Horoscopul banilor, 7-13 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 7-13 septembrie 2020


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Berbec:

Berbecii trebuie să învețe să îşi gestioneze banii, să fie mai chibzuiţi și mai puțin generoşi. Altfel, nu vor putea să economisească nimic. Dacă li se datorează bani, ar fi bine să îndrăznească să meargă să îi ceară.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Taur:

Taurii vor începe să îşi facă deja planuri mărețe. Nativii(ele) acestei zodii savurează această perioadă de împlinire, care este destul de rară în prezent.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Gemeni:

Gemenii sunt tentaţi să cheltuiască banii înainte ca aceștia să aibă timp să se înmulţească. Deodată, contul lor poate fi gol. Prevenția este cea mai bună soluție, așa că indicat ar fi să îşi păstreze o rezervă!






Horoscop 7-13 septembrie 2020, Rac:

Dorințele Racilor sunt îndeplinite. Veniturile lor sunt în creștere - și atât ei - cât și familia lor se bucură de asta. Contextul este prielnic, ușor-ușor stresul din ultima perioadă dispare și pot respira în sfârșit uşuraţi.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Leu:

Brusc, Leii cheltuie banii fără să-i numere. În această săptămână, e recomandat ca ei să îşi administreze banii și să îşi stabilească un buget de la care să nu se abată. Dacă iau măsuri la timp, vor evita să aibă probleme în viitor.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Fecioară:

Fecioarele îşi pot permite toate acele mici nebunii la care doar visau. Ele nu îşi refuză nimic și se lasă purtate de val, pentru că acum este perioada lor cea mai bună din an.






Horoscop 7-13 septembrie 2020, Balanţă:

Dorința Balanţelor de a îşi face micile plăceri este prezentă şi săptămâna aceasta. Ele şi le pot permite cu ușurință. Nativii(ele) acestei zodii se vor răsfăţa fără regrete sau fără să îşi numere mereu banii.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Scorpion:

Situația Scorpionilor se schimbă și vor aştepta cu nerăbdare ca acest lucru să se întâmple. Îndoielile nu-și mai au locul, este o perioadă favorabilă acestor nativi(e). Înainte de finalul săptămânii, apare o nouă şansă care le va crește veniturile pe termen lung, fără a depune mult efort.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Săgetător:

Se anunță o investiție interesantă și importantă pentru Săgetători. Ar putea fi vorba despre un mijloc de transport sau orice altceva. Aştrii sunt de partea lor și îi încurajează să se concentreze asupra lucrurilor pe care şi le doresc și care le pot ușura viața.






Horoscop 7-13 septembrie 2020, Capricorn:

Capricornii se vor simți confortabil, însă le va fi teamă să nu cheltuie bani peste măsură. Au muncit din greu pentru a obține acest echilibru, iar acum culeg ceea ce au semănat.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Vărsător:

Bugetul Vărsătorilor nu poate fi folosit la infinit, iar cardul lor nu trebuie abuzat pentru a îşi satisface cele mai extravagante dorințe. Ar fi indicat că aceşti(ste) nativi(e) să-şi administreze banii cu prudență.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Peşti:

Peştii au acordat atâta atenție, energie și timp acestui sector de viaţă, încât celelalte planuri ale vieții lor au fost afectate. Nativii(ele) acestei zodii au acum o decădere financiară. Partea bună este că vor realiza care sunt lucrurile importante și vor lua măsuri pentru a îşi îndrepta greșelile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS