Horoscopul dragostei, 18-24 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 18-24 mai 2020


Horoscop 18-24 mai 2020, Berbec:

Aceeași Lună Nouă din data de 22 vine și ca o oportunitate pentru un nou început cu acei(le) membri(e) ai(le) familiei tale cu care nu te-ai înțeles tocmai bine în această perioadă sau de care te-ai distanțat într-o anumită măsură. Îngroapă securea războiului și încearcă să intri în contact cu ei(le) cândva pe parcursul weekendului. Se vor bucura mult să vadă că nu le porți pică aiurea.


Horoscop 18-24 mai 2020, Taur:

Aștrii nu îți pregătesc săptămâna aceasta evenimente ieșite din comun în plan sentimental sau familial. Energiile cu care operează ele în aceste sectoare sunt armonioase, indiciu că orice plan ți-ai face cu prietenii(ele), persoana iubită sau rudele are șansele de a ieși așa cum ți-ai dorit. Având în vedere că s-au mai relaxat restricțiile de mișcare, o masă în familie, cu apropiații(tele) nu ți-ar strica deloc.


Horoscop 18-24 mai 2020, Gemeni:

Aceeași Lună Nouă din data de 22 își poate face simțită influența și în plan relațional sau social, acolo unde nu se schimbă atitudinea celorlalți(te) față de tine, ci abordarea ta în raport cu ei(le) sau cu unele situații de viață recurente. În orice caz, comunicarea ar trebui să stea la baza relației cu ceilalți(lelalte), mai ales dacă există tendința să vă privați unul pe altul de unele informații de teama unor reacții negative.






Horoscop 18-24 mai 2020, Rac:

Mijlocul săptămânii pune accentul pe viața ta socială, un sector destul de neglijat în ultima vreme din motive obiective. Dacă îți permit regulile de circulație în această perioadă, poate n-ar fi rău să vă vedeți în grupuri mici sau să vă faceți unele planuri cu privire la un viitor mai apropiat. Cu toate că nu e ca pe vremuri, se simte că lucrurile intră într-o oarecare stare de normalitate.


Horoscop 18-24 mai 2020, Leu:

Luna Nouă din 22 își face simțită influența și în viața ta socială, pe care o animă și căreia îi dă un suflu nou în perioada care urmează. E drept că îți lipsește poate felul în care era înainte de această perioadă dificilă, dar pe de altă parte, ești flexibil(ă) și pregătit(ă) să te adaptezi, astfel încât să nu pierzi contactul cu persoanele care contează pentru tine. Relația voastră va avea de câștigat.


Horoscop 18-24 mai 2020, Fecioară:

Climatul din relația de cuplu ar putea fi destul de tensionat la începutul acestei săptămâni, când Luna tranzitează o importantă casă relațională din horoscopul tău general. Bine ar fi să nu aduci în discuție chestiuni financiare care ar putea încinge spiritele. iar dacă simți că clocotește ceva în subteran, caută să inviți la un dialog calm pe această temă. Partenerul(a) va primi bine invitația ta la discuții.






Horoscop 18-24 mai 2020, Balanţă:

Din 18 până în 21, Luna traversează casa relaționale importante din horoscopul tău general, indiciu că nu ar trebui să pierzi din vedere ce se întâmplă pe acest plan. Ai ajuns probabil într-un moment important al relației de cuplu și este nevoie să să te implici mai mult, să îl/o faci pe partener(ă) să vadă că ești aproape de el(a) și că traversați totul, momentele bune dar și mai puțin bune, împreună.


Horoscop 18-24 mai 2020, Scorpion:

Influența Lunii Noi se resimte intens și pe plan sentimental, în sensul că ești mai sensibil(ă) decât de obicei la reacțiile partenerului(ei) și pe fondul noianului de trăiri care se revarsă asupra ta, este foarte posibil să spui sau să faci lucruri pe care ai putea ajunge să le regreți mai devreme sau mai târziu. Încearcă să îți păstrezi calmul și să te uiți în interior înainte să reacționezi impulsiv.


Horoscop 18-24 mai 2020, Săgetător:

Luna Nouă din data de 22 își face simțită influența și pe plan sentimental, acolo unde lucrurile evoluează într-o direcție bună. Există semne conform cărora ai lăsat în trecut unele episoade neplăcute în raport cu partenerul(a) și încerci să te concentrezi pe viitor, pe modul în care relația voastră poate să evolueze pe baza lecțiilor de viață pe care vi le-a predat această perioadă.






Horoscop 18-24 mai 2020, Capricorn:

Din 18 până în 21, reflectorul astral rămâne ațintit asupra vieții de familie, fie că vorbim de rudele apropiate, partener(ă) sau cei(le) mici. Așadar, așteaptă-te la evenimente importante pe aceste planuri, la momente frumoase alături de cei(le) dragi, dar și la unele episoade care fac excepție și te răscolesc destul de puternic. Încearcă să vezi ce se întâmplă mai exact atunci când lucrurile o iau pe panta descendentă.


Horoscop 18-24 mai 2020, Vărsător:

În cazul tău, Luna Nouă din 22 își manifestă influența în felul în care relaționezi cu persoana iubită și/sau copiii. Se întâmplă adesea în viață să spunem multe dar să nu comunicăm, iar acest eveniment astral caută să rezolve tocmai această problemă. Întreabă-i(le) pe cei(le) dragi ce simt, interesează-te de stările lor emoționale și încurajează-i(le) să-ți vorbească dacă simt nevoia.


Horoscop 18-24 mai 2020, Peşti:

Luna Nouă din ziua de 22 se formează în casa familiei din horoscopul tău general, iar rolul ei este acela de a-ți aminti cât de important este să comunici deschis cu cei(le) dragi. Așadar, fie că bănuiești că ar avea ceva pe suflet, fie că vrei doar să afli cum îi/le tratează viața în această perioadă, dă-le un telefon rudelor, scrie-le un e-mail sau chiar vizitează-le dacă respecți măsurile de siguranță.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS