Horoscopul zilei de marţi, 25 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 25 februarie 2020


Horoscop 25 februarie 2020, Berbec:

Nativii(ele) Berbec au noroc în afaceri astăzi. Dacă aveți propria companie s-ar putea să încheiați un contract important care vă poate aduce succesul. Dacă lucrați pentru cineva, iar în ultima perioadă ați dat dovadă de profesionalism, comunicare eficientă şi seriozitate, se poate să fiți propuși(se) pentru un post superior.


Horoscop 25 februarie 2020, Taur:

Cei(le) aflaţi(te) sub acest semn zodiacal au bucuria de a-şi petrece timpul în compania unei persoane foarte dragi astăzi. Poate fi un/o prieten(ă) foarte bun(ă), o rudă, ori persoana iubită. Ieşiţi în oraş, participaţi la o activitate recreativă, plimbaţi-vă ori pur şi simplu vizionaţi împreună un film.


Horoscop 25 februarie 2020, Gemeni:

Gemenii trebuie să fie mai serioşi în ceea ce priveşte munca, mai ales în această perioadă. Organizaţi-vă timpul în aşa fel încât să puteţi duce la bun sfârşit toate sarcinile care vă sunt atribuite. Nu lăsaţi nimic neterminat, căci nu veţi face altceva decât să vă aglomeraţi. Spre seară aţi putea vorbi cu cineva drag ori aţi putea vizita un/o prieten(ă).


Horoscop 25 februarie 2020, Rac:

Racii ar putea da peste o persoană cel puțin... lipicioasă. Iar asta în sensul bun. Dincolo de mici atingeri mai mult sau mai puțin premeditate se ascund însă sentimente dintre cele mai aprinse, iar nativii(ele) din zodia Rac vor avea de făcut o alegere. Și să fie sinceri(e) în atitudinea lor. Dacă simt o conexiune, e timpul pentru un prim pas. Altfel nu are sens să dea naștere la speranțe deșarte.


Horoscop 25 februarie 2020, Leu:

Leii experimentează un moment al transformărilor interioare, care vor avea efecte în special pe plan sentimental. Acolo pare a fi miza pentru nativi(ele) din Leu, preocupați(te) în special să-și puna în ordine relația de cuplu sau perspectivele sentimentale. Înainte de a lua o decizie, gândește-te ce fel de viață îți dorești pe viitor și dacă ea este rezultatul unei nevoi imediate sau a unei dorințe reale și profunde.


Horoscop 25 februarie 2020, Fecioară:

Fecioarele ar face bine să nu judece comportamentul altor persoane, chiar dacă se întrece limita pe alocuri. Mult mai indicat ar fi să afle ce se ascunde în spatele gesturilor reci sau chiar deranjante. Sunt unii(ele) care încearcă să-și reprime problemele adoptând o atitudine ofensivă, ca o formă de a semnala că ceva este în neregulă și au nevoie de ajutor.


Horoscop 25 februarie 2020, Balanţă:

O provocare captivantă ar putea să apară astăzi şi ea te poate împinge încolo de ceea ce credeai că sunt limitele tale. O să ţi se pară ciudat la început, dar apoi te vei bucura de această provocare şi vei ajunge în locuri unde nu ai mai fost vreodată, atât literar, cât şi la figurat. E posibil să nu rezolvi provocarea până la finalul zilei, dar sigur vei simţi o mare satisfacţie.


Horoscop 25 februarie 2020, Scorpion:

Înainte de a iniția orice tip de conversație, astăzi luați-vă timp pentru a vă formula clar obiectivele. Alcătuiește-ți un plan care detaliază ceea ce dorești cu adevărat și o altă cartografiere a modului în care vei obține ce doreşti. De obicei, tu ești cel(a) care se adaptează pentru a se potrivi cerințelor altcuiva, dar acum trebuie să ceri altcuiva să se adapteze la programul tău. Pentru a-l convinge să spună da, anunţă acest om că e spre folosul lui. Sau hotărăşte-te ce sacrifici pentru a obţine colaborarea acestei persoane.


Horoscop 25 februarie 2020, Săgetător:

Nu este un moment foarte bun pentru ca tu să risipeşti resurse prețioase. Timpul și banii tăi sunt bine calculaţi și va trebui să aveți grijă la facturile neașteptate! Aveți grijă să nu vă implicați în noi scheme de câştig sau oportunități care sună prea bine pentru a fi adevărate. Renunțați la semnarea oricăror documente care v-ar putea obliga să plătiți o anumită sumă de bani în mod regulat. Atenție la persoanele care doresc să vă angajați mai mult decât le puteți în acţiuni costisitoare.


Horoscop 25 februarie 2020, Capricorn:

Capricornii sunt prinşi în rutina zilnică. Cel mai probabil, te vei plictisi de monotonia unei zile anoste de februarie, însă o persoană optimistă te va influenţa cu starea ei pozitivă. Orice distracție zgomotoasă, petreceri, călătorii, flirturi sau întâlniri sunt binevenite. Există şansa ca o veche pasiune să se întoarcă în viaţa voastră. Aştrii îţi recomandă să îi dai o şansă!


Horoscop 25 februarie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsători, 25 februarie, poate fi o zi destul de tensionată, din cauza unei dispute cu un/o vecin(ă) sau atitudinea neloială şi injustă din partea şefilor(elor). Încearcă să-ţi păstrezi calmul, la amiază situația se va schimba semnificativ în bine. Gura de oxigen o să vină de la prieteni(e). Seara, te vei relaxa în liniştea căminului, alături de persoanele dragi.


Horoscop 25 februarie 2020, Peşti:

Astăzi, Peştii nu ar trebui să ia decizii bazate pe emoții. Încearcă să-ţi controlezi limbajul în preajma persoanelor răutăcioase. Lasă-i(le) să vorbească şi stai departe de conflicte. O întrebare personală legată de familie ar putea să te scoată din sărite, însă nu ceda pornirilor. Rămâi calm(ă) şi evită orice dispută. Dacă nu eşti implicat(ă) într-o relaţie, ţi-ai putea întâlni jumătatea.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS