Horoscopul dragostei, 9-15 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 9-15 martie 2020


Horoscop 9-15 martie 2020, Berbec:

Mercur revine în 10 a lunii la mersul direct prin casa prietenilor(elor) din horoscopul tău general, indiciu că dacă ai avut parte de unele conflicte în raport cu un/o apropiat(ă) sau v-ați distanțat în ultima vreme, pe fondul acestui context astral, se poate putea să reluați contactul sau să vedeți de la ce anume v-ați luat și ce ar fi bine de făcut pentru ca relația voastră de amiciție să evolueze în continuare.


Horoscop 9-15 martie 2020, Taur:

Luna Plină din 9 martie își face simțită plenar influența în casa iubirii și a copiilor(lelor) din horoscopul tău general, motiv pentru care ar fi bine ca săptămâna aceasta să îți faci mai mult timp de calitate pentru cei(le) dragi, cu atât mai mult dacă ai cam neglijat acest aspect în ultima vreme din cauza unor planuri de viitor sau proiecte de grup în care ești implicat(ă).


Horoscop 9-15 martie 2020, Gemeni:

Cu Luna Plină activă energetic în casa familiei, este de așteptat ca relația cu cei(le) dragi să constituie o prioritate pentru tine săptămâna aceasta. Este nevoie de investiții mari de atenție și implicare din partea ta pe acest plan, unde par să aibă loc transformări destul de importante. Încearcă totuși să nu neglijezi ceea ce se întâmplă la serviciu în favoarea evenimentelor de acasă.






Horoscop 9-15 martie 2020, Rac:

În zilele de 10 și 11 martie, Luna se deplasează prin casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care ar fi de dorit să dedici cel puțin o parte din timpul liber de care dispui în acele zile chestiunilor care țin de gospodărie sau care îi/le implică într-o formă sau alta pe cei(le) dragi. S-ar putea să fie nevoie să faci pe împăciuitorul(oarea) la un moment dat. Bazează-te pe rezervele tale de tact și diplomație.


Horoscop 9-15 martie 2020, Leu:

Mercur revine în data de 10 la mersul direct prin casa cuplului din horoscopul tău general, indiciu că dacă ai avut parte de tensiuni cu partenerul(a) în ultima perioadă, acum refaceți armonia pe acest plan. Vă este mai ușor să discutați unul(a) cu celălalt(alaltă), chiar și în legătură cu subiectele pe tema cărora altfel ați fi polemizat. Se cunoaște disponibilitatea pentru dialog.


Horoscop 9-15 martie 2020, Fecioară:

Luna Plină din ziua de 9 îți accentuează șarmul și carisma, dar trebuie să ții cont de faptul că unele persoane ar putea interpreta greșit această infuzie de încredere de sine de care te bucuri în zilele următoare. Se poate chiar să intervină în buna ta înțelegere cu ele, creându-se astfel o atmosferă de conflict între tine și partenerul(a) de viață ori oamenii cu care derulezi afaceri.






Horoscop 9-15 martie 2020, Balanţă:

Mercur se întoarce în data de 10 la mersul direct prin casa iubirii și a copiilor(lelor) din horoscopul tău general, ceea ce sugerează faptul că te înțelegi mai bine cu partenerul(a) de viață și cei(le) mici din această zi încolo. Iar dacă ați avut parte de neînțelegeri în ultima vreme, cu siguranță veți găsi o modalitate de a îndrepta lucrurile și de a lămuri situațiile mai încurcate cu care v-ați confruntat.


Horoscop 9-15 martie 2020, Scorpion:

Luna Plină din 9 martie îți poate face viața destul de grea, în sensul că nu îți va fi ușor să te împarți între planurile care vizează preocupările personale și cele care includ alte persoane și nu doar satisfacția proprie. În plus, din 10 încolo, Mercur se mișcă în sens direct prin casa familiei, indiciu că reușești să comunici mai bine cu cei(le) mai dificili(e) dintre cei(le) dragi ai(le) tăi(ale).


Horoscop 9-15 martie 2020, Săgetător:

Luna Plină riscă să creeze un conflict între viața de familie și carieră. Încearcă să îți împarți timpul echitabil între cele două și să nu aduci la serviciu ceea ce experimentezi acasă și invers. Dar pentru că Mercur revine la mersul direct prin casa comunicării, reușești să întorci în favoarea ta situații ale familiei care au un potențial de conflict.






Horoscop 9-15 martie 2020, Capricorn:

Luna Plină din 9 își poate face simțită influența și în viața ta privată, acolo unde devii mai predispus(ă) decât de obicei la conflicte în raport cu rudele apropiate sau cei(le) de lângă tine în general. Încearcă totuși să lași orgoliul la o parte și să cauți soluții de a ajunge cu ei(le) la un consens. Altfel, s-ar putea să le spui unele lucruri de care nu vei fi tocmai mândru(ă) în viitor.


Horoscop 9-15 martie 2020, Vărsător:

Revenirea lui Mercur la mersul direct prin semnul nașterii tale te ajută, de asemenea, să îți recuperezi șarmul și carisma, astfel încât să performezi mai bine la nivel social și pe scena de întâlniri. Ocaziile de flirt nu vor lipsi dacă ești burlac(ăciță), iar dacă nu ești pregătit(ă) să începi un capitol nou pe acest plan, te bucuri de popularitate în rândul celor din anturajul tău și nu numai.


Horoscop 9-15 martie 2020, Peşti:

Luna Plină din 9 îți poate face energia simțită și în plan relațional, acolo unde s-ar putea să conducă la schimburi acide de replici între tine și perioada iubită. Ceva din comportamentul tău îl/o nemulțumește pe partener(ă) și invers, ceea ce conduce la o atmosferă încărcată din care nu veți reuși să ieșiți neșifonați(te). Încercați să aveți mai multă grijă pentru a nu se mai ajunge la astfel de episoade.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS