Horoscopul dragostei, 7-13 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 7-13 septembrie 2020


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Berbec:

Berbecii se adaptează unui climat oarecum nesigur care îi obligă să vadă lucrurile diferit, să fie mai disponibili, să asculte mai mult. Nativii(ele) acestei zodii ar trebui să nu trădeze așteptările persoanei pe care o iubesc. Nu le va fi greu pentru că talentul lor pentru improvizație devine un factor norocos în viața lor romantică.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Taur:

Taurii ar trebui să vorbească mai deschis cu persoana dragă lor. Dacă sunt singuri, nu ar trebui să se opună tentației de a iubi și de a se arunca în aventuri nebunești. Jurămintele mari și promisiunile frumoase sunt în centrul atenției.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Gemeni:

Gemenii au parte de supărări, dezamăgiri mai mult sau mai puțin dureroase, iar inima lor este sfărâmată. Bine ar fi să se detașeze de această situație complicată cât de mult pot, concentrându-se pe ceea ce le merge bine în viață, în carieră sau în familie.






Horoscop 7-13 septembrie 2020, Rac:

Racii ar fi bine să profite de conjunctura astrală din această săptămână, pentru că aceasta promovează relațiile, oferind generozitate, complicitate și afecțiune în viața de cuplu. Sigur vor profita de ocazie pentru a face rezoluții comune bune și de a privi spre viitor cu mari speranțe. Comunicarea în doi este mai ușoară, dialogurile fiind productive.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Leu:

Leii vor avea curajul de a se deplasa în direcția dorită în ceea ce privește viața lor sentimentală. Trec peste barierele care i-au intimidat în trecut și circumstanțele îi încurajează să le depăşească, chiar dacă asta înseamnă să îşi asume riscuri.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Fecioară:

Fecioarele sunt irezistibile și profită cât de mult pot de puterea lor de seducție. Dacă sunt singure, nu trebuie să fie rigide cu privire la propunerile care li se fac. Dacă sunt implicate într-o relație serioasă, pasiunea revine în cuplul lor.






Horoscop 7-13 septembrie 2020, Balanţă:

Balanţele speră să găsească un echilibru între viața lor profesională și cea sentimentală, dar încă nu a sosit vremea. Bine ar fi ca aceşti(ste) nativi(e) să nu îşi relaxeze eforturile, să continue să lupte chiar dacă sunt prinşi(se) între dorință și obligație.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Scorpion:

Dacă aceşti nativi(e) sunt singuri(e), norocul e de partea lor și le scot în cale potențiali(e) viitori(are) parteneri(e) de viață. Nu e niciodată prea târziu să găsească pe cineva care este pe măsura așteptărilor lor. Dacă sunt implicaţi(te) într-o relație, indicat ar fi să fugă cât îi/le țin picioarele de singurătatea în doi!


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Săgetător:

Ar trebui ca Săgetătorii să nu se aștepte la o săptămână romantică sau pasională. Ei sunt pregătiţi să flirteze, însă rezultatul nu va fi cel așteptat. Aştrii îi sfătuiesc să se concentreze mai mult pe evaluare, întrebări sau îndoieli emoționale.






Horoscop 7-13 septembrie 2020, Capricorn:

Capricornii îşi redescoperă partenerul(a) de cuplu și se reîndrăgostesc de el(a). Relația lor avea nevoie de asta, altfel se afundau în monotonie. Dacă sunt singuri, vor face complimente, vor flirta și poate se vor şi îndrăgosti.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Vărsător:

Vărsătorii vor evita complicațiile de prisos care ar avea consecințe nefericite pentru viitoarea lor viață sentimentală. Bine ar fi ca nativii(ele) acestei zodii să nu ia decizii finale în această săptămână, dar să se gândească bine la nevoile lor.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Peşti:

În viața sentimentală a Peştilor se va produce o schimbare benefică cuplului din care fac parte. Comunicarea dintre ei și persoana pe care ei o iubesc devine mai ușoară, mai plăcută și mai productivă. Dacă sunt singuri, șarmul lor aparte le poate crea probleme persoanelor care au deja au o relaţie sentimentală!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS