Horoscopul banilor, 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 30 noiembrie - 6 decembrie 2020


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2020, Berbec:

Influența lui Marte din această săptămână oferă Berbecului o mare capacitate de regenerare și vindecare. Dacă ai făcut cumva terapie, vei cunoaște rezultatele. Va fi mai bine să eviți resentimentele sau comportamentele autodistructive, să încerci să nu te închizi în tine cu privire la ceea ce ți se întâmplă și să vorbești despre asta. Tot ceea ce ții în tine îți poate cauza neplăceri. Trebuie să te simți cu adevărat motivat(ă) să faci ceea ce ți-ai propus. Va trebui să te concentrezi pe problemele familiale și să obții o atmosferă plăcută și liniștită în jurul tău. Vei avea sprijinul rudelor în ceea ce privește eventualele probleme financiare.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2020, Taur:

Ar trebui să îți folosești optimismul la maximum, mai ales atunci când primești sarcini plictisitoare sau care nu îți plac. Este o săptămână bună pentru a te ocupa de afaceri. Actele de bunătate vor fi mai importante decât cuvintele. Împărtășește orice cu cei dragi și bucurați-vă împreună. Norocul tău depinde de modul în care comunici și de forma de exprimare pe care o folosești. În această săptămână te vei simți confortabil în orice situație. Ar trebui să îți exprimi gândurile și să îți faci cunoscute ideile, deoarece toată lumea te va asculta.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2020, Gemeni:

Săptămâna aceasta vei reuși să faci față tuturor situațiilor cu care te confrunți. Dacă îți planifici totul, îți va fi mai ușor decât dacă începi de la zero. Trebuie să ai grijă de o problemă economică relevantă pentru tine. Cu cât o rezolvi mai repede, cu atât mai bine. Tot ceea ce faci, fă într-un mod calm și fără a te entuziasma prea tare, altfel riști să faci greșeli din cauza grabei.






Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2020, Rac:

Dacă combini generozitatea și banii, poți obține ceea ce îți dorești în această săptămână. Singura condiție este să faci totul cu calm. Ai așteptări mari și inițiative minunate, iar stima de sine crescută te ajută în orice îți propui. Pentru ca lucruri să meargă ca pe roate, trebuie să menții o atmosferă armonioasă cu cei din jurul tău. În ceea ce privește familia, este bine să arăți afecțiune pentru a obține echilibru și consens în toate.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2020, Leu:

Săptămâna aceasta vei fi recompensat(ă) pentru toată munca depusă anterior, deoarece norocul este de partea ta. Vei avea zile fantastice, nu îți va veni să crezi că ți se întâmplă ție asta. Ai încredere în abilitățile tale, iar ingeniozitatea te va ajuta. Vei avea întâlniri profesionale și personale importante. Totul este favorabil pentru tine dacă acționezi cu calm și iubire, deoarece trebuie să ajungi la acorduri și înțelegeri.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2020, Fecioară:

Munca dusă la bun sfârșit îți va oferi liniște sufletească. Poți rezolva totul foarte simplu dacă îți propui. Planifică bine tot ceea ce urmează să faci, deoarece uneori rămân lucruri mici nerezolvate și asta te enervează la culme. Poți termina totul cu calm și fără surprize dacă urmezi acest sfat. De asemenea, va trebui să te concentrezi puțin pe economii, urmează sărbătorile și vei avea nevoie de ceva rezerve.






Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2020, Balanţă:

Îți place echilibrul, mizează pe el. Nu uita că ceea ce dai, aia vei primi. Te afli într-un moment foarte important al carierei. Ai entuziasm și ingeniozitate, așa că ești capabil(ă) să rezolvi problemele de lungă durată. Naturalețea și încrederea că totul va fi bine te vor ajuta să realizezi ceea ce îți dorești. Bucură-te de această zi minunată!


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2020, Scorpion:

Tot ce vei face în această săptămână va atrage atenția celor din jur. Dar... într-un mod pozitiv. Vei acționa simplu și natural și tocmai de aceea vei fi apreciat(ă). Ai o mulțime de cunoștințe acumulate și o vastă experiență de viață, de aceea acționezi atât de corect. Vei avea noroc în ceea ce faci pentru că ai multă încredere în tine. De asemenea, intuiția ta e grozavă și te va ghida în tot ceea ce trebuie să faci.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2020, Săgetător:

Ai toate șansele să te îmbogățești, dar pentru asta trebuie să îți păstrezi buna dispoziție și acea bunătate care te caracterizează. Îi poți ajuta pe cei din jur și îi poți face să se simtă mai fericiți, cât mai curând vei primi toate aceste fapte bune înzecit. S-ar putea să faci o scurtă călătorie în interes personal care te va face să te simți fericit(ă). Gândește-te serios dacă vrei să mergi singur(ă) sau să ai companie, deoarece este foarte important.






Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2020, Capricorn:

Pentru a-ți atinge obiectivele, fii creativ(ă) și determinat(ă). Va trebuie să dedici mai mult timp anumitor chestiuni, dar dacă pui pasiune în tot ce faci, rezultatele vor fi satisfăcătoare. Aștrii te ajută să cântărești totul cu calm și să faci alegerile corecte. Urmează-ți intuiția! Este o săptămână bună pentru a aduce în discuție probleme legate de moștenire, așa că vorbește cu familia și puneți-vă de acord astfel încât totul să meargă excelent.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2020, Vărsător:

Norocul nu te va ocoli dacă reușești să eviți tensiunile. Dacă te comporți așa, totul va ieși bine în această săptămână. La locul de muncă poate fi o perioadă bună pentru tine, dar nu și pentru ceilalți. Fii înțelegător(are) și blândă cu cei din jur. Pune-te în pielea lor, iar apoi îți va veni mai ușor să faci fapte bune.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2020, Peşti:

Calmul tău îi va încânta pe cei din jurul tău în această săptămână. Acum te poți recrea cu adevărat și te poți bucura de orice trăiești. Și, poți face pe toată lumea fericită dacă îi înconjori cu acea bucurie interioară pe care o ai. Generozitatea ta este la cote maxime și vrei să o oferi din abundență celor dragi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS