Horoscopul banilor, 16-22 noiembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 16-22 noiembrie 2020


Horoscop 16-22 noiembrie 2020, Berbec:

Soluția problemelor tale financiare depinde de noroc. Cu toate acestea, tot trebuie să faci un efort și să te ridici din pat în fiecare dimineață pentru a munci. Ai încredere, această situație nu va dura la nesfârșit. În loc să-ți plângi de milă, profită de orice ocazie pentru a câștiga ceva bani în plus.


Horoscop 16-22 noiembrie 2020, Taur:

Vei avea parte de o săptămână fără nori. Un sentiment de pace te învăluie și te vei simți confortabil(ă) cu ceea ce ai. Ai muncit mult pentru a obține ceea ce ai acum și pentru a avea un buget echilibrat, iar astăzi culegi ceea ce ai semănat. Investițiile tale calculate și modul inteligent de trai te-au adus în acest punct. Savurează fiecare secundă a acestei săptămâni!


Horoscop 16-22 noiembrie 2020, Gemeni:

Situația ta financiară nu se va îmbunătăți ca prin minune nici în această săptămână. Va dura puțin mai mult decât te așteptai. În ciuda a tot ce se întâmplă, vei primi vești interesante care te vor umple de optimism. Vei fi surprins(ă) într-un mod pozitiv. Nu îți planifica cheltuieli mari, astfel vei evita neplăcerile. Pentru a-ți face planuri, așteaptă până când contextul este complet favorabil.






Horoscop 16-22 noiembrie 2020, Rac:

Bugetul tău îți permite în mare măsură să îți faci plăcerile. Nu te uita în portofel, deoarece este o săptămână foarte bună din acest punct de vedere. Dacă ai făcut recent unele investiții, vei primi vești bune. Stabilitatea financiară de care te bucuri acum îți permite să-ți faci planuri pe termen lung.


Horoscop 16-22 noiembrie 2020, Leu:

Oamenii care nu au aceleași valori privitoare la bani ca și tine te vor încuraja să cheltuiești prea mult. Din păcate, dacă cedezi, vei regreta toate achizițiile făcute, achiziții care sunt prea scumpe pentru tine. În această săptămână, fă-ți curaj să spui nu! Acest lucru te va face să pari zgârcit(ă), dar, pe de altă parte, te va salva de la sărăcie.


Horoscop 16-22 noiembrie 2020, Fecioară:

Această săptămână este sinonimă cu noutatea. Veniturile cresc și sunt foarte satisfăcătoare, așadar începi să te distrezi. Ai parcurs un drum lung pana să ajungi aici, iar astăzi, datorită eforturilor tale, situația ta financiară este clar stabilizată. Ar putea apărea oportunități noi. Cu un management la fel de impecabil ca până acum, achizițiile și investițiile tale vor da roade.






Horoscop 16-22 noiembrie 2020, Balanţă:

Faptul că ești prea încrezător(are) te determină să îți asumi riscuri financiare în această săptămână. Din păcate, contrar a ceea ce crezi, acest lucru va deveni sursa unor probleme. În această săptămână, deși ești dornic(ă) de răsfăț, fii atent(ă) la ceea ce faci. Înainte de a acționa, gândește-te la viitor, pentru că în acest moment nu există niciun semn că lucrurile vor deveni mai bune în timp.


Horoscop 16-22 noiembrie 2020, Scorpion:

În ceea ce privește situația ta financiară, totul este bine. Se poate spune că ești fericitul(a) câștigător(are) desemnat(ă) de astre din această săptămână. Mai concret, drumul tău se apropie de final, iar finalul promite să fie unul fericit. Îți atingi obiectivele și apar oportunități care nu trebuie ratate. Fii atent(ă) și relaxează-te în același timp!


Horoscop 16-22 noiembrie 2020, Săgetător:

În această săptămână vei putea să începi să achiziționezi o parte din lucrurile pe care le-ai amânat din cauza lipsei de bani. Situația ta financiară se îmbunătățește, iar munca devine mai plăcută datorită faptului că ești răsplătit(ă) așa cum meriți. Lasă deoparte temerile, însă fii chibzuit(ă) în continuare!






Horoscop 16-22 noiembrie 2020, Capricorn:

Întâmpină cu brațele deschise o săptămână bună în ceea ce privește banii. Situația ta financiară revine la normal după o lungă perioadă de timp în care abia ai reușit să te menții pe linia de plutire. Încă de luni începi să scapi de datorii și de obligații. Desigur, dacă te vezi cu buzunarele pline acum nu înseamnă că poți arunca cu banii pe fereastră. Lecțiile din trecut ar trebui să te ajute!


Horoscop 16-22 noiembrie 2020, Vărsător:

Circumstanțele astrale te încurajează să investești generos în bunăstarea familiei tale. Din păcate, pentru a încheia săptămâna fără probleme, va trebui să faci sacrificii. Rezistă influențelor exterioare și păstrează-ți stilul de viață echilibrat ca și până acum.


Horoscop 16-22 noiembrie 2020, Peşti:

Beneficiezi de o anumită prosperitate. Nu se poate spune că e exact ceea ce îți dorești, însă e semn bun. Veniturile și câștigurile tale încep să se observe datorită eforturilor și a muncii tale asidue din ultima perioadă. Contractele, tranzacțiile și negocierile sunt reușite și te apropie de succes. Deci, savurează această atmosferă plăcută!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS