Horoscopul banilor și al carierei, 23-29 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și al carierei, 23-29 martie 2020


Horoscop 23-29 martie 2020, Berbec:

Luna Nouă din semnul nașterii tale te ajută să dai dovadă de carismă și să te impui în plan profesional, iar persoanele cu care derulezi activități la serviciu apreciază spiritul tău de inițiativă. Pe de altă parte, se poate să ai tendința de a renunța ușor la anumite proiecte ori de a intra în conflicte cu cei(le) din jur dacă nu au păreri similare cu ale tale. Încearcă să îți moderezi aceste ieșiri.


Horoscop 23-29 martie 2020, Taur:

În prima parte a acestei săptămâni, dar în ziua de 23, ar fi bine să nu întreprinzi călătorii sau să începi procese birocratice. S-ar putea să te expui la riscuri sau să te grăbești inutil. În a doua parte a săptămânii, adică în zilele de 26 și 27, se poate să se ivească oportunități de a te afirma la serviciu. Profită de ele, cu toate că te privează de o parte din timpul liber.


Horoscop 23-29 martie 2020, Gemeni:

În data de 24 martie se formează Luna Nouă în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor din horoscopul tău general, motiv pentru care se deschide o perioadă a noilor începuturi pe aceste planuri. În privința lor, ești foarte entuziasmat(ă), dar în același timp, se prea poate să nu dispui de răbdarea necesară pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus să realizezi.






Horoscop 23-29 martie 2020, Rac:

Luna Nouă din ziua de 24 se formează în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să îți atragă atenția asupra planului profesional. Dat fiind specificul energiilor cu care operează această lunație, este de așteptat să fii mai asertiv(ă) decât de obicei la acest nivel, ceea ce îți poate ușura destul de mult orice inițiativă luată pentru a te impune la serviciu.


Horoscop 23-29 martie 2020, Leu:

Luna Nouă din data de 24 ar putea indica începutul unei perioade presărate cu călătorii, în care te înscrii la cursuri și te perfecționezi ori demarezi niște procese birocratice foarte importante. Date fiind particularitățile perioadei prin care trecem, este foarte important să îți iei măsurile de precauție necesare pentru a te bucura de toate aceste beneficii, dar fără să îți pui în pericol sănătatea.


Horoscop 23-29 martie 2020, Fecioară:

Același eveniment astral de Lună Nouă din 24 poate duce și la unele schimbări importante de poziționare față de clienți(te), colaboratori(are) și chiar partenerul(a) de viață, în cazul în care aveți un buget comun, lucrați împreună în cadrul unui proiect sau vă gândiți să faceți unele investiții împreună. Competiția pe acest plan face bine doar dacă se naște de pe urma ei progresul.






Horoscop 23-29 martie 2020, Balanţă:

Luna Nouă din ziua de 24 se formează tocmai în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să apară în aceste zile ocazii de a intra în colaborări noi și de a le dezvolta pe cele care sunt deja existente. Important este să fii totuși pregătit(ă) să lași de la tine, dat fiind că s-ar putea ca ei(le) să nu fie de acord cu toate propunerile pe care le faci.


Horoscop 23-29 martie 2020, Scorpion:

Casa în care se formează Luna Nouă mai are valențe și în plan profesional, acolo unde se poate ca lucrurile să se deruleze într-un ritm accelerat, dar pe un fundal destul de tensionat. Stresul este mare la serviciu în aceste zile, dar trebuie să te pregătești să îi faci față pentru a persevera. Altfel, există riscul să te pierzi și să nu realizezi mare lucru în această perioadă.


Horoscop 23-29 martie 2020, Săgetător:

S-ar putea ca a doua parte a aceste săptămâni să fie mai solicitant(ă) decât prima jumătate, motiv pentru care este foarte important cum îți administrezi activitățile. Evită să te aglomerezi in zilele de 26 și 27 pentru că există riscul să îți vină atunci un și mai mare volum de muncă. Ai grijă cât timp acorzi odihnei pentru a avea parte de forțe proaspete în aceste ultime zile lucrătoare.






Horoscop 23-29 martie 2020, Capricorn:

Ești într-o formă bună în mai toată această săptămână, iar încrederea de sine pe care o dovedești în toate contextele te ajută să te impui la serviciu. Se prea poate să îți supralicitezi capacitățile în anumite circumstanțe, motiv pentru care este foarte important să controlezi modul în care te raportezi la unele persoane în plan profesional.


Horoscop 23-29 martie 2020, Vărsător:

În plan profesional, același eveniment astral atrage atenția asupra importanței pe care o au interacțiunile cu ceilalți(lelalte) în peisajul tău profesional actual. Se prevăd așadar câteva zile în care s-ar putea desfășura negocieri sau ajung să se semneze unele contracte importante pentru tine pe termen lung. Oricare este situația, încearcă să nu te impui în dialoguri doar de dragul de a-ți face vocea auzită.


Horoscop 23-29 martie 2020, Peşti:

Luna Nouă din 24 se formează tocmai în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general. Pe de-o parte, ea te-ar putea predispune la obiceiuri de consum care nu sunt tocmai înțelepte, deci apelează la mintea cea de pe urmă atunci când mergi la cumpărături. Pe de altă parte, se poate să te întâlnești cu șanse de câștig rapid și mai ușor decât de obicei.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS