Cum ne afectează intrarea planetei Venus în zodia Taurului?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum ne afectează intrarea planetei Venus în zodia Taurului?


În data de 5 martie, Venus intră în zodia Taurului, de aceea lucrurile se vor schimba radical în viața sentimentală a zodiilor. Cu Venus în Taur vom fi mai afectuoși(ase), mai romantici(e), fideli(e), dar și foarte posesivi(e).


Berbec:

Iubirea pătimașă și gelozia extremă se vor împleti în perioada în care Venus se află în zodia Taurului. Veţi simți nevoia să primiţi mai multe dovezi de dragoste, să petreceţi mai mult timp cu persoana dragă și să vă eliberaţi de lucrurile neimportante sau dificile. Chiar dacă nu vă permiteți să renunţaţi la serviciu și la proiectele pe care le-aţi început, veţi încerca să vă relaxaţi practicând meditația sau mergând mai des în scurte vacanțe.


Taur:

Cu Venus revenită în casa voastră, vă simţiţi îndrăgostiţi(te) de viață și dornici(e) de aventură, dar se accentuează și latura voastră posesivă. Aveţi zile când sunteţi obsedaţi(te) de bani și vă purtați destul de impulsivi(e) cu partenerul(a), fără să ţineţi cont de sentimentele lui/ei. Vă faceţi planuri ambițioase și încercaţi să le impuneţi celor din jur să țină pasul cu voi. Încercaţi să acceptați faptul că fiecare are propriile dorințe și priorități, iar tendința voastră de a-i(le) domina pe cei(le) din jur poate dăuna relațiilor, mai ales în mediul profesional.


Gemeni:

Venus în Taur este o provocare pentru voi, pentru că vă perturbă tendințele rafinate și intelectuale. Vă simţiţi prinşi(se) în capcana lucrurilor materiale, nu aveţi timp să vă mai ocupaţi de latura voastră spirituală și simţiţi permanent presiunea de le a demonstra celorlalți(te) cât sunteţi de capabili(e) și de implicaţi(te). O persoană cu care vă aflați în competiție va câștiga un avantaj în fața voastră, ceea ce vă va răni orgoliul și vă va face mai ambiţioşi(ase). Partenerul(a) încearcă să vă înfrâneze această tendință obsesivă de autoafirmare, dar nu ţineţi cont de sfaturile lui/ei și deveniţi foarte radicali(e) când aveţi o dispută cu el(a).






Rac:

Venus în Taur aduce destabilizare în viața voastră. Vă simţiţi împărţiţi(te) între partenerul(a) actual(ă) și o nouă dragoste care se ivește la orizont. Atunci când impulsurile senzuale provocate de Venus devin foarte puternice, sunteţi gata să faceţi pasul cel mare și să începeţi o aventură plină de pasiune. Când influențele venusiene se mai potolesc, aveţi remușcări și vă arătați exagerat de drăgăstoşi(ase) față de partenerul(a) vostru(astră). Sfatul aştrilor este să cântăriţi cu mare atenție ceea ce contează cu adevărat pentru voi și să vă decideţi dacă vă asumaţi riscul să pierdeţi actuala relație sau preferaţi să renunţaţi la noua voastră dragoste.


Leu:

Partea voastră pătimașă este ațâțată de tranzitul lui Venus prin Taur, la fel și dorința de posesiuni materiale și de acumulare financiară. Faceţi tot felul de proiecte de cucerire, fie a bărbatului/femeii pe care îl/o placeţi, fie a unei noi afaceri sau a unei poziții ierarhice mai bune. Vă îndepărtaţi rivalii prin diferite strategii și vă afirmaţi tot timpul statusul de învingători(are). Cei(le) din jur vă arată admirație și apreciere, dar aveţi grijă că pot exista multe bârfe și critici pe la spatele vostru.


Fecioară:

Pentru că voi sunteţi semne de pământ, ca și Taurul, intrarea lui Venus în această zodie vă influențează în manieră asemănătoare. Încercaţi să obţineţi profit din tot felul de investiții, puneţi la cale planuri de extindere a afacerii voastre sau solicitați mai mulți bani de la superiorii voştri. Veţi avea rezultate foarte bune pe plan profesional în perioada în care Venus se află în Taur. În ceea ce privește relațiile sentimentale, îi cereți partenerului(ei) demonstrații tangibile de iubire și vă simţiţi încântaţi(te) când primiţi cadouri scumpe din partea lui/ei.






Balanţă:

Venus este și planeta voastră protectoare, de aceea poziția în care se află vă influențează întotdeauna mai puternic decât pe celelalte zodii. Pentru că de pe 5 martie va intra într-un semn de pământ, cu o natură opusă față de a voastră, vă veţi simți oarecum destabilizaţi(te) și nesiguri(e) în acțiunile voastre. Dacă trebuie să luaţi o hotărâre legată de începerea sau sfârșitul unei relații romantice, nu vă grăbiţi s-o faceţi câtă vreme Venus se află în Taur. Încercaţi mai degrabă să vă axaţi pe aspectele familiale și profesionale ale vieții voastre, dar și pe un traseu de dezvoltare personală.


Scorpion:

Prima parte a lunii martie este, în general, benefică pentru aceşti(ste) nativi(e), pentru că este dominată de semnul acvatic al Peștilor. Totuși, influențele lui Venus în Taur ar putea aduce anumite probleme în viața voastră de cuplu, făcându-vă posesivi(e) și geloşi(ase). Latura voastră senzuală este accentuată și vă doriţi să vă bucuraţi de cât mai multe plăceri, să flirtaţi și să vă lăsaţi cuceriţi(te). Pe de altă parte, nu-l(o) iertaţi pe partener(ă) dacă are tendința să calce strâmb cu vreo afirmație sau privire aruncată altui(ei) bărbat/femei.


Săgetător:

Dragostea și banii sunt principalele voastre preocupări în perioada în care Venus se află în Taur. Din păcate, aceste două aspecte par incompatibile pentru voi, așa că trebuie să vă mulţumiţi cu una sau alta dintre ele. Faceţi-vă cu atenție socotelile și vedeţi care dintre cele două nevoi este mai stringentă, lăsând-o în așteptare pe cea de-a doua. În plus, încercaţi să petreceţi mai multă vreme cu familia, pentru că cei(le) dragi se simt abandonați(te) de voi în ultima vreme.






Capricorn:

Și Capricornii sunt semne de pământ, așa că Venus în Taur le aduc vești bune. Veţi avea parte de câștiguri consistente în luna martie și nu veţi duce lipsă de nimic pe plan financiar. Relația de cuplu va fi echilibrată și veţi reuși să depăşiţi orice problemă cu ajutorul partenerului(ei). Abţineţi-vă să fiţi prea critici(e) sau cicălitori(are) cu persoana iubită, pentru că o astfel de atitudine nu duce la nimic bun. Este o perioadă favorabilă pentru planuri pe termen lung, fie că este vorba despre un copil sau despre o schimbare de domiciliu în favoarea unei locuințe mai generoase.


Vărsător:

Poate credeţi că tranzitul lui Venus prin Taur nu are legătură cu voi, dar nu este adevărat. Planetele ne influențează întotdeauna, mai mult sau mai puțin, dar niciodată nu sunt complet indiferente față de destinul nostru. În cazul Vărsătorilor, natura lor curgătoare și flexibilă ar putea fi perturbată de blocaje din partea materialității excesive a lui Venus în semnul Taurului. S-ar putea ca proiectele pe care le demaraţi să meargă destul de greu, cu întârzieri și piedici. Pe plan afectiv, tensiunile dintre voi și partener(ă) se intensifică și este necesar să puneţi în discuție cât mai urgent anumite puncte nevralgice ale relației voastre.


Peşti:

Natura voastră acvatică are dificultăți în a accepta influențele greoaie ale lui Venus în Taur. Voi aveţi nevoie de romantism, sensibilitate și rafinament în relațiile voastre, în vreme ce influențele venusiene sunt foarte senzuale și concrete. În general sunteţi empatici(e) și plini(e) de compasiune cu cei(le) din jur, dar Venus în Taur aduce posesivitate și gelozie. Aceste contradicții vă tulbură într-o oarecare măsură, dar, pentru că martie este luna voastră favorită, reuşiţi să vă smulgeţi din capcana materialității exacerbate și să vă ocupaţi mai mult de partea emoțională și spirituală a vieții voastre.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS