Horoscopul banilor și al carierei, 11-17 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și al carierei, 11-17 mai 2020


Horoscop 11-17 mai 2020, Berbec:

În zilele de 11 și 14 intră Saturn și Jupiter în mers retrograd prin casa carierei și a planurilor de viitor, respectiv a proiectelor de grup din horoscopul tău general. Acest lucru înseamnă că ți se arată o perioadă destul de lungă în care se dorește să îți modifici strategiile pe termen lung pe aceste planuri. Dat fiind că în 13 începe să retrogradeze și Venus în casa intelectului, nu îți va fi lesne.


Horoscop 11-17 mai 2020, Taur:

Schimbarea planurilor tale de viitor și a proiectelor de viitor încurajată de Marte poate avea, de asemenea, o componentă financiară importantă, având în vedere că în data de 12 ajunge Mercur în casa banilor, iar Venus începe să retrogradeze în ziua de 13. Lipsa banilor, pierderea unor sume importante sau alte schimbări de ordin financiar își aduc o contribuție importantă schimbării inițiativelor tale cu bătaie lungă.


Horoscop 11-17 mai 2020, Gemeni:

Din 14 încolo, retrogradarea lui Jupiter atrage atenția asupra faptului că raportul de forțe dintre tine și cei(le) cu care derulezi activități profesionale este unul deficitar, că încă sunt aspecte financiare care constituie cauze importante de discordie între voi. Din 11 începând, începe și Saturn să se miște aparent invers prin casa străinătății și a studiului, indiciu că nu sunt susținute din astral călătoriile și examenele.






Horoscop 11-17 mai 2020, Rac:

Saturn începe în data de 11 să retrogradeze prin casa banilor și/sau a bunurilor câștigate/deținute în asociere cu partenerul(a) de viață și/sau de afaceri, urmând ca în ziua de 14 să îi ia Jupiter exemplul și să facă același lucru, dar prin casa relațiilor. Cei(le) care activează în cadrul parteneriatelor ar putea avea parte așadar de dificultăți în a comunica și a conlucra cu asociații(tele), clienții(tele) și colaboratorii(arele).


Horoscop 11-17 mai 2020, Leu:

Săptămâna aceasta intră planete sau își schimbă direcția de mers prin casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, prin cea a parteneriatelor și a muncii, ceea ce înseamnă că se anunță schimbări pe aceste planuri. Este greu de anticipat în ce direcții o vor apuca aceste sectoare din viața ta, dar cert este că trebuie să te adaptezi din mers pentru a face față schimbărilor.


Horoscop 11-17 mai 2020, Fecioară:

Casa în care începe să retrogradeze Saturn în data de 11 este asociată cu munca, iar din 13 încolo Marte se deplasează prin casa parteneriatelor. Aceste evenimente astrale, împreună cu ingresul lui Mercur în casa carierei și debutul retrogradării lui Venus prin acest sector, fac să aibă loc schimbări mari în plan profesional. Te așteaptă multă muncă, dar și perspectiva unor relații noi, lucrative.






Horoscop 11-17 mai 2020, Balanţă:

În data de 12 ajunge Mercur în casa asociată birocrației și călătoriilor, urmând ca în ziua de 13 să înceapă Venus să se miște în sens aparent invers prin acest sector, iar Marte să își facă intrarea în casa muncii. Se poate spune așadar că te așteaptă o perioadă încărcată la serviciu, în care îți este pusă la încercare experiența și capacitatea de adaptare. Încă nu este momentul potrivit pentru călătorii.


Horoscop 11-17 mai 2020, Scorpion:

În data de 12 ajunge Mercur în casa banilor/bunurilor pe care le-ai câștigat și/sau le deții cu partenerul(a) de viață și/sau afaceri, clienții(tele) ori colaboratorii(arele), urmând să înceapă să retrogradeze prin acest sector din 13 încolo. Aceste evenimente astrale ne transmit faptul că nu îți va fi ușor să ajungi la un consens cu ei(le) în materie de cele mai bune strategii și metode de a vă suplimenta resursele comune.


Horoscop 11-17 mai 2020, Săgetător:

În data de 12 mai, Mercur ajunge în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, iar din 13 încolo, Venus se deplasează în sens aparent invers prin același sector. În ziua de 14 mai, Jupiter începe să retrogradeze prin casa banilor, iar toate acestea împreună sugerează o perioadă în care relațiile profesionale nu sunt cele mai lucrative. Poate că interesele voastre au ajuns să fie divergente și se cer rearmonizate.






Horoscop 11-17 mai 2020, Capricorn:

Saturn se mișcă în sens aparent invers prin casa banilor din data de 11 a lunii. Din 12 începând, Mercur traversează casa muncii, iar Venus începe din ziua de 13 să retrogradeze prin acest sector. Coroborate, efectele acestor planete și-ar putea pune accentul pe situația ta financiară. Dacă ești liber profesionist(ă), te așteaptă o perioadă fără prea multe proiecte, care lasă de dorit și economic.


Horoscop 11-17 mai 2020, Vărsător:

În data de 13 mai, Marte intră în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că cheltuielile tale se măresc începând din a doua parte a acestei săptămâni. Este drept că ar putea apărea și mai multe oportunități de câștig, dar pe de altă parte, se poate ca obiceiurile tale de consum să nu fie aliniate la resursele financiare de care depinzi perioada aceasta.


Horoscop 11-17 mai 2020, Peşti:

În ziua de 14 mai, Jupiter începe să retrogradeze prin casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, ceea ce înseamnă că te așteaptă o perioadă în care inițiativele tale pe termen lung vor înregistra o serie de schimbări destul de importante. De asemenea, se schimbă ceva și la grupul de persoane pe care îl frecventezi pentru că ambițiile voastre încep să nu mai coincidă, să nu se mai întâlnească în același punct.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS