Horoscopul banilor și al carierei, 16-22 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și al carierei, 16-22 martie 2020


Horoscop 16-22 martie 2020, Berbec:

Din 16 până în 18 martie, Luna se deplasează prin casa carierei din horoscopul tău general, motiv pentru care parcursul tău profesional te va preocupa destul de mult în prima parte a acestei săptămâni. Apar ocazii să te faci remarcat(ă) și să îți consolidezi/îmbunătățești poziția la serviciu. În a doua jumătate a săptămânii, concentrează-te pe planurile tale extraprofesionale.


Horoscop 16-22 martie 2020, Taur:

Săptămâna începe pe fondul intrării lui Mercur în casa planurilor de viitor și a proiectelor din astrograma ta solară, indiciu că, prin intermediul creării unor noi relații, cunoști persoane care te-ar putea ajuta cu un sfat sau chiar material pentru a-ți înfăptui visurile. În ultima zi a săptămânii, Saturn ajunge în casa carierei, de unde te ajută să îți consolidezi poziția la locul de muncă, dar nu fără mari eforturi.


Horoscop 16-22 martie 2020, Gemeni:

Cu Mercur din ziua de 16 în casa carierei, comunici mai eficient cu superiorii(arele), iar părerile tale cântăresc mai mult în luarea deciziilor la serviciu. În data de 20, Soarele ajunge în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, indiciu că iei noi inițiative în plan extraprofesional. Cât privește pregătirea profesională, Saturn te ajută din ultima zi a săptămânii încolo să te responsabilizezi cât privește educația continuă.






Horoscop 16-22 martie 2020, Rac:

Soarele ajunge în data de 20 în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în a doua parte a acestei săptămâni, ar putea apărea mai ușor și mai des contexte favorabile la serviciu, prin intermediul cărora să te faci remarcat(ă). Se poate însă, ca din 22 încolo, Saturn să facă mai dificile interacțiunile cu unii(ele) asociați(te), clienți(te) și/sau colaboratori(are).


Horoscop 16-22 martie 2020, Leu:

Același Mercur comportă schimbări și în plan profesional, deoarece încurajează discuțiile cu partenerul(a) de viață și/sau afaceri, clienții(tele) și colaboratorii(arele) pe seama responsabilităților pe care le are fiecare în relația voastră și în raport cu banii pe care urmează să îi câștigați sau pe care îi dețineți deja împreună. Ține însă cont de faptul că pot apărea și neînțelegeri pe această temă.


Horoscop 16-22 martie 2020, Fecioară:

Soarele ajunge în ziua de 20 în casa banilor și a bunurilor deținute/câștigate în raport cu partenerul(a) de viață și/sau afaceri, ceea ce înseamnă că în decursul următoarelor săptămâni pot apărea ocazii de a înmulți resursele comune ori de a le valorifica. Pe de altă parte, Saturn face ca la locul de muncă să ai parte de unele situații mai complicate, care au rolul de a te căli.






Horoscop 16-22 martie 2020, Balanţă:

Același Mercur își face simțită influența și în planul muncii, dar s-ar putea ca efectele sale să nu fie tocmai bune. Dacă lucrezi în domenii creative, te bucuri, într-adevăr, de inspirație, dar în rest, există riscul de neînțelegeri cu colegii(ele) de muncă și de a comite erori din cauza unor probleme de comunicare. Se recomandă să acorzi mai multă atenție activităților profesionale.


Horoscop 16-22 martie 2020, Scorpion:

Tot tranzitul Soarelui comportă efecte și la nivel profesional. Mai exact, atmosfera de la locul de muncă ar putea fi mai tensionată decât de obicei, indiciu că trebuie să ai grijă să nu torni gaz pe foc dacă apar neînțelegeri la serviciu. De asemenea, se recomandă să nu tratezi cu superficialitate anumite sarcini de lucru. În caz contrar, s-ar putea să fie nevoie să repari foarte multe de greșeli.


Horoscop 16-22 martie 2020, Săgetător:

Același Saturn îți transmite, de asemenea, că debutează o perioadă în care trebuie să fii mai atent(ă) cum te poziționezi față de ceilalți(lelalte) – în interviuri, la ședințe și în cadrul negocierilor sau al tratativelor la nivel profesional. În raport cu anumite situații, s-ar putea să îți fie mai greu să îți construiești o strategie de comunicare, dar este foarte important să te pregătești foarte bine.






Horoscop 16-22 martie 2020, Capricorn:

Saturn ajunge în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general în ziua de 22, fapt pentru care s-ar putea ca de la sfârşitul acestei săptămâni încolo, să fie nevoie să muncești mai mult pentru a-ți suplimenta veniturile. Ce-i drept, oportunitățile de ordin financiar nu vor lipsi, dar vor necesita mai multe eforturi și bătăi de cap din partea ta. Dar vorbim de șanse de câștig pe termen lung.


Horoscop 16-22 martie 2020, Vărsător:

Mercur ajunge în prima zi a săptămânii în casa banilor și a bunurilor din astrograma ta solară, aducând cu sine mai multe idei și informații cu privire la modul în care ți-ai putea rotunji veniturile și/sau valorifica economiile pe care le-ai realizat până acum. Dar ține cont de faptul că ți-ai putea administra finanțele ceva mai puțin eficient decât în mod normal. Fă-ți o listă cu cheltuielile.


Horoscop 16-22 martie 2020, Peşti:

Soarele ajunge în data de 20 în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, iar judecând după energia semnului căruia îi este asociată acest sector, se poate prognoza faptul că vei cheltui mai mult sau mai puțin înțelept în următoarea perioadă decât de obicei. Dar s-ar putea să faci alți bani mai ușor sau mai rapid. Încearcă să îți administrezi mai bine finanțele acum.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS