Horoscopul banilor și al carierei, 8-14 iunie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și al carierei, 8-14 iunie 2020


Horoscop 8-14 iunie 2020, Berbec:

Meseria, planurile de viitor și proiectele de grup reprezintă o întâietate pentru tine în prima parte a acestei săptămâni. Lucrurile au început să reintre pe traseul normal, semn că ți-ai reluat, în mare parte, volumul normal de muncă. Cu toate acestea însă, au rămas chestiuni neterminate, de care este important să te ocupi în următoarea perioadă. Altfel, eforturile tale vor fi de prisos.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Taur:

În zilele de 9 și 10, Luna se deplasează prin casa carierei, indiciu că spre mijlocul săptămânii te confrunți cu un volum destul de mare de muncă, ce îți pune la încercare îndemânarea de a pune la punct și de a administra o serie de responsabilități cu care nu te întâlnești de fiecare dată. Încearcă să fii optimist(ă): dacă ți-au fost încredințate aceste proiecte, înseamnă că superiorii au încredere în tine.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Gemeni:

Din 8 până în 12 iunie, vei avea foarte multe lucruri de rezolvat: trebuie să iei unele decizii financiare cu persoanele cu care derulezi activități profesionale, se cer descurcate ițele unor probleme birocratice ori trebuie să te preocupe dacă poți efectua o călătorie. Plutesc multe necunoscute în aer, iar situația este orice numai stabilă nu. Asigură-te că ai un plan de rezervă la care poți apela.






Horoscop 8-14 iunie 2020, Rac:

În zilele de 9 și 10, se poate să existe unele dezbateri importante la nivelul parteneriatului tău de viață și/sau afaceri ori în raport cu clienții(tele) și colaboratorii(arele). Ele vizează, cel mai probabil, niște resurse deja existente sau unele beneficii pe care intenționați să le realizați în viitorul apropiat. În orice caz, adevărul este că trebuie să se ia unele hotărâri, de preferat în urma unor tratative.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Leu:

În zilele de 9 și 10, Luna se mișcă prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, moment numai bun să examinezi starea actuală a relațiilor pe care le ai cu persoanele cu care derulezi activități profesionale. Evaluează, de asemenea și comportamentul tău în raport cu ei(le), mai ales dacă ai impresia că nu ai pus pe primul loc în lista ta de priorități obiectivele voastre comune.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Fecioară:

Tot prima parte a săptămânii pare să fie și cea mai aglomerată a acestei săptămâni din punct de vedere profesional. Ori poate că nu diferă prea mult volumul de muncă de cel pe care îl primești de obicei, dar că te scoate din zona de confort, nu îți permite să te folosești doar de tehnicile pe care deja le stăpânești și cu ochii închiși. Iar tot ceea ce te scoate din rutină, îți dă emoții la început.






Horoscop 8-14 iunie 2020, Balanţă:

Ai grijă cum îți socotești rezervele de energie în această săptămână. Aștrii te avertizează că, din 11 până în 13, cresc așteptările și cerințele pentru tine. Acest lucru poate însemna un volum mai mare de lucru, sarcini mai complexe sau doar unele urgențe care s-ar putea totuși să îți strice planurile. Caută să nu te îngrijorezi, ci să păstrezi controlul și să te adaptezi la timp.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Scorpion:

Aștrii nu formează aspecte tensionate în casele asociate cu munca sau cariera din horoscopul tău general, dar acest lucru nu înseamnă că te poți culca liniștit(ă) pe-o ureche. Mai mult, ar fi indicat să tragi mai tare în următoarea perioadă, mai ales dacă vrei să le readuci aminte superiorilor de progresele făcute în direcția unei promovări sau a unei măriri de salariu înainte de perioada de urgență.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Săgetător:

Ziua de 8 iunie ar putea veni, la persoanele mai norocoase, cu niște șanse de rotunjire a veniturilor și/sau de a face economii. Sau poate clarifici unele probleme, iar acest lucru îți permite să scapi de unele plăți pe care altfel nu le-ai fi putut evitat. În zilele următoare, focalizează-te pe tot ceea ce presupune comunicare la locul de muncă. Aștrii te vor ajuta să îți găsești cuvintele potrivite.






Horoscop 8-14 iunie 2020, Capricorn:

În zilele de 9 și 10, Luna se deplasează prin casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, iar acest lucru te ajută să afli cele mai bune modalități de a economisi și/sau de a te folosi de unele oportunități de suplimentare a veniturilor. Se poate însă ca ele să implice să ieși din zona de confort, să încerci să privești lucrurile dintr-un unghi nou și să le abordezi diferit.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Vărsător:

În zilele de 11 și 12, Luna se deplasează prin casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, indiciu că, în a doua parte a acestei săptămâni, ești satisfăcut de recompensele comportamentului încrezător în forțele proprii de care ai dat dovadă în zilele imediat anterioare. Ajută și faptul că ai făcut unele servicii anumitor persoane, care nu uită și își arată și ele susținerea pentru tine.


Horoscop 8-14 iunie 2020, Peşti:

Zilele de 13 și 14 sunt unele complicate din punct de vedere financiar. Mai exact, ai putea avea pornirea de a cheltui mai mult decât de obicei, mai ales în situația în care bugetul de care dispui atunci nu este cel pe care îl ai în mod normal la sfârșitul săptămânii. Se recomandă așadar să îți stabilești atent mișcările în acest plan. Altfel, ai putea intra în economii.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS