Horoscopul zilei de vineri, 28 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 28 februarie 2020


Horoscop 28 februarie 2020, Berbec:

Berbecii sunt sfătuiți să nu se închidă în carapace, indiferent de problemele care îi macină. Contactul cu prietenii(ele) sau colegii(ele) te poate scoate din starea emotivă și, în plus, ai putea afla moduri noi de a te raporta la propria situație. Unele probleme pur și simplu se rezolvă de la sine, nu trebuie să le dai prea multă atenție.


Horoscop 28 februarie 2020, Taur:

Taurii ar face bine să spună tot ce au pe suflet, în special în relația de cuplu. Deși inițial situația ar putea deveni tensionată, sinceritatea și atitudinea directă vor face partenerul(a) să răspundă cu aceeași naturalețe. Astfel, încrederea va atinge un nou nivel, iar asta va da un impuls de a duce relația la următorul nivel.


Horoscop 28 februarie 2020, Gemeni:

Gemenii nu au niciun motiv să tacă sau să stea deoparte dacă observă un comportament bizar din partea celor dragi. Nativii(ele) din această zodie sunt recunoscuți(te) pentru capacitatea lor de a înțelege emoțiile celor din jur și de a le reda încrederea. Ajutorul oferit se va întoarce înapoi pe viitor. Seara ar putea aduce o veste pe cât de bună, pe atât de neașteptată, din partea unui(ei) prieten(e).


Horoscop 28 februarie 2020, Rac:

Explică-le Racilor că perfecțiunea nu există și te vei trezi vorbind singur(ă). Atunci când pun ochii pe o persoană, toate defectele dispar, la fel ca și lumea din jur. O vrajă îi/le cuprinde pe nativii(ele) din Rac după doar câteva clipe petrecute în compania unei persoane încântătoare, iar de aici și până la o frumoasă poveste de dragoste mai este doar un pas. Dacă ești într-o astfel de situație, nu ezita nicio clipă.


Horoscop 28 februarie 2020, Leu:

Leii au parte, astăzi, de o surpriză frumoasă din partea unei persoane dragi. Nu ai mai văzut-o de foarte mult timp, iar revederea te va bucura foarte mult şi îţi va da o stare de bine. Veţi petrece timp preţios împreună şi veţi depăna amintiri plăcute. Seara, partenerul(a) de viaţă te va surprinde cu un cadou foarte scump, un lucru pe care ţi-l doreai de multă vreme.


Horoscop 28 februarie 2020, Fecioară:

Astăzi, nativii(ele) zodiei Fecioară se îndrăgostesc. Vei avea parte de o întâlnire neaşteptată, în urma căreia se va naşte o frumoasă poveste de dragoste. Sentimentele pe care le vei trăi vor fi unice şi îţi vor schimba complet starea de spirit. Dacă eşti deja într-o relaţie, te vei reîndrăgosti de persoana iubită.


Horoscop 28 februarie 2020, Balanţă:

Balanţele vor avea, astăzi, parte de relaxarea mult dorită. După multe zile de epuizare, în care ai fost extrem de agitat(ă), în sfârşit vei avea parte de odihnă. Profită din plin de ziua asta pentru a-ţi încărca bateriile. Urmează o perioadă cel puţin la fel de stresantă, în care vei fi pus(ă) în faţa unei noi provocări profesionale.


Horoscop 28 februarie 2020, Scorpion:

Scorpionii trebuie să interacţioneze mai mult cu oamenii din jurul lor, chiar dacă nu sunt întotdeauna de acord cu ei. În plus, trebuie să ai mai multă grijă de propria sănătate. Sfatul aștrilor pentru tine este să consulţi un medic. În rest, ziua de vineri promite să fie una pozitivă. Viaţa ta merge în direcția cea bună, aşa că nu ai motive de îngrijorare. Seara, vei primi o invitaţie la restaurantul preferat.


Horoscop 28 februarie 2020, Săgetător:

Zâmbetul va fi astăzi pentru Săgetători cea mai bună armă. Dacă o persoană vă stă în calea planurilor voastre, fiți amabili(e) și zâmbiți-i și veți vedea cum se schimbă chiar în fața voastră. Aveți un farmec aparte, ce vă va ajuta să vă atingeți obiectivele. Atitudinea voastră pozitivă va fi molipsitoare pentru cei(le) din jurul vostru, iar asta va fi și mai benefic pentru voi.


Horoscop 28 februarie 2020, Capricorn:

Ziua de lucru pentru Capricorni ar putea fi caracterizată de nesiguranță și confruntare. Nu vă lăsați copleșiți(te) de o situație, doar pentru că nu aveți răspuns pe loc la orice problemă. Încercați să vă păstrați calmul, pentru a nu agrava lucrurile: uneori, problemele ce par a fi foarte grele dispar foarte repede, la fel cum au și apărut.


Horoscop 28 februarie 2020, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii ar putea descoperi cu surprindere, dar și satisfacție, că cei(le) din jurul lor îi apreciază și le cer sfaturile. Dacă aveați impresia în unele situații că sunteți invizibili(e) pentru cei(le) cu care colaborați, acum vă puteți alunga aceste gânduri. În viața personală, puțină atenție la modul cum faceți cheltuielile ar fi necesară pentru a nu vă goli portofelul.


Horoscop 28 februarie 2020, Peşti:

Chiar dacă e vineri, pentru Pești ar putea fi devreme să se simtă ca în weekend. Dacă plănuiți o ieșire cu prietenii(ele) sau o petrecere, ar fi bine să o lăsați pentru ziua următoare, liberă. Ați putea da în schimb atenție unor probleme care nu ar trebui amânate. Dacă le găsiți rezolvarea, va fi un mare câștig!
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS