Horoscopul dragostei, 16-22 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 16-22 martie 2020


Horoscop 16-22 martie 2020, Berbec:

Saturn pătrunde în data de 22 în casa vieții sociale din horoscopul tău general, marcând debutul unei perioade în care mizezi pe calitate mai mult decât pe cantitate pe acest plan. Așadar, este de așteptat ca unele relații de prietenie să le consolidezi, trecând prin focul și spada unor experiențe deloc plăcute, dar care te întăresc, în timp ce altele s-ar putea destrăma.


Horoscop 16-22 martie 2020, Taur:

Mercur își face simțită influența și în planul vieții sociale, acolo unde te face popular(ă) prin modul în care comunici. Lași impresia unei persoane care nu judecă și care poate accepta și tolera puncte de vedere care nu sunt neapărat conforme cu ale sale. Acest lucru te ajută să pui bazele unor relații de prietenie care vor rezista timpului, dar ai grijă să nu se profite de tine.


Horoscop 16-22 martie 2020, Gemeni:

De reținut ar fi și că Saturn poate influența relația ta cu partenerul(a), în cazul în care vă desparte o anumită distanță, dar și legătura cu rudele aflate în alte localități sau cu familia de origine a partenerului(ei). Pentru a menține contactul în termenii cei mai buni, va fi nevoie de mai mult efort din partea ta. Altfel, nu va dura mult până când vei sesiza o îndepărtare de aceștia(stea).






Horoscop 16-22 martie 2020, Rac:

Pe de-o parte, intră luni Mercur în casa iubirii și a copiilor, indiciu că te înțelegi mai bine cu partenerul(a) de viață și/sau copiii ori îți găsești mai ușor curajul de a intra în discuție cu persoana pe care o placi. Pe de altă parte, Saturn ar putea crea probleme de comunicare în relație cu cel(a) drag(ă), mai ales atunci când vine vorba de bani. Ai grijă de asemenea la dezechilibrele în raportul de forțe din cuplu.


Horoscop 16-22 martie 2020, Leu:

Saturn ajunge în ziua de 22 martie în casa cuplului din horoscopul tău general, iar dacă te folosești corect de bagajul energetic cu care vine la pachet, tranzitul său prin acest sector poate fi o binecuvântare deghizată pentru tine. Mai exact, te poate ajuta să îți consolidezi relația cu partenerul(a) dacă faceți împreună eforturi în această direcție. În caz contrar, poate conduce la îndepărtare.


Horoscop 16-22 martie 2020, Fecioară:

Săptămâna se deschide cu ingresul lui Mercur în casa cuplului din horoscopul tău general, ceea ce îmbunătățește actul comunicării dintre tine și persoana iubită, cu menţiunea că poate ar mai bine să nu dai dovadă de o atitudine evazivă în anumite situații. În caz contrar, Soarele, aflat și el într-o casă relațională din 22 încolo, poate conduce la schimburi de replici acide.






Horoscop 16-22 martie 2020, Balanţă:

Soarele ajunge în data de 20 în casa cuplului, iar Saturn poposește și el în ziua de 22 în casa iubirii și a copiilor. Se arată așadar o perioadă prielnică pentru viața sentimentală, în ciuda provocărilor și a eventualelor probleme pe care le ridică cea din urmă planetă. Dar în definitiv, ceea ce încearcă aceste planete să facă este să îți întărească relațiile cu persoana iubită și cu cei(le) mici.


Horoscop 16-22 martie 2020, Scorpion:

Mercur se întoarce în ziua de 16 în casa iubirii și a copiilor, iar Saturn poposește în data de 22 în casa familiei, indiciu că aștrii îți atrag atenția asupra sectorului personal. Cu cei(le) dragi te înțelegi bine, dar ai grijă să nu treci cu vederea anumite lucruri din dragoste pentru persoana iubită și cei(le) mici. În legătură cu familia de origine, așteaptă-te la situații în care ies la iveală diferențele de mentalitate.


Horoscop 16-22 martie 2020, Săgetător:

Mercur ajunge în data de 16 în casa familiei, urmând ca în ziua de 20 să poposească și Soarele în casa iubirii și a copiilor. În zilele următoare, ai putea avea adeseori senzația că stai pe un butoi cu praf de pușcă gata-gata să explodeze atunci când interacționezi cu cei(le) dragi. Părinții sau o altă persoană din familia de origine te pot ajuta totuși să gestionezi mai ușor aceste situații din planul vieții personale.






Horoscop 16-22 martie 2020, Capricorn:

Soarele poposește în ziua de 20 în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care se poate ca atmosfera din propriul cămin să fie destul de tensionată în această perioadă. Evită să deschizi cutia pandorei și așteaptă momentul potrivit dacă vrei să pui în discuție subiecte care crezi că ar putea scoate la iveală diferențele de viziune dintre tine și cei(le) dragi ai(le) casei.


Horoscop 16-22 martie 2020, Vărsător:

Cu Soarele în casa comunicării, este de așteptat să fii destul de reactiv(ă) în următoarea perioadă. Pentru a evita conflictele cu apropiații(tele), este foarte important să nu acționezi la primul impuls. Altfel, s-ar putea să se ajungă la ceartă. Trece prin filtrul rațiunii ceea ce intenționezi să spui și nu da curs schimburilor de replici acide. Nu ajută la nimic să vă adresați reproșuri sau critici.


Horoscop 16-22 martie 2020, Peşti:

Mercur intră în data de 16 în semnul nașterii tale, motiv pentru care șarmul și carisma ta se accentuează substanțial. În felul acesta, te bucuri de mai multă atenție din partea celor din jur, fie ei(le) membrii(e) ai(le) familiei sau admiratori(oare). În orice caz, cert este că există și riscuri în a avea lumina reflectoarelor ațintită asupra ta. Dacă faci greșeli, se poate să fii judecat(ă) aspru.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS