Horoscopul dragostei, 23-29 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 23-29 martie 2020


Horoscop 23-29 martie 2020, Berbec:

Luna Nouă din ziua de 24 te face să te bucuri de un nivel ridicat de popularitate și în plan social. În cazul în care nu ai cunoscut încă pe cineva special, se poate să ai parte de mai multă atenție din partea admiratorilor(oarelor) în această săptămână. Dacă ești deja într-o relație, felul tău de a fi din aceste zile te ajută să readuci spontaneitatea în cuplu. Îi arăți în aceste zile o altă față a ta.


Horoscop 23-29 martie 2020, Taur:

În zilele de 26, 28 și 29 pari a fi într-o formă de zile mari, cel puțin din punct de vedere mental, iar acest lucru are un efect bun asupra relației cu cei(le) din jur, indiferent dacă fac parte din familia ta sau din cercul tău de apropiați(te). Profită de aceste zile pentru a petrece timp mai mult cu partenerul(a), prietenii(ele), cei(le) mici și/sau părinții. Simt că se pot baza pe tine și că sunt în siguranță în jurul tău.


Horoscop 23-29 martie 2020, Gemeni:

Același eveniment astral de Lună Nouă atrage atenția asupra vieții sociale, care pe fondul acestei lunații, se poate îmbogăți cu noi membri(e). Așadar, s-ar putea să cunoști oameni ale căror viziuni și idealuri se potrivesc mult cu ale tale. Pe acest fundal, grupul tău de prieteni(e) se îmbunătățește cu alte persoane, care te vor provoca să privești anumite aspecte ale vieții tale din alte unghiuri.






Horoscop 23-29 martie 2020, Rac:

În acest sfârșit de săptămână, Luna se deplasează prin casa vieții sociale din horoscopul tău general, moment numai bun să te vezi cu prietenii(ele). Indiferent dacă vă luați precauții și vă vizitați unii(ele) pe ceilalți(lelalte) sau alegeți să vă vedeți undeva în oraș, cert este că vă va prinde bine să organizați o serie de activități care să vă aducă mai aproape. Vă va face foarte bine la moral în această perioadă.


Horoscop 23-29 martie 2020, Leu:

Luna Nouă din data de 24 mai denotă și faptul că ar putea trece prin niște schimbări relația ta cu rudele din străinătate, partenerul(a) (în cazul în care sunteți implicați(te) într-o relație la distanță) sau cu cei(le) dragi ai(le) persoanei iubite. Este greu de spus ce anume se va întâmpla, dar cert este că va trebui să adaptezi atitudinea ta vizavi de ei(le), mai ales în cazul în care vă confruntați cu diferențe mari de mentalitate.


Horoscop 23-29 martie 2020, Fecioară:

Luna Nouă din ziua de 24 poate produce multe efecte în plan sentimental. Pe de-o parte, ar putea isca discuții în contradictoriu pe tema banilor, dar mai ales a resurselor comune, în raport cu partenerul(a) de viață. Pe de altă parte, s-ar putea manifesta dezechilibre în raportul de forțe dintre voi. Direcționează aceste energii către împrospătarea vieții personale, mai degrabă.






Horoscop 23-29 martie 2020, Balanţă:

Luna Nouă din data de 24 se face simțită și în viața sentimentală, acolo unde se poate reaprinde flacăra pasiunii între tine și persoana iubită. Acest lucru se datorează faptului că ești mai dispus(ă), în aceste zile cel puțin, să încerci lucruri pe care nu le-ai mai făcut până acum. Poate ar trebui să îți păstrezi și pe mai încolo ceva din această deschidere față de nou.


Horoscop 23-29 martie 2020, Scorpion:

Luna traversează din 26 până în 28 casa cuplului din horoscopul tău general, moment numai bun să îți petreci acest sfârșit de săptămână în compania persoanei iubite. Iată așadar o ocazie bună să vă faceți un program în doi după o săptămână în care ați avut tot felul de lucruri de făcut și v-au lipsit momentele de calitate împreună. Încearcă așadar să te gândești la niște activități speciale.


Horoscop 23-29 martie 2020, Săgetător:

Luna Nouă din ziua de 24 se formează în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, indiciu că săptămâna aceasta ar putea apărea schimbări în relația cu ei. Pe de-o parte, ele ar putea fi bune pentru că ești mai deschis(ă) la nou și mai spontan(ă) decât de obicei, dar se prea poate să te și aprinzi mai repede decât de obicei. Se prevede, de asemenea, șansa unei idile.






Horoscop 23-29 martie 2020, Capricorn:

Luna Nouă din data de 24 se manifestă în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu că se arată o săptămână plină în raport cu ei(le). Depinde numai de tine cum anume se va desfășura ea: s-ar putea fie să ajungeți să vă certați din tot felul de motive, fie să rezolvați o mare parte din lucrurile care au rămas restante în gospodărie, de exemplu. Depinde numai de tine.


Horoscop 23-29 martie 2020, Vărsător:

Același fenomen de lunație aduce în prim plan relația cu rudele de origine. Aceștia(stea) ar trebui să reprezinte o prioritate pentru tine în următoarea perioadă, cu atât mai mult cu cât nu ați menținut un contact stabil în ultima vreme. Încearcă așadar să îi/le vizitezi sau măcar să îi/le suni pentru a le povesti despre tine și a afla cum anume i-a tratat viața în ultima perioadă.


Horoscop 23-29 martie 2020, Peşti:

Mai toată săptămâna este presărată cu ocazii de a te vedea cu prietenii(ele) ori de a discuta planuri de viitor cu persoana dragă. Cei(le) de lângă tine te încurajează să privești cu mare speranță către viitor, iar toate premisele zilei de mâine arată extrem de bine în acest moment. Poate ar fi bine să te gândești chiar la posibilitatea unui proiect pe care să îl derulezi în viitor cu prietenii(ele).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS