Horoscopul zilei de marţi, 3 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 3 martie 2020


Horoscop 3 martie 2020, Berbec:

Nativii(ele) Berbec îşi petrec ziua în compania unei persoane foarte dragi, fie prieten(ă) ori iubit(ă). Ieşiţi la aer liber dacă vremea vă permite să vă plimbaţi prin parc ori mergeţi la un film. Discutaţi despre lucrurile care vă frământă ori creaţi-vă planuri de viitor. S-ar putea ca această apropiere să se transforme într-o frumoasă poveste de dragoste dacă nu există deja sentimente puternice între voi.


Horoscop 3 martie 2020, Taur:

Nimeni şi nimic nu le poate strica buna dispoziţie astăzi, Taurilor. Daţi dovadă de profesionalism, dorinţă de dezvoltare la serviciu, acordaţi atenţie şi dedicare, iar superiorii vor aprecia atitudinea voastră. Spre seară aţi putea să vă întâlniţi cu câţiva(teva) prieteni(e) şi să petreceţi câteva ore depănând amintiri.


Horoscop 3 martie 2020, Gemeni:

Dragi Gemeni, există posibilitatea ca o persoană din viaţa voastră să vă caute pentru a dezbate câteva probleme din trecut. S-ar putea ca relaţia voastră să se fi degradat în urma unor discuţii, însă această persoană va lupta pentru inima voastră. Gândiţi-vă bine, iar dacă vă doriţi acelaşi lucru, lăsaţi orgoliul deoparte şi deschideţi-vă inima.






Horoscop 3 martie 2020, Rac:

Nativii(ele) Rac îşi pot face bagajele, căci persoana iubită le-a pregătit o excursie surpriză într-un loc mult visat. Cadoul va fi complet spontan, mai ales că nu sărbătoriţi nimic special în această perioadă, însă dragostea pe care v-o poartă nu are nevoie de motive pentru a o sărbători.


Horoscop 3 martie 2020, Leu:

E imposibil să înveţi ceva nou, dacă tu crezi că deja ştii totul. Aşa că fii sigur(ă) că reuşeşti să rămâi smerit(ă) şi deschis(ă) la a învăţa lucruri noi. Asta îi va face pe oamenii care ştiu deja cât de priceput(ă) eşti, să te iubească şi de asemenea să lase garda jos şi să se deschidă în faţa ta. A ajuta pe ceilalți(lelalte) să se simtă mai confortabil este ceva la care eşti foarte bun(ă) şi care îţi va permite să închegi legături personale şi profesionale foarte puternice.


Horoscop 3 martie 2020, Fecioară:

Orice probleme pe care le întâmpini cu colegii(ele) de serviciu pot face ca ziua de muncă să fie mai puțin plăcută, dar sunt necesare. Trebuie să-ți dai seama de diferențele tale cu ei(le) și nu există altă modalitate de a face asta decât să o spui direct. Fii deschis(ă) la o altă opinie și ascultă cealaltă persoană. Cu cât ești mai respectuos(asă), cu atât vor fi mai respectuoși(ase).






Horoscop 3 martie 2020, Balanţă:

Un eveniment social te pune pe jar. Pe de o parte, îl aștepți cu nerăbdare. Pe de altă parte, ești îngrijorat(ă) de cum vei face față să vezi din nou o anumită persoană. Rețineți că, probabil, acel om trece prin aceleași emoții conflictuale, deci aveți ceva în comun. Lucrurile vor fi bine, așa că trebuie doar să te relaxezi și să încerci să te bucuri!


Horoscop 3 martie 2020, Scorpion:

Cineva care te interesează ar putea face ceva care te deranjează cu adevărat astăzi, dar va trebui să faci tot posibilul pentru a nu te supăra pe această persoană. E o persoană bună și o știi. Nu-ți lăsa imaginația să te facă să ajungi iraţional(ă). Lucrurile ar putea deveni urâte, dacă ajungi la concluziile greșite. Începeți o conversație despre ceea ce vă deranjează și veți ajunge la baza problemelor foarte repede.


Horoscop 3 martie 2020, Săgetător:

Săgetătorii(arele) ar face bine să se gândească în primul rând la ei(le) înşişi(sele), iar mai apoi la problemele celor din jur. Astăzi, îţi va fi ceva mai greu să păstrezi armonia în relaţia de cuplu. O să fii nevoit(ă) să depui ceva efort, mai ales că partenerul(a) va avea o criză de gelozie. Dacă nu eşti atent(ă), te poţi trezi într-un triunghi sentimental din care nu vei şti cum să mai ieşi. Dacă eşti înţelept(aptă), vei reuşi să depăşeşti fără probleme situaţia.






Horoscop 3 martie 2020, Capricorn:

Marţi, 3 martie, unii(ele) nativi(e) ai(le) zodiei Capricorn vor avea nevoie de odihnă şi relaxare. Efortul depus la serviciu, în ultima perioadă, aproape că te-a epuizat. Simţi nevoia unui concediu și dorința de a fi pe o insulă pustie. Cum acest lucru este greu de obţinut, aştrii îţi recomandă să te odihneşti de fiecare dată când se iveşte ocazia şi să încerci si nu te enervezi prea mult.


Horoscop 3 martie 2020, Vărsător:

Vărsătorii(arele) vor fi complet mulțumiți(te) de ei(le) înşişi(sele), astăzi. Ai succes în tot ce îţi propui, iar asta vine la pachet cu beneficii materiale destul de consistente. În plan personal, ai ceva probleme, însă totul se rezolvă rapid. Dacă nu eşti implicat(ă) într-o relaţie, sunt şanse mari să întâlneşti o persoană specială. Merită să încerci, poate fi chiar jumătatea pe care o aştepţi de atâta vreme.


Horoscop 3 martie 2020, Peşti:

Pentru Peşti, această zi de marţi va fi o încercare pentru voi, din punct de vedere profesional. Sfatul aştrilor, ca să stai departe de belele, este să te fereşti de oameni cu trecut întunecat sau reputație proastă. Seara, vei întâlni o persoană care îţi va deschide multe uşi. Apar noi oportunităţi şi îţi faci planuri îndrăzneţe pentru viitor. Seara, partenerul(a) de viaţă te va surprinde cu un cadou foarte scump.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS