Horoscopul zilei de luni, 2 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 2 martie 2020


Horoscop 2 martie 2020, Berbec:

Ambiția nemăsurată a Berbecilor este o armă cu două tăișuri. În timp ce rezolvă probleme aparent imposibile, dă naștere totodată unor conflicte interioare ce își lasă amprenta pe termen lung. Nativii(ele) din Berbec ar face bine să lase unele lucruri așa cum sunt, în special pe plan sentimental. Oamenii nu se schimbă decât rar și în fața unor evenimente dramatice, așa că cea mai bună soluție este să-i accepți așa cum sunt. Îți vei găsi, la rândul tău, liniștea.


Horoscop 2 martie 2020, Taur:

Lunea nu este tocmai ziua preferată a Taurilor. Greoi(aie) și comozi(de), nativii(ele) din această zodie sunt ca un motor ce are nevoie de încălzire. Așa că nu lua nicio decizie importantă și nu promite nimănui luna de pe cer, pentru că s-ar putea să-ți fie prea lene pentru orice. Preocupă-te de ceea ce îți place mai mult, în limita timpului disponibil - o masă delicioasă, un film bun și o ieșire cu prietenii(ele).


Horoscop 2 martie 2020, Gemeni:

Nu există antidot pentru Gemenii cărora li s-a pus pata pe cineva, în sensul bun. Ori sunt îndrăgostiți(te) lulea, ori nu le pasă deloc. De obicei, prima variantă. Încearcă să le explici că există și alte lucruri în lume și vei afla că vorbești singur(ă). Așa că pentru nativii(ele) din Gemeni săgetați de Cupidon nu rămâne decât o singură variantă - să meargă înainte cu tot curajul pe care îl au. Poate, de data aceasta, chiar vor întâlni sufletul-pereche.


Horoscop 2 martie 2020, Rac:

Racii ar trebui să aibă mai multă încredere în forțele proprii. Poate că acea idee genială la care se tot gândesc nu a devenit de succes pentru că nu a fost încă implementată. Aici este de fapt problema nativilor(elor) din zodia Rac - au atât de multe planuri în cap, încât nu mai reușesc să-i dea formă niciunuia. Drumul către vârfuri începe cu un simplu pas, important este să-l faci. În schimb, în sfera dragostei, veștile bun se țin lanț! Mare atenție la mesajele pe care le primești, s-ar putea ca cineva să-ți transmită lucruri importante printre rânduri.


Horoscop 2 martie 2020, Leu:

În orice tip de conflict pe care îl puteți avea astăzi încercați să vă concentrați asupra faptelor și cifrelor situației disponibile, nu pe emoțiile pe care ea le stârneşte. Nu poți întotdeauna să te gândești la lucruri doar legat de modul în care te fac să te simți. În momentul de față, trebuie doar să te gândești fără emoţie, la rece. Ești mai inteligent(ă) decât crezi și ar trebui să începi să ai încredere în raţiunea ta.


Horoscop 2 martie 2020, Fecioară:

Dacă vă simțiți combativ(ă) la începutul zilei, nu presupuneți că acest sentiment va dura întreaga zi. Puteți fi descurajat(ă) cu ușurință. Dacă vei fi de acord cu un compromis, vei înceta să mai simți nevoia să lupți. Nu poți avea tot ce vrei tot timpul. Dacă ai face acest lucru, ai rata câteva lucruri noi și frumoase!


Horoscop 2 martie 2020, Balanţă:

Una dintre relațiile voastre personale s-ar putea transforma într-o relație de afaceri, iar acesta este un lucru foarte bun pentru amândoi. Fiecare aveți obiective clare, iar comunicarea este suficient de sănătoasă între voi pentru a vă permite să vă ocupați de muncă, precum și de celălalt(alaltă). Aceasta este o zi cu potențial mare pentru amândoi. Voi veți fi acolo unul pentru celălalt la fiecare pas.


Horoscop 2 martie 2020, Scorpion:

Lucrurile arată bine pentru tine astăzi, dacă încerci să începi ceva, cum ar fi un nou loc de muncă, o călătorie, un fel de proiect de artă sau o serie de mai multe zile de mers la fitness. Doar asigurați-vă că nu exercitați prea multă presiune asupra voastră. Nu vă așteptați rezultate instantanee. Este important să te bucuri de stadiul incipient al acestui lucru și să te obișnuiești cu sentimentul pe care îl aduce vieții tale. Etapa de început a oricărui lucru este plină de incertitudine.


Horoscop 2 martie 2020, Săgetător:

Săgetătorii sunt sfătuiţi să se odihnească mai mult dacă vor să facă faţă noilor obligaţii profesionale. Va trebui să te adaptezi unui program diferit, iar tu te comporţi ca şi cum ai fi în concediu. După-amiază, vei avea o surpriză neplăcută din partea unui(ei) prieten(e), care se dovedeşte a fi altcineva decât credeai. Asta te va marca pentru tot restul zilei.


Horoscop 2 martie 2020, Capricorn:

Capricornii sunt capabili să convingă de orice pe oricine. Primeşti o invitaţie din parte a unui(ei) prieten(e), dar asta presupune să lipseşti de la serviciu. Cum nu poţi să împaci pe toată lumea, o să renunţi la ce-ţi face plăcere şi veţi munci. Seara, o să primeşti un cadou valoros de la partenerul(a) de viaţă, astfel că norii se mai risipesc şi vă revine zâmbetul pe buze.


Horoscop 2 martie 2020, Vărsător:

Vărsătorii au şansa să se îndrăgostească. Analizezi cu atenţie propunerile pe care le primeşti şi este posibil ca o persoană specială să-ţi dea lumea peste cap. Spre seară, o rudă foarte apropiată îţi va cere ajutorul şi ar fi bine să refuzaţi. Legat de partea financiară, aceşti(ste) nativi(e) au parte de câştiguri nesperate, iar neajunsurile par să fie istorie.


Horoscop 2 martie 2020, Peşti:

Peştii par să aibă probleme cu prietenii(ele). Bârfele te enervează, mai ales dacă persoana luată în colimator eşti chiar tu. Nu uita că şi tu, la rândul tău, ai luat în vizor alte persoane. Dacă nu eşti implicat(ă) într-o relaţie sentimentală, astăzi ai şansa să îţi găseşti jumătatea.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS