Horoscopul banilor și al carierei, 1-7 iunie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și al carierei, 1-7 iunie 2020


Horoscop 1-7 iunie 2020, Berbec:

Luna Plină din ziua de 5 mai aduce și apogeul unor eforturi intelectuale sau demersuri birocratice pe care le-ai început în ultima perioadă. Este dificil de spus dacă rezultatul va fi cel pe care îl aștepți, dar cert este că lucrurile se lămuresc destul de mult. Pe de altă parte, dacă ai în gând să călătorești în preajma acestui eveniment cosmic, fii atent(ă) și respectă mijloacele de protecție.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Taur:

Luna Nouă din data de 5 se suprapune peste casele finanțelor din astrograma ta solară, indiciu că a doua parte a acestei săptămâni aduce rezultatele politicilor financiare pe care le-ai implementat în această perioadă. Indiferent dacă ai cheltuit bani în exces sau te-ai concentrat pe economisirea lor, cert este nu te ocolesc urmările lor. Vezi ce poți corecta din comportamentul tău de consum.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Gemeni:

Luna Plină din 5 iunie se manifestă plenar în casa parteneriatelor, ceea ce înseamnă că accentul cade zilele acestea pe modul în care te raportezi la persoanele cu care lucrezi – asociați(te), clienți(te), colaboratori(are). Ascultă-le activ propunerile, discutați și încurajează cultivarea unui climat de lucru în care se împart în mod egal atât responsabilitățile, cât și drepturile. În caz contrar, apar dispute pentru putere.






Horoscop 1-7 iunie 2020, Rac:

Casa în care își face simțită influența Luna plină din 5 iunie mai este asociată și cu munca, semn că a doua parte a săptămânii nu va fi deloc una ușor de gestionat în plan profesional. Ba chiar se poate să ai un program încărcat, fapt care te pune în riscul de a comite unele erori profesionale care nu îți stau deloc în caracter.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Leu:

Pentru Lei, zilele de 5 și 6 (dacă lucrează și în weekend sau se ocupă de alte treburi extraprofesionale) ar putea fi deosebit de aglomerate și solicitante. Poate că nu este vorba neapărat de un volum mai mare de muncă ori excepțional în termeni de dificultate, dar cert este că îl percepi ca fiind mai greu decât în mod obișnuit.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Fecioară:

Luna Plină din data de 5 se manifestă plenar în casa opusă pe cercul zodiacal sectorului carierei, dar asta nu denotă că nu îi vei simți influența și pe acest plan. Ba mai mult, s-ar putea crea o tensiune între cele două domenii de viață, mai ales de in 3 încolo. Încearcă să păstrezi un echilibru între ele, să nu îți ignori locul de muncă în favoarea casei sau viceversa.






Horoscop 1-7 iunie 2020, Balanţă:

Luna Plină din ziua de 5 creează o punte de legătură între casele comunicării, ale studiului și deplasărilor din horoscopul tău general, ceea ce poate produce unele probleme la nivelul felului în care se transmite informația între tine și persoanele cu care colaborezi, apar schimbări neprevăzute cu privire la unele călătorii sau unele examene nu se desfășoară așa cum te-ai așteptat.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Scorpion:

Luna Plină din data de 5 interconectează casele finanțelor din horoscopul tău general, semn cum că sectorul banilor ar trebui să fie unul din prioritățile tale în această săptămână, dar mai ales în a doua sa jumătate. Pe de-o parte, se prea poate să apară unele ocazii, dar ține cont de faptul că și plățile pe care le vei face vor fi la un nivel cel puțin similar. Caută să nu te hazardezi.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Săgetător:

Tot Luna Plină este și cea care îți dă mai multă încredere în tine și în ceea ce poți realiza pe plan profesional, dar mai ales în cadrul activităților pe care le derulezi cu ceilalți(lelalte). Dar pe de altă parte, nu este exclus să îți exacerbeze unele tendințe de a-ți impune autoritatea, fapt care poate crea unele neclarități cu privire la modul în care gestionezi interacțiunile cu anumite persoane.






Horoscop 1-7 iunie 2020, Capricorn:

Lună Plină din 5 iunie își face simțită influența și în plan profesional, unde poate crea o atmosferă încordată în a doua parte a săptămânii. Astfel, nu te culca pe-o ureche, din 3 începând, că volumul de muncă ți se va reduce, iar interacțiunile cu colegii(ele) de muncă se vor îmbunătăți pe fundalul apropierii weekendului. Se poate să te streseze destul de mult unele sarcini pe care nu le-ai terminat încă.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Vărsător:

Zilele de 2 și 3 par a fi cele mai dificile la serviciu de săptămâna aceasta. Ba mai mult, pare că și răspunderile tale sunt mai mari, ceea ce ar putea să îți creeze o senzație de presiune și mai mare decât de obicei. În orice caz, nu este vorba de niște provocări care nu pot fi depășite. Până la urmă, dacă dai dovadă de profesionalism, toate lucrurile se vor așeza în favoarea ta.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Peşti:

Luna Plină din data de 5 anunță o săptămână destul de plină, în care va trebui să te deplasezi prin oraș pentru a rezolva tot felul de sarcini. Ori poate că ești legat(ă) tot timpul de telefon sau laptop, în încercarea de a face față tuturor e-mailurilor și telefoanelor pe care le primești în acest interval de timp. Este musai să te organizezi foarte bine pentru a nu pierde nimic din vedere.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS