașii spre un loc în care se află marea voastră iubire.


Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Gemeni:

Viața sentimentală a Gemenilor este în prim-plan în această săptămână și, probabil, veţi avea numai de câștigat pentru că o puneţi în fruntea intereselor voastre. Sunteţi mai puternici(e), direcţi(te) și vorbăreți(e) decât de obicei și asta doar pentru că aveţi multe de spus și multe mijloace de a vă exprima bine. Veţi obține ceea ce vă doriţi cu o astfel de atitudine!






Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Rac:

Depăşiţi-vă limitele și ţintiţi spre tot ce e mai bun pentru voi! Aştrii sunt generoşi cu Racii și le sporesc șansele de succes. Nu sunteţi singuri(e) la bord și partenerul(a) de viață știe manevra pentru a ajunge în siguranță și a vă transporta într-un loc de vis. Fiţi îndrăzneți(e) și, mai presus de toate, credeţi în voi!


Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Leu:

Situația din prezent provoacă unele răsturnări la nivel emoțional, sunteţi sensibili(e) la schimbări. Cu toate acestea, șansele de cucerire sunt destul de prezente. Nu aşteptaţi ca alte persoane să vină la voi, mergeţi voi în întâmpinarea lor. Înainte de a vă entuziasma despre o persoană, analizaţi și apoi acţionaţi!


Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Fecioară:

Dacă nu aveţi un/o partener(ă) de cuplu, aceasta este cea mai favorabilă perioadă a voastră din an în ceea ce privește cuceririle. Puterea voastră de seducție se află la cote maxime, așadar profitaţi de șarmul vostru pentru a flirta cu cei(le) pe care îi/le placeţi. După o analiză atentă combinată cu multă joacă senzuală, veţi reuși să luaţi cea mai bună decizie pentru voi și fericirea voastră.






Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Balanţă:

Fiţi deschişi(se) spre schimbare, e obligatoriu! Săptămâna este încurajatoare în ceea ce privește oportunitățile și întâlnirile. Luaţi-vă măsuri de precauție pentru a vă consolida viața sentimentală, fără nicio șansă ca greșelile să se repete. O discuție cu o persoană vă înfurie și ajungeţi la concluzii interesante.


Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Scorpion:

Dacă nu aveţi un/o partener(ă) de cuplu, succesul este de partea voastră în această săptămână. Fără eforturi prea mari veţi primi invitații speciale și vi se vor face declarații surprinzătoare. Nimic nu vă stă în cale atunci când vine vorba de cuceriri și faceţi ravagii atunci când vine vorba de se*ul opus. Profitaţi la maximum de această perioadă!


Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Săgetător:

Vestea bună din această săptămână este că veţi fi în lumina reflectoarelor. Persoanele din jurul vostru vor să petreacă timp cu voi și unele dintre ele chiar să vă cucerească. Amintirile din trecut sunt astfel șterse odată pentru totdeauna. Uitați de fostele relații și vă bucuraţi de tot ce trăiţi în prezent.






Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Capricorn:

Dacă relația voastră de dragoste este pusă la încercare, săptămâna aceasta decideţi să îi mai daţi o șansă. Comunicaţi deschis cu partenerul(a) de viață, spuneţi-i ce vă nemulțumește și vedeţi ce se poate face. Cu toate acestea, dacă vă promite că se va schimba, nu credeţi chiar tot ce zice, aţi mai trecut prin asta!


Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Vărsător:

Credeţi că vă puteți permite orice și acţionaţi de parcă aţi fi singuri(e) în lume. Interesul vostru este să vă menţineţi ocupaţi(te), acţionaţi imprevizibil și cu pasiune. Aveţi grijă să nu întreceţi limita! Luptați cu înverșunare pentru libertatea voastră, dar ceea ce credeţi voi că presupune acest lucru nu e același lucru cu ceea ce crede partenerul(a) de viață.


Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Peşti:

Nu rămâneţi blocaţi(te) în zona voastră de confort, ci bucuraţi-vă din plin de fiecare zi din această săptămână plină de dragoste, înțelegeri satisfăcătoare și noi relații. Aveţi numai de câștigat dacă sunteţi dispuşi(se) să experimentaţi situații și lucruri noi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS