Horoscopul dragostei, 14-20 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 14-20 septembrie 2020


Horoscop 14-20 septembrie 2020, Berbec:

Dacă sunteţi singuri(e), săptămâna aceasta este grozavă pentru voi. Aştrii vă încurajează inițiativele pe plan sentimental și vă rezervă surprize plăcute. Șarmul vostru este cuceritor, sunteţi conştienţi(te) de asta și profitați la maximum de situație. Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relație serioasă, nu apar schimbări importante în această perioadă.


Horoscop 14-20 septembrie 2020, Taur:

Calmul partenerului(ei) de viață naște îndoieli în voi. Amintiţi-vă că acestea sunt doar rezultatul fricilor voastre și nu al realității! Faceţi-vă timp pentru viața voastră sentimentală cu adevărat, nu vă limitaţi la aparențe pentru a judeca calitatea relației în care sunteţi implicaţi(te). Și, nu uitaţi, diferențele dintre voi și persoana iubită sunt surse de îmbogățire și de evoluție.


Horoscop 14-20 septembrie 2020, Gemeni:

Săptămâna aceasta încercaţi să fiţi mai sinceri(e) și mai direcţi(te) în ceea ce privește sentimentele și problemele voastre. Doar dacă procedaţi astfel veţi reuși să faceţi față dificultăților cât mai bine posibil. Trebuie să discutați cu persoana iubită despre direcția și evoluția relației voastre. Într-adevăr, aştrii favorizează cuplurile și formalizarea lor.






Horoscop 14-20 septembrie 2020, Rac:

Cursul lucrurilor se accelerează și se îmbogățește cu detalii care vă captează întreaga atenție. Cuplul și familia vă oferă mari satisfacții, visurile voastre devin realitate sau cel puțin se apropie de ea. Aveţi ocazia să deveniţi indispensabili(e) pentru cel(a) de lângă voi. În cazul în care sunteţi singuri(e), aveţi parte de întâlniri care vă satisfac dorințele.


Horoscop 14-20 septembrie 2020, Leu:

Iubirea pe care o oferiţi este răsplătită pe măsură. Viața voastră sentimentală este frumoasă și împlinită. Puteţi fi mândri(e) de eforturile voastre, dialogul și diplomația din cadrul relației în care sunteţi implicaţi(te), dă roade. Senzualitatea voastră v-ar putea apropia și mai mult de persoana iubită, dar e de și mai mare ajutor în cazul în care sunteţi singuri(e) și dornici(e) de cuceriri.


Horoscop 14-20 septembrie 2020, Fecioară:

Dacă sunteţi singuri(e), prioritatea voastră este să-l/o puneţi pe cel/cea de lângă voi pe primul loc. Acest lucru vă va face să vă simţiţi bine atât pe voi, cât mai ales pe el(a). Aştrii promovează înțelegerea din cuplu. Dacă faceţi parte dintr-o relație la început de drum, veţi face pași mici spre o implicare mai profundă și o uniune mai strânsă.






Horoscop 14-20 septembrie 2020, Balanţă:

Este plăcut să vă lăsaţi purtaţi(te) de val și să profitați de oportunitățile sentimentale care vă apar în cale. Dacă sunteţi singuri(e), săptămâna aceasta este bogată în șanse pentru întâlniri interesante și extrem de instructive. Nu rămâneţi captivi(e) în bula voastră, ci începeţi descoperirea a ceva nou, a evadării.


Horoscop 14-20 septembrie 2020, Scorpion:

Puterea voastră de seducție poate face ravagii în calea voastră. Tuturor celor din jurul vostru le place această stare de spirit, nimeni nu vă poate rezista. Urmează o perioadă foarte benefică pentru voi, întâlnirile sunt fructuoase, viața voastră sentimentală este într-un echilibru perfect. O prietenie veche se poate transforma într-o poveste de iubire.


Horoscop 14-20 septembrie 2020, Săgetător:

Săptămâna aceasta aveţi în plan să iniţiaţi mai multe activități sau momente pasionale și romantice. Persoana iubită este destul de nemulțumită de voi și doar cu eforturi mari veţi putea să-i schimbaţi comportamentul. Trebuie să renunţaţi la o parte din viața voastră profesională pentru a o împăca, scuzele nu vor mai funcționa de această dată!






Horoscop 14-20 septembrie 2020, Capricorn:

Vă bucuraţi de o atmosferă mai plăcută pe plan sentimental în această săptămână. Puteți acționa cu naturalețe, fără să vă simţiţi constrânşi(se) de ceva. Vă eliberaţi de tensiunile nervoase și emoționale și întâlniţi o mulțime de oportunități de iubire.


Horoscop 14-20 septembrie 2020, Vărsător:

Comunicarea din relația voastră este încurajatoare și descoperiţi că voi și persoana iubită aveți multe lucruri în comun. Nu spuneţi nu tentației de a iubi, profitaţi de orice oportunitate, fie că este vorba despre o aventură sau despre o relație serioasă. Nu credeţi în totalitate în jurămintele mari, însă nici nu le ignoraţi din start.


Horoscop 14-20 septembrie 2020, Peşti:

Sunteţi irezistibili(e) și o ştiţi prea bine. Dacă sunteţi singuri(e), aveţi mari șanse să găsiți persoana la care visaţi de când eraţi mici(uţe). Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relație serioasă, pasiunea reînvie. Cu cât vă trăiţi viața mai simplu, cu atât veţi fi mai fericiţi(te).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS