Horoscopul banilor și al carierei, 30 martie - 5 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și al carierei, 30 martie - 5 aprilie 2020


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Berbec:

În 30 martie ajunge Marte în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, iar Venus intră în 3 aprilie în casa comunicării. Aceste două planete fac echipă bună împreună și se asigură că poți jongla cu mai multe sarcini profesionale în această perioadă, dar și că te descurci în diverse contexte care presupun interacțiuni sociale la serviciu. Deși circumstanțele nu-s favorabile, te descurci în mod remarcabil.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Taur:

Marte popsește în 30 martie în casa carierei, iar Venus ajunge în 3 aprilie în casa banilor, ceea ce arată că în plan profesional ești asertiv(ă) și vrei să te impui în această perioadă, iar din punct de vedere financiar culegi roadele faptului că ești bine înfipt(ă) și adaptat(ă) la circumstanțele actuale. Reperezi la timp și acționezi hotărât în direcția oportunităților financiare întâmpinate.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Gemeni:

Ar fi o idee bună, de exemplu, să citești mai mult în aceste zile, să faci simulări de diverse situații profesionale sau să participi la un curs online. Vei vedea ce bine îți va prinde că ai utilizat cu folos timpul liber de care ai dispus acum.






Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Rac:

Marte poposește în 30 martie în casa banilor și a bunurilor deținute și/sau câștigate în asociere cu partenerul(a) de viață, ceea ce ți-ar putea imprima unele obiceiuri de consum dezordonate și o pornire către cheltuieli care nu îți sunt neapărat familiare. Consultă-te cu cel(a) drag(ă) înainte să faci achiziții. El(a) te va ajuta să te moderezi dacă este cazul și să găsești cele mai bune oferte disponibile.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Leu:

Marte ajunge în 30 martie în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, iar Venus își face apariția în 3 aprilie în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor. Chiar dacă această perioadă pe care o trăim nu este una prielnică întâlnirilor de afaceri, poți lega relații cu potențial lucrativ foarte mare prin alte mijloace. Trebuie doar să fii deschis(ă) la alte metode de a conlucra cu ceilalți(lelalte).


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Fecioară:

Marte ajunge în 30 martie în casa muncii din astrograma ta solară, iar în 3 aprilie își face apariția în sectorul profesional Venus. Cele două planete își dau mâna și îți conferă săptămâna aceasta mult spor și randament în tot ceea ce decizi să întreprinzi pe plan profesional. În plus, faptul că te deschid la nou te ajută să descoperi mijloace prin care poți să îți faci treaba la standardele obișnuite.






Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Balanţă:

În zilele de 31 martie și 1 aprilie, Luna traversează casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, moment numai bun să te concentrezi asupra lor în prima parte a acestei săptămâni. Vezi cum anume au fost afectate de contextul actual și încearcă să găsești cele mai bune metode prin care să gestionezi eventualele pierderi sau posibilii pași înapoi care au avut loc din motive obiective.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Scorpion:

Venus este cea care atrage atenția asupra finanțelor și/sau a bunurilor pe care le deții și/sau le-ai câștigat prin intermediul relației cu partenerul(a) de viață și/sau de afaceri. Ea îndeamnă la mai multă comunicare și cooperare pe tema finanțelor la comun sau a elementelor de patrimoniu care vă vizează pe toți(ate). S-ar putea ca împreună să valorificați/suplimentați o parte din aceste resurse.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Săgetător:

Marte ajunge în 30 martie în casa comunicării din horoscopul tău general, iar din 3 aprilie încolo, Venus se deplasează prin cea a parteneriatelor. Așadar, accentul cade puternic pe conlucrarea cu ceilalți(lelalte) în această perioadă. Se recomandă totuși să iei în calcul metode mai noi de a colabora cu ceilalți(lelalte) care nu implică neapărat să vă vedeți prea des. În felul acesta, veți fi în siguranță.






Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Capricorn:

Dar casa în care ajunge Venus în 3 aprilie mai este asociată și muncii, iar în 30 martie poposește și Marte în casa banilor, indiciu că nu te lași din punct de vedere profesional. Dai dovadă de un spor destul de ridicat și urmărești orice oportunitate de a câștiga în plus ori de a-ți valorifica economiile. Acest lucru te ajută să îți faci provizii financiare și mai mari care îți oferă senzația de stabilitate.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Vărsător:

Marte te ajută să dai dovadă de mai multă asertivitate în plan profesional, dar mai ales în raport cu persoanele cu care colaborezi sau cu care ești în competiție. Vremurile pe care le trăim acum te provoacă să găsești alte metode de a te promova și de a-ți arăta atuurile în plan profesional. Trebuie să ții pasul cu vremurile și să te adaptezi din mers la ele.


Horoscop 30 martie - 5 aprilie 2020, Peşti:

La începutul și la sfârşitul acestei săptămâni ar putea apărea unele schimbări în raport cu proiectele de grup și planurile de viitor în care ești implicat(ă) și/sau pe care le derulezi în această perioadă. Ești nevoit(ă) poate să le pui în așteptare, să renunți la unele obiective sau să le modifici drastic pentru a minimiza șansa de eșec sau cheltuielile pe care le solicită.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS