Horoscopul banilor, 14-20 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 14-20 septembrie 2020


Horoscop 14-20 septembrie 2020, Berbec:

Deoarece la locul de muncă câştigaţi ceva mai mulți bani, situația voastră financiară tinde să se îmbunătățească considerabil. Construiţi un mic zid și vreţi să ajungeţi să înălţaţi un imperiu. Viața de zi cu zi devine mult mai confortabilă, cercul de prieteni(e), partenerul(a) de cuplu și copiii se bucură mai mult de ea. Sunteţi mândri(e) de ascensiunea voastră și aveţi toate motivele să o faceţi!


Horoscop 14-20 septembrie 2020, Taur:

Nu aţi mai avut de mult timp o perioadă atât de favorabilă din punct de vedere financiar. Vă bucuraţi de creșterea veniturilor și odată cu voi și persoanele dragi. Dacă aţi făcut recent o investiție importantă, veţi primi un sprijin neașteptat. Relaxaţi-vă și bucuraţi-vă de câștigurile voastre. Răsfăţaţi-vă, eforturile voastre merită o recompensă.


Horoscop 14-20 septembrie 2020, Gemeni:

O bună bază financiară vă dă curaj să progresaţi în ceea ce privește unele proiecte personale. Investițiile pe termen lung pot fi interesante și profitabile. Primiţi o surpriză, o sumă de bani la care nu vă așteptați. Viața voastră de zi cu zi se îmbunătățește semnificativ, weekendul promite să fie distractiv.






Horoscop 14-20 septembrie 2020, Rac:

Nu ezitaţi să le povestiţi persoanelor din jur despre planurile pe care le aveţi. Scopul vostru este să faceţi economii la maximum într-un timp record. Această săptămână este încurajatoare pentru inițiativele voastre financiare. Atmosfera se relaxează, fruntea vi se descrețește, stresul dispare treptat, lăsând loc încrederii. Viitorul vostru pare pozitiv în anumite circumstanţe.


Horoscop 14-20 septembrie 2020, Leu:

Săptămâna aceasta este momentul perfect să învăţaţi să vă manevraţi mai eficient banii. Va trebui să fiţi mai puțin cheltuitori(are) cu persoanele din jurul vostru, chiar dacă este vorba de oameni la care ţineţi foarte mult și cărora vă este greu să le refuzaţi ceva. Nu ezitaţi să spuneţi nu!


Horoscop 14-20 septembrie 2020, Fecioară:

Dacă aţi crezut întotdeauna în steaua voastră norocoasă, acum nu mai e nevoie să plecaţi în căutarea ei. Ea este chiar deasupra capului vostru și are grijă de situația voastră financiară. Vă promite mari câștiguri în această săptămână, fie prin muncă, noroc sau o moștenire.






Horoscop 14-20 septembrie 2020, Balanţă:

Zilele acestea, bugetul vostru a ajuns la vârf, oportunitățile sunt prezente. Dacă sunteţi proprietarii(ele) unei afaceri, câștigurile voastre se îmbunătățesc, iar semnele sunt încurajatoare. În restul cazurilor, situația financiară devine stabilă, greutăţile financiare sunt doar o amintire.


Horoscop 14-20 septembrie 2020, Scorpion:

Se poate ca în aceste zile să vă confruntați cu unele situații neprevăzute. Având în vedere calitățile voastre organizatorice, veţi reuși să ţineţi lucrurile sub control. Dacă circumstanțele vă forțează să suportați mai multe cheltuieli pentru casă, achiziții esențiale pentru buna funcționare a gospodăriei, le puteți cere persoanelor din jur puțin ajutor. Există o soluție pentru fiecare problemă.


Horoscop 14-20 septembrie 2020, Săgetător:

Fiţi foarte atenţi(te) când vine vorba de bani și nu acţionaţi riscant. Mergeţi mai departe cu planurile și investițiile voastre, însă nu faceţi niciun pas fără o analiză atentă. De asemenea, nu încercaţi să obţineţi bani folosind manipularea sau alte tehnici neloiale!






Horoscop 14-20 septembrie 2020, Capricorn:

Banii din contul vostru bancar vă oferă o încredere enormă în voi. Proiectele voastre, de asemenea, se îndreptă spre succes. Totul devine posibil odată cu resursele voastre foarte stabile. Viața vă oferă ceea ce aveţi nevoie pentru a fi fericiţi(te)!


Horoscop 14-20 septembrie 2020, Vărsător:

Sunteţi prinşi(se) între cheltuielile necesare și bugetul pentru petrecerea timpului liber în această săptămână. Încercaţi să vă descurcaţi cu toate, însă nu iese totul așa cum vă doriţi. Pentru a evita surprizele neplăcute, nu aveţi altă opţiune decât să faceţi unele economii. Voi decideţi la ce să renunţaţi!


Horoscop 14-20 septembrie 2020, Peşti:

Conturile voastre par să crească, însă aţi face bine să fiţi discreţi(te) cu privire la acest aspect al vieții voastre. În jurul vostru există unele persoane care abia așteaptă să profite de voi. Vestea și mai proastă este că nu vă veţi da seama despre cine e vorba, așadar mai bine tăiaţi răul de la rădăcină.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS