Horoscopul banilor și al carierei, 18-24 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și al carierei, 18-24 mai 2020


Horoscop 18-24 mai 2020, Berbec:

Luna Nouă din data de 22 se manifestă plenar în casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu că a doua parte a acestei săptămâni poate constitui începutul unor discuții importante în vederea legării unei colaborări sau a unui parteneriat. Așadar, așteaptă-te la oferte în acest sens sau gândește-te tu dacă nu cumva ți-ar plăcea să colaborezi cu cineva și propune-i asta.


Horoscop 18-24 mai 2020, Taur:

Luna Nouă din ziua de 22 se formează în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, indiciu că se deschide un capitol nou în plan financiar. Ciulește-ți bine urechile pentru că vei intra în contact în a doua parte a săptămânii cu tot felul de oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor. Trebuie doar să fii atent(ă) să le reperezi la timp.


Horoscop 18-24 mai 2020, Gemeni:

Tot Luna Nouă este și cea care poate comporta efecte importante în plan profesional. Mai exact, ea îți transmite faptul că a sosit momentul să reevaluezi modul în care te raportezi la cei(le) cu care derulezi activități profesionale. S-ar putea ca felul în care comunici să nu conducă întotdeauna la rezultatele dorite în cadrul parteneriatelor și al colaborărilor pe care le ai la serviciu.






Horoscop 18-24 mai 2020, Rac:

În zilele de 18 și 19 mai, Luna se deplasează prin casa carierei din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că în primele două zile ale acestei săptămâni ai putea avea parte de sarcini de serviciu care te supun unor provocări destul de mari. În următoarele două zile, apleacă-te mai mult asupra proiectelor de grup și a planurilor de viitor. Ritmul lor se accelerează și necesită o intervenție din partea ta.


Horoscop 18-24 mai 2020, Leu:

Luna Nouă din 22 se manifestă plenar în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, ceea ce înseamnă că a doua parte a acestei săptămâni aduce un capitol nou în raport cu ele. Mai exact, se schimbă unele lucruri foarte importante, au loc modificări și reglări menite să le ajute să supraviețuiască acestei perioade extrem de grele. Nu va fi ușor, dar beneficiile vor fi pe măsură.


Horoscop 18-24 mai 2020, Fecioară:

Luna Nouă din data de 22 se perfectează în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că a doua parte a acestei săptămâni aduce o schimbare de paradigmă în plan profesional. Ar putea veni cu un volum de muncă schimbat sau cu alte sarcini de lucru decât cele pe care le primești de obicei. Oricare ar fi situația, încearcă să dai dovadă de cât mai mult profesionalism.






Horoscop 18-24 mai 2020, Balanţă:

În ziua de 22 se formează Luna Nouă într-o casă asociată, printre altele și cu călătoriile, studiile ori cu interacțiunile cu instituțiile publice. Este de așteptat așadar ca, în a doua jumătate a acestei săptămâni și până miercurea viitoare, să iei în calcul reprogramarea unor călătorii amânate, posibilitatea înscrierii la unele cursuri de perfecționare sau niște drumuri pe la ghișee.


Horoscop 18-24 mai 2020, Scorpion:

Luna Nouă din ziua de 22 se anunță a fi un eveniment astral important și pentru parteneriatele în care ești implicat(ă). Mai exact, el promite să aducă în discuții chestiuni importante de ordin financiar, aspecte care nu mai pot fi trecute cu vederea. Important este însă modul în care îți transmiți ideile, mai ales dacă este vorba de teme pe marginea cărora se nasc tensiuni cu clienții(tele) și colaboratorii(arele), de exemplu.


Horoscop 18-24 mai 2020, Săgetător:

Luna Nouă din 22 dă tonul unui context astral potrivit pentru a lega colaborări și parteneriate noi, dar și pentru a cultiva relații profesionale deja existente. Caută metode de a-ți fideliza clienții(tele) care ți-au rămas alături în această perioadă, arată-le colaboratorilor(arelor) că îi/le apreciezi și gândește-te cum ai putea atrage alte persoane în proiectele pe care le derulezi în această perioadă.






Horoscop 18-24 mai 2020, Capricorn:

Aceeași Lună Nouă din data de 22 își face simțită influența și în plan profesional, dat fiind că sectorul în care se formează mai este asociat și cu munca. Felul în care comunici și interacțiunea cu ceilalți(lelalte) sunt un aspect important al activităților pe care le întreprinzi în această perioadă la serviciu. Așadar, asigură-te că nu apar probleme și că înăbuși din fașă orice semn de tensiune.


Horoscop 18-24 mai 2020, Vărsător:

Zilele de 18 și 19 stau sub semnul unor discuții importante la locul de muncă. Supuneți poate dezbaterii unor idei și strategii ori derulezi tu, pe cont propriu, unele negocieri cu privire la întemeierea unor parteneriate. În orice caz, cert este că abilitățile tale de comunicare te susțin, dar este la fel de important să îți pregătești un discurs, să analizezi ce contraargumente pot apărea.


Horoscop 18-24 mai 2020, Peşti:

În primele două zile ale acestei săptămâni, Luna se deplasează prin casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce anunță că ar putea apărea unele ocazii de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a unor economii. În următoarele două zile, concentrează-te pe felul în care comunici și asigură-te că nu apar potențiale neînțelegeri între tine și persoanele cu care derulezi activități profesionale.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS