Horoscopul dragostei, 30 martie - 5 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 30 martie - 5 aprilie 2020


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Berbec:

Cu toate că este cum este contextul în această perioadă, ingresul lui Marte din 31 martie în casa care este asociată și cu prietenii(ele) îți indică faptul că nu trebuie să îi/le neglijezi în aceste săptămâni. Poate vă va fi greu să ieșiți sau nu prea aveți unde, dar sunt atât de mult metode prin care puteți să vă petreceți timpul împreună. Explorați-le pe toate și cu siguranță vă veți distra pe cinste.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Taur:

În zilele de 2 și 3 aprilie, Luna se deplasează prin casa familiei din horoscopul tău general, moment numai bun să asculți de sfatul specialiștilor(stelor) și să te bucuri de mai mult timp cu cei(le) dragi. Dar cum acel sector simbolizează, întâi de toate, familia de origine, se recomandă să nu iei contactul cu ei(le) decât dacă este absolut necesar. Se încadrează în grupul de risc și le-ai face mai mult bine dacă i-ai suna.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Gemeni:

Venus ajunge în 3 aprilie în semnul nașterii tale, ceea ce te face și mai carismatic(ă) și mai șarmant(ă). Sau mai bine spus, te ajută să îți descoperi potențialul în acest sens. Pe un fundal ca acesta, partenerul(a) descoperă noi fațete ale tale și cu siguranță nu vă veți plictisi unul(a) de altul(a) în această perioadă. În plus, dispoziția jucăușă te ajută să te înțelegi mai bine cu copiii.






Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Rac:

În cursul sau în preajma zilei de 31 martie, ar putea apărea unele tensiuni între tine și partener(ă), indiciu că au existat reproșuri și nemulțumiri care mocneau de mai multă vreme și despre care nu ați discutat pe îndelete până acum. Nu ajută nici faptul că te gândești, din cauza lui Venus, mai des la foste relații și faci comparație sau duci paralele la alte perioade din legătura cu actualul(a) partener(ă).


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Leu:

Se poate să nu te vezi prea mult cu prietenii(ele). În raport cu partenerul(a), te bucuri de timp de calitate, ceea ce (re)pune pe o pistă bună relația voastră. Acum este momentul să vă (re)descoperiți și să aduceți din nou spontaneitatea în cuplu. În felul acesta, veți reuși să ajungeți la un nivel superior pe acest plan.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Fecioară:

În cursul sau în jurul zilei de 31 martie, s-ar putea să stai pe un butoi cu pulbere pe plan sentimental. Mocnesc motive de supărare între tine și partener(ă) și/sau copii, iar faptul că ai evitat să le pui pe tapet atunci când ar fi trebuit a condus la exacerbarea problemelor deja existente. Nu este timpul pierdut încă, deci încearcă să profiți de timpul mai mult pe care îl petreci cu ei(le) acum.






Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Balanţă:

Marte poposește în 30 martie în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, readucând pasiunea în viața ta sentimentală și încurajându-te să explorezi mai mult preocupările celor mici. Așadar, săptămâna aceasta este una în care ar trebui să dedici mai mult din timpul tău persoanelor dragi. Dacă nu ai încă pe cineva, dar simți că se înfiripă ceva, vezi cumva dacă nu este vorba doar de ceva trecător.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Scorpion:

Marte tranzitează din 30 martie încolo casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce ar putea face atmosfera dintre tine și cei(le) dragi ceva mai dinamică. Ține însă cont că nu este nevoie de mult pentru ca lucrurile să vireze într-o direcție conflictuală. Așadar, folosește energia voastră colectivă pentru a avea parte de unele realizări notabile pe plan gospodăresc, de exemplu.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Săgetător:

Cu Venus într-o casă relațională, te bucuri de momente speciale alături de persoana dragă în perioada care urmează. Ce-i drept, nici nu poți face mare lucru în zilele acestea, dar cel puțin aștrii te sprijină din acest punct de vedere și te ajută să te alegi cu lecții de viață în doi foarte importante de pe urma timpului suplimentar pe care ajungeți să îl petreceți unul(a) cu celălalt(alaltă).






Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Capricorn:

Nu ești cea mai extrovertită persoană din lume, dar la începutul și la sfârșitul acestei săptămâni se poate să duci dorul vieții sociale așa cum era înainte să apară actualele circumstanțe la nivel național. Important este să nu ții cu dinții de ceea ce a fost, ci să te adaptezi vremurilor pe care le trăim. Viața ta socială nu trebuie să înceteze, ci trebuie să o conduci către un alt nivel.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Vărsător:

Cu Marte în zodia în care te-ai născut și cu Venus în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, ar fi de dorit să dai dovadă de spontaneitate și să îți fructifici latura ludică. Pentru că dispui de mai mult timp cu partenerul(a) de viață și cu cei(le) mici, încearcă să faci acum toate acele activități pe care ai fost nevoit(ă) să le amâni o perioadă din lipsă de timp suficient cu ei(le).


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Peşti:

Cu Marte prezent din 30 martie în casa subconștientului și Venus în sectorul familiei din 3 aprilie încolo, este foarte important să nu te lași pradă nostalgiei și să vezi cum administrezi timpul cu apropiații(tele). Pe fondul circumstanțelor actuale, stai mai mult timp alături de ei(le), iar acest lucru înseamnă și că vorbiți mai mult, dar și că cresc șansele conflictelor. Ai mare grijă să nu cultivi al doilea scenariu.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS